1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2p.
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Zbůch opět úspěšný, veze body z Blatnice!


Branky


0

 

Hosté se probudili minulé kolo k lepším výsledkům a potvrdili to i dnes, kdy zvládli penaltový rozstřel.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zbůch má na svém kontě pouze šest tříbodových výher, ale byla to právě Blatnice, kterou na podzim před svými fanoušky skolil. Ta dnes kromě odvety prahla po vítězství i z toho důvodu, že by se mohla posunout až na šestou příčku. A přestože hosté byli v první půli více aktivnější, byli to domácí, kteří se ve dvacáté minutě dočkali prvního střeleckého zápisu. Tětek vybojoval kulatý nesmysl na brankové čáře v šestnáctce Zbůchu, předložil jej na malé vápno Davidu Marouškovi, který již neměl problém s tím, aby doručil balíček na místo určení. Zaslouženého vyrovnání se aktivní Zbůch dočkal v jednačtyřicáté minutě. Prokop oslovil v dobré pozici Jaroslava Veselého, jenž nabídkou nepohrdl a určil tak přestávkový stav. 

 

 

Jestliže první půle byla spíše v režii hostí, druhá patřila domácím. Rozhodnutí měl na kopačkách hlavně střídající Václav Kasl, ovšem po prokličkování se vápnem našel pouze připraveného Gründla a neuspěl ani ze samostatného úniku. V téže situaci selhal také Stehlík a když si hostující gólman pohlídal konečky prstů i ránu stejného hráče ze třiceti metrů, který se snažil využít jeho vystoupení z brány, dospěl duel nakonec k penaltovému rozstřelu. 

 

Bonusový bod nakonec putoval do Zbůchu, když jeho hráči ani jednou z pěti pokusů neselhali. Naopak domácí nastřelili jednou tyč a závěrečný pokus tak již byl zbytečný.

  

 

NEZAPOMEŇTE NA NAŠÍ NOVINKU NA PORTÁLE! Nyní můžeš hodnotit od výkonu rozhodčího, přes kvalitu hry obou mužstev, až po chuť klobásy nebo připravenosti trávníku. Je tu revoluce v amatérském fotbale, protože na fotbalunas.cz můžeš všechno ohodnotit. Tvůj názor už nezapadne!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman: „První poločas byli hosté herně lepší, pak my, ale neproměnili jsme šance.“

TJ Baník Zbůch
Spiller Richard: „První půle byla z naší strany super, nedali jsme ale branky a druhý poločas již byl vyrovnaný. Ale remíza je asi zasloužená.“

Sestavy


TJ Slovan Blatnice
T. Karban [-] (40. P. Filip [-] ) - Z. Kasl [-] , J. Fišer [-] , J. Hošťálek [-] , D. Rubáš [-] (70. M. König [-] ) , M. Stehlík [-] , D. Tětek [-] , M. Vlček [-] , D. Maroušek [-] (55. V. Kasl [-] ) , P. Liškutín [-] , D. Kojnok [-]

TJ Baník Zbůch
J. Gründl [-] - J. Pavlíček [-] , J. Veselý [-] , A. Prokop [-] (69. L. Vladař [-] ) , M. Herman [-] (55. J. Němec [-] ) , J. Hrdlička [-] , F. Paum [-] , T. Bártek [-] , M. Netušil [-] , D. Mrázek [-] , D. Lorenc [-]

ŽK: 55. A. Prokop .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - NOVOTNÝ Radek (N), SPILLER Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.