Hunčice navýšily své vedení v tabulce!


Branky


0

Utkání mezi Hunčicemi a Všeruby nemohlo dopadnout jinak než vítězstvím domácích a také se tak stalo. Hunčice zvítězily zaslouženě 4:2 a v tabulce tak nyní mají náskok na druhou Blatnici 6 bodů a oba týmy mají shodný počet odehraných zápasů. Toto vítězství muselo také potěšit třetí Pňovany, které bojují o 3. příčku právě se Všeruby. Hunčice v příštím zápase zavítají do posledního Přehýšova a Všeruby doma přivítají Kunějovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bleskovém gólu Všerub zavelely Hunčice k velkému obratu

Lídr tabulky si po minulém utkání v Sulkově chtěl spravit chuť a navýšit tak bodový náskok na svého soka Blatnici. Domácí dnes měli k zápasu nové balony od značky Erima. O jejich kvalitě se ale jako první přesvědčili hosté. Hned v úvodu Všeruby svého soupeře nečekaně zaskočily, protože se jim povedla výborná střela. Střelcem se stal Jan Jendek, který ve 3. minutě vymetl krásnou střelou všechny pavučiny v rohu brankové konstrukce Ladislava Kondry. Tak rychlý gól Hunčice rozhodně nečekaly a po gólu se do svého soupeře pustily a hrály do plných. Svému soupeři nedali moc šancí a vyrovnání zápasu přišlo velmi rychle. V 8. minutě si vybojoval penaltu Pavel Hanzlíček ml., který se uvolnil ve vápně a následně byl poslán k zemi. Tady nezbývalo nic jiného než pokutový kop. Na pokutový puntík si postavil balon určený hráč na takovéto situace Jiří Telekeš, který bez problému svoji šanci proměnil. Domácí pokračovali ve svém tlaku i nadále a pro Všeruby to bylo velmi těžké, aby ubránily remízový stav. V 25. minutě vystřelil Pavel Hanzlíček st. svůj projektil, který ale skončil jen na tyči. Od té se ale odrazil k Tomáši Remešovi a ten si míč zpracoval a s přehledem poslal míč do sítě. Domácí tak v této minutě otáčejí stav zápasu. O dalších 5 minut později utíkal jeden ze spoluhráčů Pavla Hanzlíčka ml. po křídle a poslal do vápna centrovaný balon, ten propadl až právě k Hanzlíčkovi a ten už se svou šancí naložil na výbornou a Hunčice šly do trháku 3:1. Po této povedené akci se už nic v 1. půli významného nestalo a obě mužstva tak za tohoto stavu 3:1 odešla do kabin. Domácí tak museli být s touto půlkou spokojeni, i když neproměnili spoustu dalších gólových šancí.

 

 

 

Pohlídaná půlka

Hosté to dnes měli opravdu těžké, protože proti sobě měli lídra, který si jde jasně pro postup. Tím pádem bylo opravdu moc těžké smazat dvougólový náskok soupeře. Přes to se Všeruby chvilkami dostávaly do hry a měly několik šancí ke skórování. Ale branka stále nepřicházela. Zlomový moment přišel v 75. minutě, kdy Milan Zeman svou brankou poslal domácí do vedení 4:1. Hosté pak byli bezmocní a už těžko mohli něco s výsledkem udělat. Ještě si jim alespoň podařilo snížit zásluhou kapitána Stanislava Kudíka v 78. minutě. Po této brance domácí už jenom kontrolovali stav zápasu a čekali na konečný hvizd hlavního arbitra pana Karla Nesvadby. Hunčice tak zaslouženě zvítězily 4:2 a navýšily svůj bodový náskok na druhou Blatnici. V utkání se rozdaly celkem 2 žluté karty. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Jiřího Voitha a Tomáše Helmicha. Za hosty jmenujeme Jana Jendeka a Josefa Převora. Pro jmenované hráče můžete nyní hlasovat až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář, hráč): Byli jsme herně lepší a zasloužili jsme si vyhrát. V 1. půli jsme mohli vstřelit i více branek v zápase, škoda těch neproměněných šancí. V 2. půli se Všeruby dostaly více do hry, ale brankou na 4:1 jsme je zlomili. S dnešní výhrou jsem moc spokojen. Je to důležitá výhra v souboji o 1. místo ve skupině.

SK Všeruby B
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Místo: Hunčice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: NESVADBA Karel - JINDRA Jiří (N), DŽILIČ Midhat (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.