Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Taktika Líní vyšla na jedničku!


Branky


0

Utkání mezi týmy TJ Sokol Pňovany a TJ Baník Líně B mělo mít favorita v podobě domácích. Domácí byli ve své hře lepší a aktivnější, přes to hosté byli ti, kterým se povedlo více skórovat. Jejich taktikou byly breaky, které jim vyšli excelentně. Líně tak překvapivě zvítězily v celkovém poměru 1:3! Líně jsou opět na dostřel 5. příčce tabulky. Za to Pňovany mohly využít prohry Všerub v Hunčicích, jenže se tak nestalo a oba týmy v tabulce i nadále dělí 1 bod v boji o 3. pozici. Pňovany mají alespoň ještě 2 zápasy k dobru. Líně mají příští kolo volný los a Pňovany se představí v Blatnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká aktivita Pňovan přinesla pouze remízu

 

Před utkáním se dalo očekávat, že domácí budou v tomto utkání mít navrch, což bylo vidět hned od prvních minut. Domácí se dostávali o mnoho víckrát do zakončení než hosté. Je to dáno i tím, že Pňovany mají velmi mladý tým a to je potom hned znát, že jsou více běhavý a jsou dříve u míče. Líním tak nezbývalo nic jiného než hrát celý zápas na breaky. Jako první otevřeli skóre zápasu domácí, kteří se o tento gól zasloužili svoji výraznou aktivitou. Autorem branky se stal Tomáš Šikýř v 30. minutě. Poté se ke konci poločasu povedlo hostům vyrovnat. Ve 42. minutě se o branku postaral Tomáš Šesták, který skóroval právě z breaku, takže taktika hostů pro první poločas vyšla. Domácí během celého poločasu spálili neuvěřitelné množství tutovek ke skórování. V zakončení byli hodně špatní. To hrálo hostům do karet a mohli se tak nadále soustředit na bránění a následné rychlé protiútoky. Z podstatných informací to je o 1. půli tak vše a obě mužstva odešla za remízového stavu 1:1 do kabin.

 

 

Zmar domácích v útoku + líňovské breaky

Ke 2. poločasu se domácí postavili stejně jako k tomu předešlému. Hráli stále aktivně a byli opět lepším týmem i nadále. Ale trápili se znovu v koncovce, to byla velká bída. Spálili další velké šance. Hosté jejich nepřesností dokázali naplno využít. Taktika Líní byla skvělá, která vyšla na jedničku s hvězdičkou. V 2. půli jako první se prosadil Jan Zikmundovský, který skóroval v 52. minutě a hosté šli do vedení 1:2. Zanedlouho se prosadil další hráč hostí a opět to byl gól z breaku. Branka padla v 63. minutě a jejím autorem se stal Jiří Šlouf. Hosté tak překvapivě vedli 1:3 a tento náskok udrželi až do konce zápasu. Pro domácí to byl zmar. V zakončení měli spoustu nepřesností. Líně si tak domů vezou překvapivé 3 body. Zápas probíhal celkem v poklidu a vůbec se neudělovala ani jedna karta. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Ondřeje Svítila. Za hosty jmenujeme Jaroslava Kracíka a Tomáše Šestáka. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pňovany
Domácí se k zápasu nevyjádřili:

TJ Baník Líně B
Milan Vágner (předseda, vedoucí): S výhrou jsme spokojeni. Utkání bylo dobré. Domácí byli lepší v obou poločasech, protože mají mladým tým a jsou velmi běhavý. Ale byli velmi špatní v zakončení. My jsme hráli jenom čistě na breaky a naše taktika se nám povedla. Jsme za to rádi.



Sestavy


TJ Sokol Pňovany
O. Bindar [-] - T. Gregor [-] , K. Švarc [-] (62. L. Mečl [-] ) , P. Loukota [-] , M. Hejkal [-] , O. Svítil [-] , T. Šikýř [-] (75. M. Hostaš [-] ) , V. Dražský [-] (80. D. Hřebík [-] ) , J. Kafka [-] , V. Albl [-] , V. Mráz [-]

TJ Baník Líně B
O. Mašek [-] - V. Pokorný [-] (80. S. Byrtus [-] ) , J. Kracík [-] , J. Šlouf [-] , T. Šesták [-] , A. Grätsch [-] (75. R. Dudík [-] ) , J. Zikmundovský [-] (80. T. Šobr [-] ) , M. Boreček [-] , A. Fekete [-] , J. Adamovič [-] , V. Beran [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: SOPR Dušan - ALBL Václav (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.