0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy slavily vítězství až v penaltách!


Branky


0

Toto utkání mělo celkem jasného favorita v podobě domácích. TJ Sokol Pňovany předvedly proti týmu TJ Sokol Kozolupy B velký boj o 3 body. Domácí měli celkem dost šancí, aby dokázali vstřelit alespoň 1 branku v zápase. Bohužel proti byl brankář hostů Martin Sazeček, který vychytal bezbrankovou remízu a zároveň tak uspěl i na penalty. Kozolupy zvítězily v penaltovém rozstřelu v poměru 1:3. Konec přišel už ve 4.sérii. Domácí tak ztratili body, aby se mohli pevně uhnízdit na 3. místě. Takto mají alespoň 1 bod náskoku na čtvrté Všeruby, které ale zápas zkontumovaly a ještě se jim body odečtou za započtenou remízu. Jenže Pňovany ještě mají zápas k dobru, což je pro ně velmi pozitivní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tlak neúspěšný

Jak nám napovídá postavení obou týmů v tabulce, tak to dnes vypadalo jako jasná záležitost pro Pňovany, které byly v tomto zápase favoritem. Domácí se své role ujali velmi dobře a nepustili hosty téměř do žádné velké šance, která by alespoň ohrozila branku Rostislava Vaculy. Hosté jeli čistě defenzivní taktiku. Přes obrovský tlak domácích se nepodařilo vstřelit žádnou branku. Pňovany měly i velikou šanci na konci poločasu, kdy už byl po jedné ze střel gólman hostí Martin Sazeček na zemi a z blízkosti tak doráželi míč domácí hráči do sítě, jenže Sazeček na brankové čáře ještě dokázal zázračně vytěsnit míč mimo 3 tyče. Pro domácí tato šance skončila alespoň u rohového praporku. Pak se už nic velkého neudálo a obě mužstva odešla za bezbrankového stavu do kabin.

 

Sazeček vychytal bezbrankovou remízu

Ve 2. půli domácí hráli na riziko a nechali trochu více otevřenou obranu, kam se hosté stejně moc nedostali. Domácí prostě chtěli získat 3 body. Dařilo se jim velmi dobře překonávat střed nebo kraj obrany. Přesto několik střeleckých pokusů z dálky Sazeček vychytal. Byl velmi dobře připraven a měl jisté zákroky. Když se pomalu blížil zápas ke svému závěru, domácí se nadechovali k posledním útokům. Při jednom z rohů se dostali do další velké šance, kdy míč propadl až k zadní tyči a hráč domácích už dorážel do prázdné brány, jenže na brankové čáře stál jeden z řady hostů a ten odklonil míč na další roh. Při druhém rohu už projel míč celým vápnem bez nějakého doteku a to byla poslední šance domácích. Kozolupy si ještě vytvořily pár šancí ze standartních situací až na úplném závěru, přesto také nedokázaly strhnout vedení na svou stranu. Jelikož v dnešním zápase diváci neviděli gól, musely zápas rozhodnout penalty! Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Martina Hejkala. Za hosty jmenujeme Martina Sazečka. Pro tyto hráče máte možnost hlasovat až do středy do 12 hodin!

 

 

Štěstí se přiklonilo na stranu hostů

Penaltový rozstřel začínali domácí. Jak všichni dobře víme, penalty jsou ošemetnou záležitostí. Tady může vyhrát opravdu kdokoliv. Jediný kdo proměnil za domácí pokutový kop byl Ondřej Bindar. Ostatním jeho spoluhráčům se penalty moc nepovedly a nebyly zrovna moc dobře kopnuté. Kozolupštím tato loterie vyšla lépe a proměnily všechny 3 své pokusy. Jejímy autory byli v tomto pořadí: 1.Václav Ptáček 2.Radek Trykar a 3.Matěj Maštalíř. Hosté tak zvítězili v tomto rozstřelu 1:3 a toto vítězství za 2 body mohou slavit i díky Martinu Sazečkovi.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pňovany
Ondřej Bindar (hráč): Škoda, že jsme tento zápas nevyhráli. Chtěli jsme dneska 3 body a bohužel to nevyšlo. Hodně je podržel jejich gólman. My jsme hosty hodně přehrávali a hlavně v 2. půli. To jsme hráli i na riziko. Penalty jsme už prostě nezvládli. Od nás nebyly nějak zrovna extra kopnuté. Byla to sázka do loterie a nezvládli jsme to psychicky.

TJ Sokol Kozolupy B
Jan Hucl (trenér): My jsme sem přijeli s defenzivní taktikou a ta se nám vyplatila. Ještě ke konci zápasu jsme mohli vedení strhnout na svou stranu, kdy jsme měli pár šancí ze standartek. Byli jsme trochu i oslabeni o nějaké hráče. Myslím, že remíza je pro obě mužstva spravedlivá. Domácí mají celkem omlazený tým, proto jsou také na 3. místě tabulky, ale na penalty rozhodla asi zkušenost.



Sestavy


TJ Sokol Pňovany
R. Vacula [-] , M. Hůla [-] , D. Hřebík [-] , P. Loukota [-] , M. Hejkal [-] , T. Šikýř [-] , V. Dražský [-] , J. Kafka [-] , T. Gregor [-] , V. Albl [-] , O. Bindar [-]

TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - M. Pazderník [-] , F. Stehlík [-] , R. Kasal [-] , J. Roda [-] , V. Ptáček [-] - J. Reitmaier [-] , V. Kovář [-] , M. Maštalíř [-] - M. Vetešník [-] , P. Mošna [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.