6:1
(1:0)
79. M. Rác
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunějovice nadělily šestibrankovou nálož!


Branky


42. A. Kysela , 52. P. Opalecký , 54. P. Mach , 75. P. Mach , 75. P. Kraus , 89. D. Novák - 79. M. Rác
0

Zápas slabších celků tabulky zvládli lépe domácí. Po poločase to bylo celkem vyrovnané, pak ale domácí zaúřadovali a svého soupeře jasně smazali. V celkovém výsledku domácí zvítězili 6:1! Díky této výhře jsou Kunějovice rázem na sedmé pozici a dokonce mohou pomýšlet i na střed tabulky. V příštím zápase Kunějovice sehrají svůj zápas ve Zbůchu. Přehýšov čeká jako posledního z celé tabulky volný los a do konce sezóny schází přehýšovským hráčům odehrát pouze jeden jediný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle vyšla lépe domácím

Před zápasem se dalo očekávat, že Kunějovice budou hodně bojovat, aby si ještě vylepšily pozici v tabulce. Přehýšov se zase snaží o to, aby neskončil poslední. 1. půle byla celkem vyrovnaná, ale asi prvních 20 minut byly lepším týmem přehýšovští. Domácí si nedokázali dát ani pořádnou nahrávku. Poté se hra domácích zvedla a uklidnila. Domácí se dostávali více do šancí. Kunějovičtí hráči věděli, že musí podržet balony a dávat je rychle od nohy. První gól utkání přišel až v samotném závěru poločasu. Ve 42. minutě Aleš Kysela poslal domácí do vedení. Obě mužstva tak odešla za stavu 1:0 do kabin.

 

 

Kunějovice ovládly hru

Do 2. půle lépe vstoupili domácí, kteří byli jasně lepším týmem na hřišti. Do dvoubrankového vedení poslal svůj tým Petr Opalecký a to v 52. minutě. Tato branka načala velikou jízdu domácích. O další 2 minuty Petr Mach zvyšoval už na 3:0. Přehýšov hrál v obraně velmi špatně a také jeho hráčům pomalu docházel dech. Fyzicky začali prostě odpadat. Pak přišel pro hosty nepříjemný slepenec. V 75. minutě Petr Mach a Petr Kraus zvyšovali na 4:0 respektive na 5:0. Hosté alespoň v 79. minutě vstřelili čestnou branku. Zásluhu na tom měl Michal Rác. Jako poslední významnou událostí byl poslední gól domácích a to v 89 minutě. Branku vstřelil Daniel Novák. Konečný výsledek zápasu skončil 6:1! Na to jaký byl stav po 1. půli, tak asi málokdo čekal takový konečný výsledek. Nicméně Kunějovice se touto výhrou dostaly na sedmou pozici a dokonce ještě mají šanci obsadit pátou pozici. To vše bude záležet na jejich výkonu, a jaký na ně čeká v posledních třech zápasech los. Utkání bylo celkem tvrdé. Hlavní arbitr pan Karel Klik rozdal celkem 6 žlutých karet. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Aleše Kyselu a Aleše Mayera. Vzhledem k výsledku nejmenujeme za hosty nikoho.

 



Ohlasy k zápasu


FC Kunějovice
Josef Bubeníček: Dnes jsme zaslouženě vyhráli. Já bych chtěl dnes hlavně pochválit soupeře, který hrál dobře. 1. půle byla sice vyrovnaná, kde jsme si z počátku nedali ani nahrávku, pak se v průběhu naše hra uklidnila. 2. půli jsme měli výbornou.

TJ Sokol Přehýšov
Štěpánka Routschková (vedoucí): S výkonem našich hráčů není spokojenost. Podali jsme hlavně ve 2. půli tragický výkon v obraně. V 2. polovině to byl od našich kluků ležerní přístup. Domácí byli bohužel lepší.



Sestavy


FC Kunějovice
A. Mayer [-] - P. Kraus [-] , J. Viehman [-] , J. Kraus [-] , P. Mach [-] (74. D. Mashtaler [-] ) , P. Opalecký [-] (59. J. Randa [-] ) , J. Novák [-] (60. D. Novák [-] ) , A. Kysela [-] , J. Kotáb [-] , J. Opalecký [-] (83. J. Král [-] ) , J. Vokurka [-]

TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - J. Hána [-] , D. Šimek [-] , M. Heřman [-] (62. P. Koreš [-] ) , D. Svoboda [-] , M. Rác [-] , D. Dvořák [-] , V. Čech [-] , B. Kuchynka [-] , J. Šnajdr [-] , R. Fišer [-]

ŽK: 44. P. Kraus , 49. P. Mach , 53. J. Novák , 87. J. Kotáb , 89. J. Král - 35. J. Hána .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KLIK Karel - NOVÁK Miloslav (N), MAŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.