4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy si poradily s oslabeným lídrem!


Branky


22. P. Mošna , 39. P. Mošna , 40. J. Čech , 87. J. Čech - 53. P. Hanzlíček ml. (p.)
0

Kozolupy porazily lídra tabulky a jistého účastníka III. třídy. A nebyl to nějaký těsný výsledek. Kozolupy už od samého začátku diktovaly tempo hry a úspěšně dotáhly své tažení až do konce. Bylo to dáno i tím, že Hunčice nastoupily bez sedmi svých opor ze základní sestavy. Zápas skončil celkovým poměrem 4:1. Kozolupy tento výsledek posunul už na pátou pozici. Hunčicím tento výsledek nějak neublížil a drží si náskok 11 bodů na druhou Blatnici. Poslední zápas sezóny sehrají příští týden Hunčice venku proti Kunějovicím. Kozolupy si to příště namíří do Blatnice a o 2 týdny později se představí doma s Kunějovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozolupy si diktovaly tempo hry

Před zápasem se dalo očekávat, že lídr přijede do Kozolup oslaben, jelikož už má dávno jistý postup a také se tak stalo. Hunčicím chybělo celkem 7 hráčů ze základní sestavy. Domácí se sešli ve velmi hojném počtu, i když jim tentokrát chyběli oba dobří dorostenci. Domácí vstoupili do utkání lépe. Svého soupeře přehrávali. Jako první otevřel skóre utkání z hlavičky Petr Mošna a to v 22. minutě. Petr Mošna přidal svoji druhou branku také hlavičkou a to ve 39. minutě. Ukázal tak, že je to tradiční hlavičkář tzv."správné kladivo". Další branku přidal na účet domácích Jakub Čech a zvyšoval ve 40. minutě už na 3:0. Pro hosty to bylo těžké a bylo znát, že na hřišti se tito hráči tak často nenacházejí. 1. půle tedy skončila 3:0 a obě mužstva odešla do kabin.

 

 

Kozolupy si zbytek utkání pohlídaly

2. poločas probíhal celkem v poklidném duchu a bylo vidět, že se zápas spíše dohrává. Hosté ve slabé sestavě neměli na to, aby něco s výsledkem mohli udělat. Jedinou branku vstřelily Hunčice z penalty a to v 53. minutě zásluhou Pavla Hanzlíčka ml. Penalta byla odpískána po nastřelené ruce. Domácí tak svému soupeři neumožnili skórovat ze hry. Domácí ještě na konci zápasu v 87. minutě zvyšovali náskok na 4:1, kdy Jakub Čech svým pěkným sólem běžel sám na gólmana. Tato branka byla poslední tečkou za dnešním zápasem a domácí zaslouženě zvítězili 4:1! Před utkáním se až takový výsledek nečekal. Proto je to příjemné překvapení pro domácí. Jinak Petr Mošna měl na noze ještě další 2 šance a neproměnil i penaltu, což znamená, že byl velmi blízko ke splnění hattricku. Pro Hunčice tato prohra nic neznamená. Poslední svůj zápas si Hunčice užijí v Kunějovicích. Na druhé straně tato výhra posunula Kozolupy o dost výše a momentálně se nacházejí s náskokem jednoho bodu na páté pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy B
Jan Hucl (trenér): Zápas nám moc sedl. Jsem moc spokojen. Utkání bylo dobré a přišlo hodně lidí. Jediným mínusem je, že na zápas nedorazili naši 2 dorostenci, kteří hráli v minulých zápasech. Ale mám upřímnou radost, že se nám to povedlo. Před zápasem bych byl rád, kdyby byla alespoň remíza. Byl to pro nás úspěšný zápas, sice sestava nebyla úplně optimální a vždy hraje někdy někdo na jiné pozici. Od toho je právě ten dílčí úspěch, když se to takhle povede.

TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář, hráč): Dnešní sestava byla úplně jiná o proti těm předcházejícím. Chybělo nám 7 hráčů ze základní sestavy. Celý zápas se nám nepovedl a hráli jsme špatně. Nebýt našeho gólmana, tak by výsledek skončil i vyšším rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - F. Stehlík [-] , M. Pazderník [-] , V. Ptáček [-] , J. Roda [-] - R. Trykar [-] (46. P. Tejc [-] ) , J. Sluka [-] , P. Kvapil [-] , R. Kasal [-] - P. Mošna [-] , J. Čech [-]

TJ Sokol Hunčice
J. Holub [-] - J. Konarski [-] , J. Voith [-] , T. Helmich [-] - T. Remeš [-] (46. V. Brábník [-] ) , P. Hanzlíček st. [-] (46. L. Kondr [-] ) , J. Riant [-] , J. Boháček [-] , D. Toráč [-] - P. Hanzlíček ml. [-] - M. Šimáček [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - HUCL Jan (N), HUML Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.