Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pňovany drží naději na zisk 2. místa!


Branky


0

Pro Přehýšov byl tento zápas úplně poslední v sezóně, jelikož příští kolo má volný los. Domácí, kteří byli jasným favoritem, neměli vůbec snadnou cestu k zisku třem bodům. Přehýšov odolával velmi dlouho a hrál se soupeřem vyrovnanou partii. Zlomení přišlo až v 75. minutě. Domácí zápas zvládli trochu s obtížemi, ale získali 3 body za výsledek 7:2! Poslední branky napadaly až v poslední patnáctiminutovce. Pňovany se touto výhrou vrátily na vytoužené 3. místo a všechno teď mají ve svých rukou. Ve Zbůchu jim bude stačit urvat 2 body k jistotě 3. místa. Pňovany ale mají ještě naději na zisk 2. místa, což nikdo asi před čtyřmi koly zpět nečekal. Pokud se podaří Pňovanům ve Zbůchu zvítězit v základní hrací době a Blatnice v tomto čase prohraje na půdě Sulkova, tak Pňovany získají druhou pozici, z důvodu lepších vzájemných zápasů. Přehýšov se touto prohrou rozloučil se sezónou na posledním 10. místě tabulky se ziskem 12 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit zvládl 1. půli lépe

Před utkáním bylo jasné, že Pňovany musí zvítězit, pokud chtějí být alespoň na 3. místě tabulky. Na druhé straně Přehýšovu už o nic nešlo, jelikož měl jistou poslední desátou pozici. Oba týmy měly k dispozici přibližně shodný počet náhradníků. Domácí ale během celého zápasu vůbec nestřídali a hosté využili tuto možnost jenom jednou. Utkání provázel déšť a míč měl od země větší odskok. Pro Pňovany to byl poslední zápas před svými fanoušky, kterých přišlo dnes opravdu dost. Pro Přehýšov byl tento zápas úplně poslední v sezóně, jelikož příští kolo ho čeká volný los. Lépe do zápasu vstoupil favorit. Pňovany svého soupeře hodně tlačily a nepouštěly hosty do nějakých gólových šancí. Jako první za domácí skóroval Petr Loukota v 30. minutě. Branka padla po rohu. Hned krátce na to se domácí prosadili znovu a to v 35. minutě. Po důrazu před bránou hostů se nejlépe zorientoval Karel Švarc a poslal domácí do dvougólového vedení. Po této brance se hra uklidnila a domácí přestali hrát svůj ofenzivní fotbal. Pňovany hrály jen na breaky, ale žádné nevyužily. Hostům se povedlo dotáhnout na rozdíl jedné branky gólem do šatny. Autorem branky se stal Drahoslav Dvořák, který skóroval z přímého kopu ve 44. minutě a brankář domácích trochu zaspal. Po této brance se již nic významného neudálo a obě mužstva odešla do kabin za stavu 2:1!

 

2 hattricky Pňovan srazily Přehýšov

Do 2. půle lépe vstoupili hosté, kteří navázali svým výkonem na gól do šatny v 1. půli. Na hostech bylo vidět, že se snaží vyrovnat. Prvních 20 minut této půle patřilo převážně Přehýšovu a domácí se ani nemohli dostat na polovinu soupeře. Taky v tomto časovém úseku se povedlo hostům vyrovnat. V 66. minutě skóroval Michal Rác. Po brance na 2:2 domácí rázem ožili a začali opět svého soupeře tlačit. Jejich tlak se jim vyplatil. V 75. minutě Petr Loukota vstřelil důležitou branku pro domácí. Rázem na to přišel slepenec v 77. minutě. Karel Švarc se zde postaral o 2 branky v pouhé jedné minutě, navíc Švarc dokázal zkompletovat hattrick. Stav byl nyní 5:2. Tyto 3 góly během tří minut srazily Přehýšov na kolena. Přehýšovští hráči i pomalu fyzicky odpadali a bylo to od nich křečovité. Poté se zápas už jen dohrával a domácí přidali na svůj účet ještě další 2 branky. V 81. minutě kapitán Tomáš Šikýř skóroval na 6:2. V 90. minutě upravil na konečných 7:2 Petr Loukota a stal se dnes již druhým autorem hattricku v tomto zápase. Branka padla po rohovém kopu. Domácí tedy spolu se svými fanoušky mohli oslavit důležité vítězství 7:2! Na to že výsledek vypadá velmi jednoznačně, tak prvních 70 minut to měli domácí celkem těžké. Tato výhra vrátila Pňovany zpět před Všeruby na 3. místo. V posledním zápase zavítají Pňovany do Zbůchu. V případě výhry za 2 body mohou oslavit s jistotou 3. místo. Pňovany mají možnost získat i 2. místo, pokud vyhrají za 3 body a Blatnice vyjde v Sulkově naprázdno. Jinak Přehýšov se loučí se sezónou na posledním 10. místě se ziskem 12 bodů. Toto utkání probíhalo velice v klidu a hlavní arbitr pan Petr Kříž nemusel rozdávat ani jednu kartu. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Karla Švarce, Petra Loukotu a Václava Albla. Vzhledem k výsledku utkání za hosty nejmenujeme nikoho. Hlasování probíhá tradičně až do středy do 12 hodin!

 

Přehýšov obsadil 10. místo tabulky.

 

Přes to, že Přehýšov obsadil až poslední pozici tabulky, patří mu gratulace k odehrání a dokončení celé sezóny.

 

Do příští sezóny přejeme všem hráčům hodně úspěchů a ať se jim daří jak ve fotbale, tak i v životě!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pňovany
Ondřej Bindar (hráč): Jsme spokojeni, i když nemuselo to být tak komplikované. Když jsme dostali na 2:2, tak jsme poté byli rádi, že jsme to zvládli. Teď se musíme soustředit jenom na Zbůch, abychom získali alespoň ty 2 body. Po podzimu jsme si dali za cíl 3. místo a toto by byl krásný výsledek po minulých nevydařených sezónách. 2. místo by bylo ještě hezčí. Jinak dnešní utkání bylo v pořádku. Bylo to rozloučení před našimi fanoušky, kterých přišlo dost.

TJ Sokol Přehýšov
Roman Routschka (vedoucí): Bylo to jako minule. Stačilo dostat 2 až 3 góly a pak už se to jen dohrávalo. Nemáme prostě lidi a máme slabé obránce. Záložníkům a obráncům se dnes moc nedařilo. Můžu pochválit jen brankáře a naše útočníky. 1. půle byla celkem vyrovnaná, ale 2. půli byl soupeř lepší. Příští rok se to snad zlepší, uvidíme. 10. místo moc dobře nehodnotím. Je to bída. Když máte v sestavě vždy jen 10 až 12 lidí, tak je to špatné. Na jaře jsme doma získali pouhé 3 body a asi 2x jsme prohráli s větším rozdílem, jinak ty zápasy neskončily až tak jednoznačně. Dříve jsme byli zvyklí na lepší výsledky, bohužel sezóna byla holt taková. Máme málo hráčů a většinou hrajeme po každé s trochu jinou sestavou. Pro příští sezónu jsme se přihlásili a dali jsme hráče ještě dohromady.



Sestavy


TJ Sokol Pňovany
T. Dalík [-] - K. Jindra [-] , V. Dražský [-] , M. Hůla [-] , P. Loukota [-] , K. Švarc [-] , T. Šikýř [-] , O. Svítil [-] , O. Bindar [-] , V. Albl [-] , J. Kafka [-]

TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - J. Hána [-] , R. Fišer [-] , D. Šimek [-] , M. Heřman [-] , D. Svoboda [-] , M. Rác [-] , D. Dvořák [-] , V. Čech [-] , B. Kuchynka [-] , J. Šnajdr [-] (15. Z. Němec [-] )

Místo: Pňovany. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ALBL Václav, MAŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.