7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice rozstřílela Všeruby!


Branky


28. M. Hajžman (p.) , 31. T. Karban , 41. M. Wolf , 48. M. Vlček , 65. V. Kafka , 65. D. Tětek , 78. D. Maroušek
0

Tento duel 2. a 4. celku tabulky měl být více vyrovnanější než nám napovídá výsledek zápasu 7:0! Domácí přivítali na svém hřišti SK Všeruby B, kterí museli už od 10. minuty dohrávat o 10 hráčích. Pro Blatnici je tento výsledek naprosto vynikající a svůj hon na Hunčice ještě rozhodně nevzdávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra o deseti

V úvodních minutách se nic tak podstatné nedělo. Jen jedna významná událost proběhla hned z kraje zápasu: v 10. minutě museli hosté odehrát celý zápas o 10 hráčích, což nebylo zrovna moc příjemné. Nezbývalo jim nic jiného než postavit před bránou "autobus". Diváků dnes bylo na hřišti celkem 65, což není až tak špatné. Blatnice nenechala nic náhodě a v polovině 1. poločasu si vybojovala penaltu, kterou proměnil kapitán týmu Michal Hajžman. A tak se domácí ujali vedení v 28. minutě. Hosté se sotva vzpamatovávali z úvodního gólu a už o 3. minuty později lovil brankář Všerub, opět míč ze sítě. Autorem branky byl Tomáš Karban. A aby toho nebylo málo, před koncem poločasu ještě dostali jeden přesný zásah do své sítě. Za domácí zvyšoval na 3:0 Michal Wolfl ve 41. minutě. Za tohoto stavu šli všichni hráči do kabin. Hosté by nejraději uvítali konec zápasu, ale čekalo je ještě celých 45. minut. 

Nekonečný tlak + 1 slepenec

V úvodu poločasu domácí vystřídali celkem 2 hráče. Jedním z nich byl Petr Maresch, který přinesl týmu více klidu. 2. polovina zápasu probíhala ve stejném duchu jako ta první. Klid domácím přinesl  Hosté se na nic nezmohli. Domácí hned z kraje poločasu vstřelili v pořadí již čtvrtý gól o který se postaral hráč Miloslav Vlček. Všeruby už z toho byly na prášky. Ale přesto nic nevzdávali a odhodlaně bojovali i nadále. Musíme vyzdvihnout skvělý výkon Rudolfa Heráka, který na hřišti naběhal nejvíce kilometrů ze všech hráčů na hřišti. Na to jaký byl průběžný výsledek, tak hosté byli více pohyblivější než domácí. A snažili se alespoň o ten 1 čestný gól, kterého ale bohužel nedocílili. Domácí hráli prostě svůj fotbal a v 65. minutě přišla další krutá chvilka pro hosty. 5 gól vstřelil do sítě hostů Václav Kafka a ještě ve stejné minutě dokázala Blatnice přidat další přesný zásah do Kotvovy branky. Jejím autorem byl David Tětek. Když už se hra pomalu chýlila ke konci, tak další a poslední 7 zásah přidal David Maroušek v 78. minutě. Rozhodčí ukončil zápas v 90. minutě, jelikož se nic nenastavovalo. Zápas nám přinesl 7 branek a 7 různých střelců. Je vidět jak Blatnice má stabilní hráče. Domácí diváci museli být s výsledkem spokojeni. Uvidíme v příštím kole, jest-li to bude mít Blatnice tak snadné jako dnes.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice B
Hošťálek Tomáš: Rozhodně jsme byli lepším týmem. Přehrávali jsme je po všech stránkách. Musím politovat domácí hráče, odehrát téměř celý zápas o 10 hráčích je hodně kruté. Nás výhra nesmírně těší, jako nejlepšího hráče jsem musel volit Petra Maresche, který jako střídající hráč přinesl na hřiště klid. 3 body jsou doma!

SK Všeruby B
Jaroslav Zeman: Celkový dojem ze zápasu je velmi špatný. Hrát skoro celý zápas o 10 hráčích bylo pro nás velmi těžké a to se nedalo. Domácí nás jasně přehráli, oni mají i dobré zázemí. Příště snad budeme mít více štěstí.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice B
D. Frai [-] - T. Karban [-] , M. Vlček [-] , J. Perger [-] , D. Tětek [-] (65. D. Maroušek [-] ) , H. Kulhánek [-] , M. Fišer [-] , M. Wolf [-] , D. Šindelář [-] (46. P. Maresch [-] ) , M. Hajžman [-] , P. Czasný [-] (46. V. Kafka [-] )

SK Všeruby B
P. Kotva [-] - P. Schejbal [-] , R. Herák [-] , J. Převor [-] , V. Greiner [-] , J. Jendek [-] , L. Černý [-] , R. Přerov [-] , J. Zeman [-] , M. Džilič [-] , K. Bárta [-]

Místo: Blatnice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: KAFKA Václav - HOŠŤÁLEK Tomáš (N), BALVÍN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.