V Manětíně se rozhodlo už v první půli


Branky


0

Celkem pět branek viděla šedesátka diváků v Manětíně, kam přijeli hráči Slavoje Žihle B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle plná zvratů

V 10.minutě zápasu se radovali domácí po gólu Martina Turečka, který svůj další zásah přidal hned o sedm minut později a stav byl už 2:0. Bleskově odpověděli hosté kontaktním gólem svého kapitána Jiřího Tiesla v 18.minutě. Srovnáno bylo ve 42.minutě, kdy domácího brankáře Jana Kronďáka překonal svou trefou Michal Hackr. Na poločasovou pauzu ale odcházeli šťastnější hráči Manětína, když gólem do šatny zvyšoval na 3:2 Jaroslav Kolesa.

Druhý poločas góly nepřinesl

Druhé dějství góly nepřineslo a tým Slavoje Žihle B odjížděl bez bodů. Konečný stav zápasu byl tedy stejný jako výsledek po první půli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Manětín
Jan Kronďák: Z naši strany se jednalo o velice slušný zápas. Hráli jsme dobře, body jsme si zasloužili. Vyzdvihl bych výkon Martina Turečka, který dal dva góly.

TJ Slavoj Žihle B
Jiří Tiesl: Chtěl bych pochválit naše mladé hráče, jmenovitě: Tomáše Půtu, Jindřicha Oláha, Stanislava Turečka, Lukáše Meinera a Jana Hučka. Tito hráči ukázali, že na to mají a s jejich výkonem jsem byl spokojen. Koho byl ale také rád vyzdvihl je Jiří Barchanski, který i ve svém věku (48 let), podává výkony jako mladší hráči.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - KRONĎÁK, ING. Jan (N), KOHEL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.