Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch si došel zaslouženě pro vítězství!


0

Utkání 2 hůře postavených týmů v tabulce nepřineslo velká překvapení. Zápas mezi celky TJ Baník Zbůch a TJ Sparta Sulkov B byl velice poklidným. Domácí zvítězili zaslouženě po velmi dobrém výkonu obzvláště ve 2.poločase a na své půdě tak udrželi 3 body za výsledek 4:1. Momentálně mají na kontě 17 bodů a svádí boj o 5. příčku s Kozolupy a s Líněmi. Za to Sulkov je pevně umístěn na osmém místě s 12 body. Ten bojuje právě o toto místo s Kunějovicemi. Každopádně zápasů je před námi ještě spousta. Teprve se pomalu dostáváme do poloviny jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka domácích

Už před začátkem utkání bylo trochu jasné, kdo je tady menší favorit. Přesto se hra v 1. půli přelévala z jedné strany na druhou. Spoustu šancí si vytvořili jak domácí tak i hosté. Gólových příležitostí za celý poločas jsme mohli vidět celkem dost. Jako první otevřeli skóre zápasu hosté. V 15. minutě se prosadil Petr Pecháček ml. Sulkov tak trochu nečekaně vedl 0:1. Domácí tento gól nakopl k obratu a začali hrát čím dál tím lépe. Ve 30. minutě se prosadil Jiří Střeštík a srovnal stav zápasu na 1:1. Ke konci poločasu se domácím povedl obrat za pomoci Pavla Malého, který svou levačkou poslal míč nádherně k tyči ve 42. minutě. Gólman Josef Blahout byl bez šance a domácí tak vedli 2:1. Pak už se nic výrazného nestalo a obě mužstva za tohoto stavu odešla do kabin. V celém zápase byla obdržena jen 1 karta a to právě v 1. půli přesněji ve 42. minutě.

 

Navýšení vedení

Hned na začátku 2. půle domácí trenér vystřídal hned 3 své svěřence. Poté na to už ve 47. minutě svým dnešním druhým gólem Jiří Střeštík navýšil vedení Zbůchu o 2 branky. Svůj gól proměnil střelou z úrovně pokutového puntíku a zavěsil do pravé šibenice. Zbůch o proti 1. půli nedal moc sulkovským šancí na gól. Sulkov v průběhu 2. poločasu fyzicky odpadl a Zbůch si vytvářel další a další velké šance. V 55. minutě ještě více upevnil vedení domácích Petr Bufka, který dokázal přejít přes soupeřovy obránce a šel sám na gólmana, kterému nedal sebemenší šanci. Domácí tak zaslouženě vedli 4:1. Když domácí vystřídali v 65. minutě svého posledního hráče na lavičce, tak zanedlouho se jim zranil 1 hráč a museli tak zápas dohrát o 10 lidech. Přesto, že Sulkov byl v početní výhodě, tak nedokázal najít recept na nějaké to zdramatizování zápasu. Pak už se v zápase nic velkého neudálo a domácí mohli slavit vítězství 4:1!. Utkání probíhalo poměrně v poklidném duchu. Za domácí jako nejlepší hráče jmenujeme Zdeňka Kopčeka a Jiřího Střeštíka. Vzhledem k výsledku nejmenujeme za hosty žádné hráče. Hlasování bude probíhat od pondělní noci až do středeční 12 hodiny!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch B
Aleš Klečka (trenér a hráč): S výhrou jsem spokojen. Dobře jsme si zahráli. Naši kluci odvedli pěknou práci. Předvedli jsme opravdu pěkný fotbal. 1. půle sice byla vyrovnaná, ale ve 2. půli jsme hosty jasně přehrávali. Vítězství je tak pro nás zasloužené. Jsou tou pěkné 3 body do tabulky.

TJ Sparta Sulkov B
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Sestavy


TJ Baník Zbůch B
J. Šrajber [-] - Z. Kopček [-] , J. Veselý [-] (46. L. Vladař [-] ) , P. Malý [-] , R. Prokop [-] - Z. Přibáň [-] (46. F. Mrázek [-] ) , J. Němec [-] , R. Kasten [-] , J. Střeštík [-] - P. Bufka [-] (65. A. Klečka [-] ) , C. Dalakov [-] (46. J. Plánička [-] )

TJ Sparta Sulkov B
J. Blahout [-] - P. Pecháček st. [-] , P. Pecháček ml. [-] , M. Třeštík [-] , J. Dubský [-] , M. Rolník [-] (34. R. Javorský [-] ) , P. Kubeš [-] , D. Tomáš [-] , D. Rolník [-] , K. Batěk [-] , J. Straka [-]

ŽK: 42. M. Třeštík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOHUN Josef - STRAKA Radim (N), LOPATA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.