4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý úvod vynesl tři body domácím!


Branky


3. M. Adam , 8. J. Cejthamr , 43. M. Adam , 60. V. Lakó
0

 

Lépe do jarních bojů vstoupili lépe domácí, kteří zvládli první poločas na výbornou a ve druhém si již nic zkomplikovat nenechali.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí vstoupili do druhého vzájemného utkání aktuální sezóny s cílem odčinit porážku z úvodu sezóny. A to se také povedlo. Již ve třetí minutě přispěchal s rychlou dorážkou Miroslav Adam střely Benedikta Németha z vápna, kterou gólman Kozler neudržel. Za dalších pět minut navíc mohlo na padesát přítomných fanoušků jásat znovu. Josef Cejthamr byl v souboji o míč dříve než hostující gólman a zakončoval tak prakticky do prázdné. Hra se následně trochu uklidnila, gólové hody ustaly. Když už se zdálo, že poločasový výsledek je udán, uspěl autor druhé trefy proti svému strážci a posunul kulatý nesmysl na Miroslava Adama, jenž balón nasměroval přesně k tyči. Do kabin tak odcházeli  minimálně o tři důvody veselejší domácí.

 

 



Heřmanova Huť zlomila definitivně odpor Kožlan po čtvrt hodince druhé půle. Cejthamr našel v dobré pozice Václava Laka, který přízemní střelou uklidil loptičku do sítě. Oba celky tak nakonec dokráčely k výsledku 4:0 a bodový rozdíl se v průběžné tabulce mezi nimi prakticky zdvojnásobil.  

   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Vladimír Vavřina: „Spíš průměrný zápas, my jsme byli lepší.“

TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberg: „Zápas rozhodly první dva góly. Soupeř byl na koni a my si nezasloužili vyhrát. Domácí byli rychlejší, důraznější, hladovější a u nás se projevilo, že nám v zimě z kádru zmizela půlka základní sestavy.“



Sestavy


TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - B. Németh [-] , J. Cejthamr [-] , M. Poslední [-] , M. Veselovský [-] , M. Lakó [-] , M. Adam [-] (70. M. Kaprál [-] ) , M. Šůla [-] , J. Lakó [-] (46. T. Vlach [-] ) , T. Duník [-] , V. Lakó [-] (70. J. Franko [-] )

TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - M. Beneš [-] , J. Herynk [-] , J. Švamberg [-] , L. Štrunc [-] (76. J. Koura [-] ) - M. Kulhánek [-] , A. Čížek [-] , T. Kříž [-] , D. Denk [-] (62. J. Hromada [-] ) - J. Šnajdr [-] , P. Jícha [-]

ŽK: 33. P. Jícha , 44. J. Šnajdr , 62. D. Denk . ČK: 57. M. Lakó - 57. J. Šnajdr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - PÁLEK Michal (N), FIALA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.