3:2
(1:1)
30. A. Grätsch
89. A. Grätsch (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunějovické první jarní body!


Branky


7. P. Mach , 67. J. Novák , 70. J. Randa - 30. A. Grätsch , 89. A. Grätsch (p.)
0

Zápas 2 týmů z horší poloviny tabulky vyzněl lépe pro domácí, kteří si to vydřeli svým výkonem. Výsledek zápasu mezi týmy FC Kunějovice a TJ Baník Líně B dopadl v poměru 3:2! Pro Kunějovice je to velmi cenná výhra, protože naposled dokázaly vyhrát v podzimní části a to 1. listopadu doma se Zbůchem 5:1. Kunějovice se tak dostaly na úroveň Sulkova. Oba tyto týmy mají na kontě 12 bodů. Jenže Kunějovice mají ještě 2 zápasy k dobru. Takže tento tým může ještě pomýšlet i na vyšší příčky. Líně jsou jen o 1 místo před Kunějovicemi a to konkrétně o 2 body, takže je možné, že tady se ještě budou dít velké šachy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích přinesla remízu

Tento zápas byl soubojem 2 hůře postavených týmů v tabulce. Ale hned od úvodu bylo znát, kdo je tady doma. Domácí se prosadili velmi brzy a to již v 7. minutě, kdy skóre zápasu otevřel hrotový útočník Petr Mach. Branka padla po velmi dlouhém outu, který je pro Kunějovice velmi typický. Míč tak proskákal vápnem a dostal se právě až k Machovi, který tak se štěstím poslal Kunějovice do vedení 1:0. Hosté si po tomto gólu také vytvářeli nějaké ty šance na vstřelení branky. Hra 1. půle byla velmi vyrovnaná jen lehce navrh měli domácí, kteří byli o něco více běhavějším týmem. Přesto se hostům podařilo utkání srovnat. Zásluhu na tom měl Alan Grätsch, který poslal svou střelu z přímého kopu přesně k tyči a domácí gólman byl bez šance. Tento stav 1:1 nám vydržel až do konce 1. půle.

 

 

 

 

 

Pěkná kombinační hra Kunějovic

Bylo vidět, že domácí doslova prahnou po 3 bodech a ve 2. půli uzamkli hosty na jejich polovině. Měli spoustu šancí, které ale bohužel spálily. Kdyby to bylo už např. 5:0, tak by se asi nikdo nedivil. Ale na kdyby se nehraje. Domácí předváděli opravdu pěkný kombinační fotbal, hlavně střed zálohy fungoval na výbornou. Kunějovice velmi často drželi míč na svých kopačkách a tím pádem se hosté do velkých šancí moc nedostávali. Kunějovice svou pílí se přece jen zaslouženě dopracovaly ke gólu. Autorem branky se stal Jiří Novák, který už uklízel míč do prázdné branky po přihrávce od svého spoluhráče. Branka na 2:1 padla v 67. minutě. Hned o 3 minuty později se prosadil třetí přesný střelec týmu Jaroslav Randa, který vystřelil za vápnem spíše takovou šmudlu po zemi k tyči. Tuto točenou střelu se nepodařilo brankáři hostů zneškodnit a domácí se dočkali dvoubrankového vedení 3:1. Tento stav už je mohl uklidnit k tomu, aby si dnes došli v klidu pro 3 body. Hosté už jen na konci zápasu v 89. minutě korigovali stav zápasu na 3:2. Autorem branky se stal Alan Grätsch, který skóroval z pokutového kopu. Tato penalta udělala za dnešním zápasem poslední tečku a domácí mohli slavit po velmi dlouhé době zasloužené vítězství v poměru 3:2! Hra probíhala celkem v klidu. Hrálo se dnes bez karet. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Jaroslava Randu a Petra Macha. Za hosty jmenujeme jako nejlepší hráče Alana Grätscha a Jana Zikmundovského. Tyto hráče najdete v sestavě kola, pro které můžete hlasovat tradičně do středy do 12 hodin!

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kunějovice
Josef Bubeníček: Tento zápas jsme si zasloužili vyhrát. Všichni naši kluci hráli opravdu moc dobře. Od gólmana, přes zálohu až po útok to všechno dneska šlapalo na výbornou. Už si ani nepamatuji, kdy střed zálohy hrál tak skvěle. Dneska jsme byli v plné sestavě, takže to bylo taky dobré. Je to pro nás zasloužené vítězství!

TJ Baník Líně B
Milan Vágner (předseda): Dneska to vidím dobře. Čekal jsem, že to bude horší. Měli jsme mladší kluky na lavičce. Celkově to nevidím nějak zle. Byl to pěkný zápas. Hlavně, že jsme si zahráli. Hrajeme to pro žízeň a proto se to taky hraje.



Sestavy


FC Kunějovice
A. Mayer [-] - J. Hladeček [-] , J. Kraus [-] , J. Novák [-] (85. J. Král [-] ) , A. Kysela [-] , P. Mach [-] , J. Randa [-] (80. P. Král [-] ) , P. Kraus [-] , J. Vokurka [-] , J. Viehman [-] , D. Mashtaler [-] (46. P. Opalecký [-] )

TJ Baník Líně B
L. Toth [-] - A. Mašek [-] , R. Dudík [-] (70. V. Pokorný [-] ) , J. Šlouf [-] (70. V. Beran [-] ) , P. Princl [-] , A. Grätsch [-] , J. Zikmundovský [-] , M. Boreček [-] , A. Fekete [-] , J. Adamovič [-] , T. Junk [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - NOVÁK Miloslav (N), WENZLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.