3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní lídr se konečně dočkal výhry!


Branky


0

 

Vejprnice na jaře konečně uspěly. Odnesla to Trnová, která třikrát inkasovala a navíc obdržela dvě červené karty.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejprnice na podzim uspěly na půdě Trnové 2:0 a dnes chtěly vítězství potvrdit a konečně na jaře zvítězit. A domácí začali dobře. Po půl hodině hry Bernard zahrával trestný kop, který do šibenice poslal Tomáš Motyka. Více branek se již do první půle nevešlo, ovšem pro další vývoj zápasu se udály dvě jiné, možná ještě důležitější, věci. Hostující Jiří Roztočil a Jan Kříž totiž v závěru první půle dostali dvě žlutá napomenutí a Trnová tak po zbytek duelu musela dohrávat o devíti.

 

 

Necelé stovka přítomných fanoušků tak ve druhé půli viděla hru prakticky jen na jednu branku. Vejprnice udeřily po patnácti minutách hry. Po rohu Motyky se míč odrazil k pokutovém puntíku, kde již číhal Filip Loukota a přízemní střelou k tyči uklidnil své barvy. Definitivní podobu a stvrzenku na vítězství dodal opět po rohovém kopu Motyky Josef Bernard, jenž kulatý nesmysl poslal do sítě hlavou. Trnová se nakonec nedočkala ani čestného úspěchu, přestože se po ráně Súloce zdálo, že míč již byl za brankovou čarou, sudí však rozpažil. Domácí tak konečně na jaře zabrali za tři body a udrželi kontakt s vedoucím duem, hosté naopak poprvé padli.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: „Měli jsme více míč na kopačkách, oni měli šance z protiútoků. Rozhodla nedisciplinovanost soupeře.“

TJ Sokol Trnová
Kučera Luděk: „Vlastní hloupostí jsme se nechal dvakrát vyloučit, hrát o devíti je těžké a to je důvod porážky.“



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - J. Bernard [-] - F. Loukota [-] (70. M. Mottl [-] ) , P. Loužecký [-] (88. J. Žemlička [-] ) , M. Havlas [-] (85. M. Zítek [-] ) , M. Hora [-] , M. Hrubý [-] , T. Motyka [-] , O. Herzog [-] , L. Míčko [-] (50. J. Guldán [-] ) , D. Takáč [-]

TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - V. Kodera [-] , Š. Magyar [-] (75. R. Končal [-] ) , P. Mazák [-] (80. P. Pešek [-] ) , P. Súlovec [-] , J. Kříž [-] , V. Beneš [-] , J. Webr [-] , J. Roztočil [-] , P. Kříž [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 43. M. Hora - 35. J. Kříž , 43. J. Roztočil . ČK: 43. J. Roztočil , 45. J. Kříž .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NESVADBA Karel - FORNOUS Jan (N), FIŠER Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.