Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice se dotáhla na čelo tabulky!


Branky


0

V sobotním druhém zápase 13.kola se nám představili celky TJ Sokol Přehýšov a TJ Slovan Blatnice B. Blatnice sem přijela splnit povinnost 3 bodů, ale neměla to ze začátku vůbec lehké. V tomto derby byli domácí schopni zdorovat celý poločas a do kabin odešli za smírného výsledku 1:1. Po přestávce Blatnice nic nenechala náhodě a začala hrát svůj fotbal. Celkovým poměrem zvítězila 1:4 a dotáhla se tak na čelo tabulky. S Hunčicemi mají momentálně shodně 29 bodů, ale nezapomínejme, že Hunčice mají zápas k dobru. Uvidíme, kdo z těchto 2 rivalů postoupí do III. třídy. Za to Přehýšov bohužel nadále zůstává posledním týmem tabulky, ale v dalším kole si může spravit chuť na půdě Sulkova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deštivý poločas přinesl remízu

Tento zápas byl jasnou záležitostí pro hosty, kteří sem přijeli pro 3 body, ale z počátku to neměli vůbec lehké. Navíc šlo o derby, takže na hřišti se udály hodně vyhrocené souboje. Blatnice také přijela trochu oslabená, protože jejich A tým hrál souběžné utkání Okresního přeboru v Křelovicích. 1. poločas byl celkem deštivý. Mokrého trávníku využili především domácí, kteří dokázali statečně vzdorovat Blatnici a vstřelili dokonce i úvodní branku. O tu se postaral Boris Kuchynka, který v 23. minutě otevřel skóre utkání po chybě gólmana svou pěknou střelou. Průběh utkání byl poměrně vyrovnaný na obou stranách, což se tolik nečekalo. Domácí tak svou bojovností drželi vedení na své straně až do 36. minuty, kdy se prosadil Marek Lukáč, který dokázal skórovat hlavou po přesném centru od svého spoluhráče. To bylo tak vše, co nám nabídla 1. půle a tak oba týmy šly do kabin smírně 1:1

 

Velká smršť Blatnice

Blatnice si o přestávce uvědomila, že v tomto duelu si nemůže dovolit ztratit body a taky to bylo znát na hřišti. Hned od prvních minut 2. poločasu se Blatničtí do domácích pustili po hlavě. Bylo vidět, že chtějí v dnešním utkání vyhrát. Už v 50. minutě strhli vedení na svou stranu. Autorem této branky se stal David Šindelář, který po přesném centru od svého spoluhráče poslal míč hlavou do sítě. A to bylo pro domácí moc špatné, jejich hra po tomto gólu trochu odpadla a Blatnice pokračovala ve svém rozjetém tempu i nadále. Byla to prakticky hra na jednu branku. Takový tlak prostě nešel ustát a hosté vstřelili další gól už v 56. minutě. Třetím přesným střelcem Blatnice se stal Jiří Perger. Tento gól byl pro domácího brankáře trochu nešťastným. Hosté pokračovali stále ve své útočné hře a začalo se lehce v soubojích přiostřovat. Blatnice si za svůj výborný výkon v tomto poločase vysloužila i 4. branku, kdy v 77. minutě se asi nejhezčí akcí zápasu prosadil Hynek Kulhánek, který si povodil 2 protihráče a krásnou svou střelou zakončil balon pod víko. A touto brankou zpečetil osud domácích, kteří tak ve vyhroceném souboji prohráli 1:4. Výkon od hlavního arbitra pana Karla Klika nebyl až tak povedený. Celkem v zápase rozdal 3 žluté karty, které ale byly uděleny oprávněně. Dnešnímu utkání přihlíželo několik pár desítek diváků. Každopádně Blatnice potvrdila roli favorita a veze si domů skvělé 3 body! Za domácí nemůžeme jmenovat nikoho, kdo by se oprávněně ucházel o místo v sestavě kola. Nejlepšími hráči za hosty jmenujeme Davida Šindeláře a Marka Lukáče, kteří budou mít tu čest nacházet se v sestavě kola a pro které tak od pondělí můžete hlasovat!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přehýšov
Roman Routschka (trenér): Celkem ten zápas byl velmi vyhrocený, jelikož se jednalo o derby. První půle se nám hodně povedla a dokázali jsme jít do šaten s tak silným soupeřem za stavu 1:1. 2. půle byla o něco slabší. Začali jsme špatně. Po našich 2 chybách nás hosté celkem přehrávali. My jsme jejich hře moc nestačili. Ale v našem kádru je 6 nových lidí, takže chvíli bude trvat než si náš tým trochu sedne.

TJ Slovan Blatnice B
Oldřich Karas (hráč): V 1.půli měli domácí hodně síly, tak to bylo celkem vyrovnané. Oni nám vstřelili gól celkem se štěstím, kvůli mokré trávě, kdy ten míč sjel našemu brankáři po rukavicích. Škoda těch neproměněných střel. Ve 2. půli jsme hráli velmi dobře. Po našem 2. gólu se rychle hosté sesypali a od té doby to byla hra na jednu bránu. Jasně jsme je přehrávali. Za výsledek jsme spokojeni, mohlo to být klidně lepší.



Sestavy


TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - D. Šimek [-] , P. Koreš [-] (74. M. Hošťálek [-] ) , J. Hána [-] , D. Svoboda [-] , M. Heřman [-] , M. Rác [-] , V. Čech [-] , B. Kuchynka [-] , V. Macháček [-] , J. Šnajdr [-]

TJ Slovan Blatnice B
M. Fišer [-] - H. Kulhánek [-] (74. O. Karas [-] ) , J. Kovač [-] (65. P. Kováč [-] ) , J. Štorc [-] , M. Lukáč [-] , R. Steinbach [-] (70. M. Kolerus [-] ) , J. Perger [-] , M. Wolf [-] , D. Šindelář [-] , M. Hajžman [-] , V. Kafka [-]

ŽK: 35. V. Macháček , 78. M. Heřman , 89. M. Rác .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KLIK Karel - VÍDRŠPERK Petr (N), LANDAU František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.