Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:30

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov ve vyrovnaném zápase překvapil!


Branky


0

Líně, které bojují o pátou pozici, v dnešním utkání zaváhaly a usnadnily cestu Kozolupům k zisku této pozice. Sulkov si se svým soupeřem poradil velmi dobře a zvítězil 1:4. Sulkov touto výhrou má jistou minimálně devátou pozici a může teoreticky pomýšlet až na sedmou příčku. Oba celky mají před sebou své poslední zápasy. Líně zajíždí do Všerub a Sulkov doma přivítá druhou Blatnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na bleskový gól si Sulkov našel odpověď

Před zápasem byli mírným favoritem domácí. Líně bojují o pátou pozici a Sulkov "se plácá" ve spodních vodách tabulky. Líně nastoupily v klasické sestavě a měly na střídačce dostatečný počet hráčů na vystřídání. Sulkov přijel asi se čtyřmi "áčkaři", ale měl pouze dva náhradníky. V tomto vesnickém derby vstoupili do utkání lépe domácí. Už ve 3. minutě se prosadil Jiří Šlouf, který stál jako poslední u pěkné kombinace narážeček. Po jeho střele míč zaplaval do sítě. Domácí se tedy ujali vedení 1:0. Jinak hra byla v této půli velmi vyrovnaná, šance se přelévaly z jedné strany na druhou. Hosté dokázali v 25. minutě najít odpověď a srovnali na 1:1 zásluhou Roberta Valenty. Kolem 30. minuty proběhla na hřišti mela a z každé strany týmu byl vykázán 1 hráč ze hřiště do šaten. Od této doby se hrálo na obou stranách o 10 hráčích. V 1. půli měli domácí snad 5 gólovek, nejvíce jich měli Jiří Šlouf a Václav Pokorný, ti ale svoje tutovky neproměnili. Za stavu 1:1 obě mužstva odcházela do šaten.

 

 

Štěstí se přiklonilo k hostům

Na začátku 2. půle domácí provedli na své straně jednu změnu. Hosté nastoupili ve stejném složení jako v předcházejícím dějství. Tentokrát do této půle vstoupili lépe hosté. Ve 48. minutě se Sulkov ujal vedení. Autorem branky se stal Karel Batěk. Úroveň hry byla poměrně stejná jako v 1. půli. Obě mužstva si vytvořila gólové příležitosti. Domácí po chvíli provedli na své straně další 2 změny a to v 59. minutě. Tato střídání domácí více potopila, jelikož jejich kvalita hry opadla. Bylo to dáno tím, že střídající hráči už dlouho do utkání nenastoupili. Domácím se nedařilo svého soupeře v počtu branek alespoň dotáhnout. Hostům se spíše povedlo ještě odskočit na vyšší rozdíl. V 81. minutě Martin Boreček poslal svůj tým do zaslouženého vedení 1:3. Poté až v samém závěru zápasu ještě Martin Boreček přidal svůj druhý úspěšný zásah dne v 90. minutě. Po této brance se už nic významného neudálo a hosté mohli slavit trochu nečekané vítězství 1:4! Přes to, že výsledek vypadá jednoznačně, tak hra tomu rozhodně neodpovídala. Líně tak po tomto zápase zůstávají nadále na šesté pozici. Sulkov si touto výhrou zajistil devátou pozici a má ještě malou teoretickou šanci na nějaký ten posun výše. Dnešnímu utkání přihlíželo kolem 50 diváků, kteří nemohli být moc spokojeni s výkonem domácího celku. Dnešní hlavní arbitr pan Tomáš Bureš pískal celkem dobře a rozdal 2 žluté karty na straně hostů. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Václava Pokorného. Nejlepší hráče za hosty jmenujeme Martina Borečka a Josefa Blahouta. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat už od pondělí až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně B
Milan Vágner (předseda, vedoucí): Moc pozitivně to nehodnotím, ale zahráli si všichni. 1. půle byla dobrá, ale škoda, že jsme neproměnili tutovky. 2. půle byla špatná po našem vystřídání, kdy nastoupili hráči, kteří dlouho nehráli.

TJ Sparta Sulkov B
Pavel Sekerka (vedoucí): Dneska to kluci odbojovali. Musím pochválit všechny. Hodně mě překvapili. Kluci hráli dobře a jsem s nimi výjimečně spokojen.



Sestavy


TJ Baník Líně B
O. Mašek [-] - T. Šesták [-] , V. Pokorný [-] , J. Šlouf [-] , P. Princl [-] (59. V. Němec [-] ) , A. Grätsch [-] , V. Beran [-] (46. S. Byrtus [-] ) , M. Boreček [-] , T. Junk [-] , J. Adamovič [-] (59. V. Walzer [-] ) , A. Fekete [-]

TJ Sparta Sulkov B
J. Blahout [-] - M. Boreček [-] , R. Valenta [-] (78. P. Kubík [-] ) , J. Dubský [-] , D. Rolník [-] , K. Batěk [-] , M. Třeštík [-] , M. Janout [-] , D. Mečl [-] , J. Straka [-] , P. Pecháček st. [-]

ŽK: 57. M. Boreček , 66. D. Rolník .
Místo: Líně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - TOPTEJ Emil (N), LOPATA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.