O. Jánský 37.
O. Krofta 44.
V. Šiml 54. (p.)
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice zvládly duel kola a jdou do trháku!


Branky


37. O. Jánský , 44. O. Krofta , 54. V. Šiml (p.)
0

 

Domácí zvládli bez vážnějších problémů těžký duel proti Vejprnicím a vzhledem k prohře Kozolup v Trnové jsou tak nově jediným lídrem, navíc s tříbodovým náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Mladotice ovládly první vzájemný zápas na podzim a v duelu dvou celků z vrcholu tabulky byl nyní souboj ještě pikantnější. Zápas byl od začátku vyrovnaný, bylo znát, že jde o hodně. Domácí si ovšem pro svého soupeře přichystali na závěr úvodního poločasu dva tvrdé direkty, které prakticky duely rozhodly. Nejprve se pokutovém území Vejprnic strhla mela, kterou vyřešil dorážkou Ondřej Jánský. Těsně před přestávkou pak zhruba metr za penaltovým puntíkem natáhl ke střele Otakar Krofta a umístěnou ranou k tyči hostům doslova zlomil vaz. 

 

 

 

 

Ve druhé půli navíc po zhruba deseti minutách hry odskočili domácí na rozdíl tří branek, když  byl faulován Urban v pokutovém území a sudí Sladký pískl hostům hořkou penaltu. K její exekuci se jal Václav Šiml a stanovil konečné skóre. Hostům se již nepodařilo vstřelit ani čestných úspěch, zmar dokumentoval nejlépe Havlas, který netrefil ani prázdnou svatyni domácích. Ti jsou tak novým a jediným lídrem soutěže.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: „Do prvního gólu byl zápas zcela vyrovnaný, druhá branka hosty dost zlomila a druhý poločas byl poklidný, hosté byli asi smíření s porážkou.“

SK Slavia Vejprnice B
Krištof Jiří: „Zasloužená výhra domácích, byli fotbalovější. Potrestali naše hrubé chyby v obraně.“



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , V. Šiml [-] , P. Berka [-] (63. F. Krofta [-] ) - O. Krofta [-] , O. Šiml [-] , T. Randa [-] - O. Jánský [-] (85. P. Krejčí [-] ) , Z. Slach [-] (73. P. Novotný [-] ) - D. Urban [-]

SK Slavia Vejprnice B
J. Vavrík [-] - - P. Loužecký [-] , J. Rollinger [-] (60. J. Bernard [-] ) , M. Mottl [-] , M. Zítek [-] (46. M. Havlas [-] ) , M. Hrubý [-] , T. Motyka [-] , O. Herzog [-] , L. Míčko [-] , D. Takáč [-] (81. J. Žemlička [-] ) , F. Loukota [-] (32. K. Stuchl ml. [-] )

ŽK: 27. V. Šiml - 52. T. Motyka , 90. L. Míčko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - HAUZNER Jiří (N), FORNOUS Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.