Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 15:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládly Kozolupy!


Branky


0

Blatnice, která dnes potřebovala k jistotě druhého místa pouhý bod, tak doma prohrála 3:5 s týmem, který se nachází ve středu tabulky. Kozolupy ale mají na jaře celkem slušnou formu a také si připsaly cenné skalpy prvních třech týmů tabulky. Touto výhrou si Kozolupy zajistily 5. místo v tabulce a poslední zápas před domácími diváky si mohou zcela užívat. Blatnice ještě v posledním kole musí zabrat, pokud chce udržet 2. místo. Výsledky Blatnice jsou na jaře velmi špatné ve srovnání s podzimem. V posledním kole zavítá Blatnice do Sulkova, kde to bude trochu nevyzpytatelné, jelikož domácí mohou postavit tým složený převážně z hráčů A-týmu. Soupeřem Blatnice o 2. místo budou Pňovany, které se spíše zaměřily na zisk 3. místa před Všeruby. 2. místo pro Pňovany by znamenalo takový bonbónek navrch. Pňovany ale musí zvítězit v základní hrací době ve Zbůchu a doufat v čistou výhru Sulkova. Jiná možnost tu není. O této pozici bude jasno už příští sobotu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle přinesla 2 branky

Všechny ligové zápasy už jsou dávno za námi a nyní probíhá ME ve fotbale ve Francii. Přes to jsou ještě nějaké nižší soutěže jako právě tato, kde se bojuje o poslední body do tabulky. Před zápasem potřebovala Blatnice získat pouhý bod k jistotě 2. místa. Na druhé straně Kozolupy si výhrou za 3 body mohly rezervovat pátou pozici v tabulce. Za hosty nastoupili nově uzdravení 2 "áčkaři" a také další 3 dorostenci. Utkání provázel déšť, ale hřiště Blatnice tu vodu všechnu pojmulo. Nestalo by se, že by v některém místě stála voda. Hřiště bylo tedy v pořádku a techničtějším hráčům mokrý trávník vyhovoval a hra se více zrychlila. 1. půle byla velice vyrovnaná. Diváci mohli vidět šance na obou stranách. Už ve 20. minutě museli domácí provést první střídání. Jako první otevřeli skóre zápasu domácí a to ve 37. minutě zásluhou Davida Šindeláře, který proměnil svoji branku z pokutového kopu. Hosté našli brzkou odpověď a ve 40. minutě srovnali na 1:1. Branku vstřelil Petr Mošna. Z 1. půle to bylo tak vše a obě mužstva odešla do kabin za vyrovnaného stavu 1:1.

 

Přestřelka pro hosty + hattrick Mošny

Tento poločas byl také velmi vyrovnaný. Hrálo se nahoru a dolu. Tady se zapomínalo na obranu a hrál se jen čistě útočný fotbal. Už v 50. minutě se hosté dostali poprvé v utkání do vedení zásluhou Petra Mošny. Po této brance vystřídali domácí 2 své hráče a hosté nezůstali pozadu a provedli také alespoň jednu změnu. V 60. minutě už hosté odskočili na rozdíl dvou branek. Třetí svůj úspěšný zásah přidal opět Petr Mošna a za 20 minut od první své branky zkompletoval hattrick. Petr Mošna patří tradičně k nejlepším hráčům Kozolup. Letos na jaře to byl jeho první hattrick, ale se svými 15 góly se nachází na třetím místě tabulky střelců. V minulosti byl Mošna ještě o dost lepší, než v jaké je teď formě. Dnes mu zápas velice sedl. Jdeme dále. Po této brance nastaly v domácí sestavě další 2 změny v 66. minutě. Hosté o 2 minuty provedli druhé své střídání. Domácím se přeci jen podařilo snížit v 70. minutě. Autorem branky se stal David Šindelář. Ve stejné minutě provedli hosté poslední střídání. Kozolupy si našly další odpověď na blatnickou branku. V 78. minutě Jakub Čech posílal Kozolupy znovu do dvoubrankového vedení, které nevydrželo moc dlouho, jelikož už v 80. minutě domácí snížili na 3:4 zásluhou Josefa Štorce. Dnes jsme mohli vidět opravdu pěkný fotbal se spoustou branek a jako poslední na závěr udělal sladkou tečku Patrik Křižík, který v 86. minutě upravoval na konečný výsledek 3:5! Tato výhra pro Kozolupy byla trochu nečekaná. Na IV. třídu jsme mohli vidět moc pěkný fotbal. Dnešní hlavní arbitr pan Milan Vocelka nemusel udělovat ani jednu kartu a utkání zvládl velice dobře. Blatnice si musí ještě na ten svůj jediný bod počkat do posledního zápasu sezóny se Sulkovem. Touto prohrou dala Blatnice naději Pňovanům na zisk 2. místa. Kozolupy si touto výhrou zajistily na 100% svoji pátou pozici, na které zůstanou i po závěrečném zápase. Vzhledem k výsledku nejmenujeme za domácí žádného hráče. Za hosty jako nejlepší hráče utkání jmenujeme Petra Mošnu a Matěje Maštalíře. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice B
Domácí se k zápasu nevyjádřili:

TJ Sokol Kozolupy B
Jan Hucl (trenér): Byl to dobrý zápas. Ani jsem body nečekal. Čekal jsem, že remíza bude dobrá. Na IV. třídu to bylo slušné utkání. Musím pochválit i Blatnici, která hrála moc dobrý fotbal. Nám hodně pomohli naši 2 uzdravení hráči z A-týmu, kteří byli přínosem do zápasu. Na jaře se nám zápasy povedly se silnými týmy. Máme tak zde, co dělat. Pro nás je dobré, že do budoucna máme kam šáhnout, díky našim dorostencům, kteří nejspíše od příští sezóny budou hrát natrvalo buď za A-tým nebo B-tým. Je to pro nás příslib. Není to jen o hraní starých pardů. Můžeme kombinovat mladší a starší hráče a to nás těší.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice B
D. Frai [-] - O. Karas [-] (20. H. Kulhánek [-] ) , D. Šindelář [-] , J. Kovač [-] (66. M. Stehlík [-] ) , M. Lukáč [-] , J. Štorc [-] , J. Perger [-] (66. M. Fišer [-] ) , V. Kafka [-] (55. P. Maresch [-] ) , M. Kolerus [-] (55. R. Steinbach [-] ) , M. Hajžman [-] , M. Wolf [-]

TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - J. Roda [-] , T. Procházka [-] , F. Stehlík [-] , R. Kasal [-] (68. J. Reitmaier [-] ) - P. Pancurák [-] (55. J. Čech [-] ) , P. Křižík [-] , M. Maštalíř [-] , R. Trykar [-] - P. Tejc [-] , P. Mošna [-] (70. J. Poláček [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOCELKA Milan - LANDAU František (N), HUCL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.