Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Desetigólové hody vyšly lépe Kozolupům!


0

Dnešní zápas byl opravdu jak na houpačce. Diváci, kteří přišli na toto utkání, nebyli rozhodně ochuzeni o žádné branky, celkem jich totiž padlo 10. Ve vyrovnaném zápase tak více štěstí stálo na straně domácích, kteří vybojovali 3 body za vítězství 6:4! Díky této výhře utekly Kozolupy Zbůchu na rozdíl 3 bodů. Kozolupy tak stoupají tabulkou výše. Po podzimu uhrály pouhých 10 bodů, které ale na jaře získaly už nyní a do konce sezóny jim zbývají ještě 4 zápasy. Kozolupy v příštím kole zavítají do Líní a Zbůch sehraje zápas opět venku a to s lídrem tabulky. Hunčice si už tento zápas mohou jenom užívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dorostenecké duo otočilo vývoj

Před začátkem zápasu se dalo očekávat, že to bude vyrovnaný zápas. Oba týmy před zápasem měly shodný počet bodů. Bylo to prestižní utkání. Hráče na střídání měly oba týmy poskromnu. Domácí hráli nestandardně, jelikož jejich "áčko" hrálo ve stejnou dobu venku. Jan Hucl musel provést změnu a to, že posílí tým o 2 mladé dorostence - Pancurák a Křižík. Jak později ukázal čas, bylo, je správné nasadit. To si řekneme až později. Jako první otevřeli skóre utkání hosté a to nejrychlejším gólem 18. kola. Branka padla už ve 2. minutě a měl na ní podíl Jaroslav Pavlíček. Po nepovedeném vstupu domácích do utkání, dokázali na tento gól rychle odpovědět. V 10. minutě se prosadil dorostenec Pavel Pancurák. Za dalších 7 minut další dorostenec Patrik Křižík otáčel nepříznivé skóre na 2:1. Ve 32. minutě se domácí dostali už do vedení 3:1 zásluhou Petra Mošny. Svoji vydřenou hrou se domácí dostali zaslouženě do vedení o 2 branky. Byly to pěkné útočné akce, z kterých plynuly pohledné branky. Hosté však ještě dokázali v poločase snížit na rozdíl jedné branky. Jiří Střeštík skóroval ve 42. minutě. V celém zápase se rozdala pouze jedna žlutá karta, která byla udělena právě v 1. půli domácímu kapitánovi. Z důležitých informací to je tak vše a obě mužstva odešla do kabin za stavu 3:2.

 

Otočka hostů nepřinesla žádné body

Hned na začátku poločasu provedli domácí změnu. Vystřídali svého obránce a hned minutu na to obdrželi branku. Autorem gólu byl Lukáš Vladař ve 47. minutě. Zbůchu se povedla pěkná otočka, protože v 50. minutě už si jeho hráči zase vzali vedení zpět. Branku vstřelil opět Lukáš Vladař, který se později zranil a musel být vystřídán, což nebylo pro hosty moc pozitivní. Vladař patřil k tahounům svého týmu. Pak domácí v 65. minutě provedli další své druhé a poslední střídání, které jim vyšlo na jedničku s hvězdičkou. Právě střídající Milan Mikolášek ještě ve stejné minutě střídání vstřelil vyrovnávací branku na 4:4. O 10 minut později se prosadil dnes již svým druhým gólem Pavel Pancurák a poslal domácí znovu do vedení. Úplně na závěr ještě domácí zvýšili náskok na rozdíl 2 branek a také na konečných 6:4! Autorem branky se stal Milan Mikolášek a to v 90. minutě. Branka padla z breaku. Utkání tedy přineslo skvělých 10 branek a dnešní diváci se určitě nenudili, kterých tu bylo více, než je uvedeno v zápise. Domácí si to vítězství po právu zasloužili. Byl to moc pěkný fotbal. Utkání probíhalo opravdu v poklidu. Dnešní hlavní arbitr pan Petr Kříž rozdal jen jednu žlutou kartu, která byla zmíněna v 1. poločase. Domácí také hodně podpořili 2 dorostenci. Patrik Křižík a Pavel Pancurák vstřelili dohromady 3 branky, což není vůbec špatné. Tito hráči jsou příslibem do budoucna pro jejich klub. Určitě to musí být pro ně povzbuzující, že si dnes mohli zahrát a také všem ukázali, že něco umějí. Je právě důležité připravit tyto borce pro kozolupské "áčko", které je vrcholem tohoto klubu. Oba hráči jsou velmi mladí a mají chuť se posunout ještě výše. Dnešní nabídky si moc vážili a ukázali, že chtějí hrát. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme právě Patrika Křižíka a Pavla Pancuráka. Vzhledem k výsledku zápasu nejmenujeme z řad hostů žádného hráče. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy B
Jan Hucl (trenér): Dnes to byla pěkná otočka. Já to beru. Je to super výhra. Sice jsme dostali doma 4 branky, ale hlavně, že jsme vyhráli. Dneska jsem spokojen s našimi dvěma dorostenci. Je to velký příslib do budoucna. Mně se to dnes líbilo. Bylo to pozitivní.

TJ Baník Zbůch B
Aleš Klečka (vedoucí): Byl to kompletně vyrovnaný zápas. Nemůžu být spokojen, ale jako nevyužili jsme šance a udělali jsme chyby v obraně. Výkon našich kluků odpovídal výsledku. My jsme udělali zbytečné chyby a oni je využili. Utkání jinak bylo dobré a líbilo se mi.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - V. Ptáček [-] (46. J. Sluka [-] ) , J. Roda [-] , M. Pazderník [-] , R. Kasal [-] - P. Pancurák [-] , J. Reitmaier [-] , P. Křižík [-] , R. Trykar [-] - P. Mošna [-] , M. Vetešník [-] (65. M. Mikolášek [-] )

TJ Baník Zbůch B
J. Gründl [-] - J. Hašek [-] , P. Malý [-] , J. Veselý [-] , Z. Kopček [-] - J. Plánička [-] , J. Střeštík [-] , J. Němec [-] - L. Vladař [-] , A. Klečka [-] - J. Pavlíček [-]

ŽK: 11. J. Roda .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - HUCL Jan (N), STRAKA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.