Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby si celkem snadno poradily se Zbůchem!


Branky


0

Utkání mezi týmy SK Všeruby B a TJ Baník Zbůch B mělo favorita v podobě domácích. Všeruby celkem jasně smetly Zbůch poměrem 5:2 a na dálku tak s Pňovany bojují o 3. místo v tabulce. Jenže Pňovany mají ještě 2 zápasy k dobru. V dnešním zápase byl vyloučen v 76. minutě vítěz ankety o hráče 15. kola Pavel Malý. Na druhé straně Zbůch, tak nedokázal navázat na úspěšnou sérii 3 výher v řadě. A nachází se tak na 5. místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužená půle pro domácí

Před začátkem zápasu se dalo očekávat, že zápas bude celkem vyrovnaný, ale úvodní minuty tomu rozhodně nenasvědčovali. Domácí celkem jasně přehrávali hosty. Zbůchovští hráči si nebyli schopni v celém poločase pořádně přihrát. Za svoji aktivitu byli domácí výrazně odměněni. Skóre zápasu otevřel Václav Krýsl a to v 15. minutě. Tento gól si ale způsobili hosté sami, protože branka padla jako vlastní. Domácí i nadále těžili ze své hry a na 2:0 zvyšoval Daniel Matzner a to ve 30. minutě. Matznerovi se povedlo proběhnout mezi obránci a z blízkosti pak prostřelil gólmana. Hosté během poločasu měli pár malých šancí, ale nic z toho nebylo. Z podstatných událostí to bylo tak vše a domácí zaslouženě vedli 2:0! Obě mužstva tak za tohoto stavu odešla do kabin.

 

Velké dotahování + zbytečné vyloučení

Domácí byli s výsledkem po poločase velmi spokojeni a tak si mohli dovolit střídání hned 4 hráčů na začátku 2. poločasu. Mezi střídajícími byl i velmi úspěšný střelec Jan Hyrát. Na druhé straně hosté vystřídali alespoň 1 hráče. Zanedlouho po chybě obrany hostů, domácí zvyšovali už na rozdíl 3 branek. Autorem branky se stal právě Jan Hyrát v 53. minutě. Se Zbůchem to v tu chvíli vypadalo velmi špatně. Hostům se ale povedlo utkání snížit na 3:1 v 60. minutě. Branka padla z ničeho nic, kdy hosté zahrávali centr do velkého vápna, a míč se ocitl u Jaroslava Veselého, který poslal míč do sítě z voleje. Tento gól hosty výrazně nakopl k velkému tlaku a začali domácí jasně přehrávat. Aktivita hostů vyústila v kontaktní branku, kdy v 72. minutě Jan Plánička prostřelil všechno, co mohl a snížil na 3:2. Trenér Zbůchu už pevně věřil, že jeho tým stav utkání srovná. Jenže to by se v 76. minutě nesměl nechat vyloučit Pavel Malý za řeči. Malý tak dostal 2. žlutou kartu a následně i červenou a musel odejít do sprch. Svůj tým tak výrazně oslabil a pro hosty už to bylo velmi těžké srovnat stav o 10 hráčích na hřišti. Hosté se ještě snažili a měli sem tam nějaké malé šance, ale nic z toho nebylo. Na tahu teď byly právě Všeruby, které měly v tu chvíli více ze hry a využily tak početní převahy. Pro hosty už to byla křeč. V 83. minutě se prosadil svým dnešním druhým gólem Jan Hyrát a o 2 minuty později upravil výsledek na konečných 5:2 Josef Převor. Domácí v tomto výsledném poměru slavili vítězství. Všeruby tak potvrdily roli mírného favorita. Dnešní návštěva zápasu byla opravdu veliká. Cestu na stadion si našlo přes 100 diváků a zápas se jim musel určitě líbit, když jejich mužstvo zvítězilo. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Jana Hyráta a Václava Krýsla. Vzhledem k výsledku nejmenujeme za hosty žádného hráče. Pro jmenované hráče můžete hlasovat v anketě až do středy do 12 hodin! 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby B
Rudolf Herák (hráč): Zápas jsme odehráli s dorostenci, protože "áčko" i "béčko" hrálo ve stejný den. 1. poločas jsme zaslouženě vyhráli. Ale hra byla celkem vyrovnaná. Hrálo se to, co nám soupeř dovolil a my jsme využili své šance. Ve 2. půli nás hosté více přehrávali, ale po jejich vyloučení už na nás nestačili. A my jsme si konec zápasu pohlídali.

TJ Baník Zbůch B
Aleš Klečka (trenér): První půle byla z naší strany velmi špatná. My jsme si nedokázali ani pořádně přihrát. Po této špatné půli jsme začali hrát až byl stav zápasu 3:0, což bylo bohužel pro nás trochu pozdě. Po našem gólu jsme domácí jasně přehrávali až do chvíle, kdy se nám nesmyslně vyloučil hráč a to nás srazilo. O 10 hráčích už to bylo těžké srovnat. Konec zápasu byl z naší strany křečovitý. Dneska musím pochválit našeho Jana Pláničku, který nechal na hřišti všechno a vstřelil 1 branku.



Sestavy


SK Všeruby B
P. Kotva [-] - J. Převor [-] , S. Kudík [-] - S. Pašek [-] (46. J. Balvín [-] ) , R. Herák [-] (46. J. Vrba [-] ) - D. Matzner [-] (46. J. Hyrát [-] ) , M. Džilič [-] - M. Cába [-] (46. J. Jendek [-] ) , D. Baum [-] , K. Bárta [-] , V. Krýsl [-]

TJ Baník Zbůch B
J. Šrajber [-] - R. Prokop [-] (80. A. Klečka [-] ) , J. Hašek [-] , J. Svoboda [-] (46. Z. Přibáň [-] ) , P. Malý [-] , J. Veselý [-] - J. Němec [-] , Z. Kopček [-] (70. D. Fonta [-] ) , J. Střeštík [-] , J. Plánička [-] - R. Kasten [-] -

ŽK: 20. P. Malý , 75. J. Šrajber . ČK: 76. P. Malý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - HODINA Martin (N), STRAKA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.