Kunějovický Mach zařídil otočku svého týmu!


Branky


32. P. Mošna , 40. P. Pancurák - 21. P. Kraus , 59. P. Mach , 75. P. Mach , 80. P. Mach
0

V posledním zápase domácím už o nic nešlo. Na druhé straně Kunějovice si mohly polepšit ještě alespoň o jednu pozici. Po 1. půli měli domácí střelecky více navrch. V 2. půli se hosté polepšili a díky Petru Machovi zvítězily 2:4! Kozolupy tedy končí na 5. místě. Kunějovice si polepšily na 6. místo. Po sezóně nejspíše oba týmy čeká závěrečná oslava. Oba týmy mají za sebou velmi dlouhou sezónu a teď je ten pravý čas na odpočinek a relaxaci. Gratulujeme oběma týmům k úspěšnému zvládnutí celé sezóny!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Kozolup

Před utkáním bylo jasné, že ať dopadne tento zápas jakkoliv, tak Kozolupy obsadí konečnou pátou pozici v tabulce. Na druhé straně Kunějovice si mohly ještě o jednu příčku polepšit. Za to ale musely vyhrát a Líně ve Všerubech maximálně remízovat. Oba týmy měly ke střídání dostatečný počet hráčů na vystřídání. Dnešní utkání řídil "laik" Jakub Čech Lépe do utkání vstoupili hosté zásluhou Petra Krause ve 21. minutě. Domácí se této branky nezalekli a dokázali nepříznivý stav skóre otočit. O vyrovnání se postaral Petr Mošna ve 32. minutě. O pár minutek později Pavel Pancurák dostal domácí do vedení 2:1 v 40. minutě. Na dnešní poslední domácí zápas sezóny si našlo cestu pěkných 60 diváků, kteří po 1. půli mohli být se svým týmem spokojeni, jelikož Kozolupy vedly 2:1. Pokud Kunějovice pomýšlely na nějaký ten zvrat, tak musely do 2. půle výrazně zabrat.

"Machovský" poločas

Hned na úvod druhého dějství provedli domácí jednu změnu. Na druhé straně hosté udělali hned 2 změny v sestavě. Obrázek hry vypadal trochu jinak než v 1. půli. Kunějovice byly lepším týmem a dostávaly se čím dál tím více do zakončení. Tlak hostů byl velice úspěšný. Už v 59. minutě Petr Mach vstřelil svému týmu vyrovnávací branku. Tímto gólem své představení na hřišti teprve načal. V poslední čtvrtině utkání Petr Mach vstřelil ještě další 2 branky a zařídil svému týmu cenné vítězství za 3 body a také se postaral o hattrick. Branky padly v 75. minutě a v 80. minutě. Konečný stav zápasu skončil 2:4. Mach se stal právoplatně hráčem utkání. Dnešní rozhodčí jako "laik" zvládl utkání celkem dobře. V zápase rozdal pouhou jednu žlutou kartu. Kozolupy tato prohra až tolik mrzet nemusí. Kunějovice si udělaly radost třemi body na závěr sezóny a tato výhra je posunula na šestou pozici tabulky. Pro Kunějovice hraje v neprospěch "domácí prostředí", jelikož své zápasy musely odehrát jako jediný celek tabulky mimo svoji půdu. Kunějovice na domácí zápasy musí zajíždět do nedaleké Nekmíře.

 

Gratulujeme mužstvu TJ Sokol Kozolupy B k 5. místu v sezóně!!!

 

Gratulujeme mužstvu FC Kunějovice k 6. místu v sezóně!!!

 

Sezóna byla velmi dlouhá a nyní je ten pravý čas na odpočinek. Přejeme hodně štěstí a zdraví oběma týmům, ať se jim podaří vyšplhat na co nejvyšší příčky v následující sezóně!!!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy B
Jan Hucl (vedoucí): Musím říct, že jsme byli zvyklý na lepší výsledky v sezóně. Náš mančaft se postupně přebudovává a jaro se zlepšilo k tomu lepšímu. V nové sezóně bychom měli bojovat o vyšší příčky. Uvidíme, jak na tom budou i ostatní mančafty. Ambice bychom měli mít na první čtyřku - to je náš cíl. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet podle prvních 3 až 4 kol. Hlad po vítězství bude pořád. S přípravou na novou sezónu začínáme někdy na konci července. Bude záležet, v jaké sestavě bude hrát "áčko" a podle toho se poskládá "béčko".




Sestavy


TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - F. Stehlík [-] , R. Kasal [-] , V. Ptáček [-] (55. M. Pazderník [-] ) , J. Roda [-] - P. Pancurák [-] , P. Kvapil [-] (46. T. Procházka [-] ) , M. Maštalíř [-] - P. Mošna [-] , R. Trykar [-] (71. M. Mikolášek [-] ) - J. Bozděch [-] (78. J. Reitmaier [-] )

FC Kunějovice
A. Mayer [-] - P. Kraus [-] , J. Viehman [-] , A. Kysela [-] , P. Mach [10.0] , P. Opalecký [-] (64. J. Kraus [-] ) , J. Novák [-] (80. D. Novák [-] ) , J. Kotáb [-] (46. J. Král [-] ) , J. Randa [-] (46. D. Mashtaler [-] ) , P. Král [-] , J. Vokurka [-]

ŽK: 87. P. Kraus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - HUCL Jan (N), NOVÁK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.