Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 14:30

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně se dotáhly na střed tabulky!


Branky


0

V tomto utkání si Líně všechny body doma uhlídaly. Hned od samého začátku byly lepším týmem a zvítězily zaslouženě 4:2! Díky této výhře se dotáhly bodově na svého dnešního soupeře. Tento výsledek tak boj o 5. místo ještě více zdramatizoval. Oběma týmům schází do konce sezóny odehrát pouze 3 utkání. V příštím zápase Líně zavítají na půdu druhé Blatnice a Kozolupy přivítají doma jistého vítěze tabulky Hunčice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půlka pro domácí

Před utkáním bylo jasné, že Líně dnes musejí vyhrát, aby se bodově dotáhly na svého dnešního soupeře a pomýšlely případně na pátou pozici tabulky. Tato půle patřila jednoznačně domácím, kteří svého soupeře přehrávali. První branka zápasu přišla už v 6. minutě. Šťastným střelcem se stal Jiří Šlouf. Po gólu se nic neměnilo, domácí byli stále lepším týmem. Druhou branku na účet domácích přidal Antonín Fekete a to ve 37. minutě. Hosté neměli na vybranou a ještě v té stejné minutě zaměnili svého obránce za útočníka a zkusili tak více otevřít hru. Domácí si tento poločas zasloužili a ovládli ho celkovým poměrem 2:0. 1. půle se obešla bez karet.

 

Klidná dohrávka a hattrick Šloufa

Hned na začátku půle provedli oba vedoucí střídání po jednom hráči. Vstup do druhého dějství vyšel lépe domácím. Už ve 48. minutě zvyšovali svůj náskok na rozdíl tří branek. Autorem branky se stal Jiří Šlouf. Po tomto gólu se domácí už jen soustředili na udržení výsledku a hosté začali trochu přehrávat svého soupeře. Jejich tlak se jim vyplatil, jelikož branka padla v 58. minutě zásluhou Milana Mikoláška. Domácí se jen tak nezalekli a vzali si svoje tříbrankové vedení zpět. Nejšťastnějším střelcem dnešního zápasu se stal Jiří Šlouf, který touto brankou zkompletoval hattrick. Branka padla v 63. minutě. O chvíli později hosté znovu snížili a přiblížili se alespoň k remíze. Branka padla v 69. minutě a jejím exekutorem se stal Jan Poláček. Po této brance si domácí zbytek zápasu pohlídali. Utkání tedy skončilo 4:2! Líně si své vítězství zcela zasloužily a svému dnešnímu soupeři se bodově vyrovnaly. Co se týče dnešního rozhodčího pana Josefa Kořana, tak ten zápas vůbec nezvládl. Nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Jiřího Šloufa a Antonína Feketeho. Vzhledem k výkonu hostů nebyl jmenován žádný hráč.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně B
Milan Vágner (předseda, hráč): S výhrou jsme spokojený, ale rozhodčí to vůbec nezvládl. Jenom pískal samé kraviny. Minulý rok, když začal pískat, tak jsem myslel, že to bude jen lepší, ale je to stále stejné. Jinak dneska katastrofa, protože naše "áčko" prohrálo. U "béčka" to bylo jedno.

TJ Sokol Kozolupy B
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Sestavy


TJ Baník Líně B
O. Mašek [-] - V. Pokorný [-] , R. Dudík [-] (55. V. Walzer [-] ) , J. Šlouf [-] , P. Princl [-] , A. Grätsch [-] , J. Zikmundovský [-] , M. Boreček [-] , T. Junk [-] , V. Beran [-] , A. Fekete [-] (46. J. Špaček [-] )

TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - J. Roda [-] , M. Pazderník [-] , D. Fajer [-] , R. Kasal [-] (37. J. Poláček [-] ) - P. Křižík [-] , R. Trykar [-] , J. Reitmaier [-] , F. Stehlík [-] - J. Bozděch [-] , M. Vetešník [-] (46. M. Mikolášek [-] )

Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOŘAN Josef - TOPTEJ Emil (N), HUCL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.