11:0
(7:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá zakončila sezónu jedenáctkou!


Branky


4. M. Schneider , 8. L. Kolář , 16. L. Kolář , 23. Š. Toman (p.) , 25. O. Kroj , 41. P. Šimera (vl.) , 45. P. Čása , 49. Š. Toman (p.) , 54. J. Volf , 65. J. Volf , 71. J. Pechát
0

V tomto utkání si Dolní Bělá s chutí zastřílela. Svému soupeři nadělila dvě jedničky, tedy 11 branek. Utkání skončilo 11:0! Hráči Dolní Bělé si zápas určitě užili, ale nemohou slavit postup, který patří Třemošné. Klíčovými utkání v boji o postup byly nejspíše vzájemné zápasy. Hlavně hned v 1. kole, kdy zápas byl kontumován ve prospěch Třemošné. Nebýt této bodové ztráty, byla by to Dolní Bělá, kdo by slavil postup. Takto skončila Dolní Bělá na 2. místě. Mladotice po dnešním velkém přídělu skončily na předposlední deváté pozici tabulky.

Gratulujeme oběma týmům k jejich umístění v letošní sezóně!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Bělá si se soupeřem pohrávala

Před zápasem bylo jasné, že Dolní Bělá dnes musí zvítězit a zároveň doufat v zaváhání Třemošné na Hadačce. Dolní Bělá předvedla výborný poločas a svému soupeři nedala sebemenší šanci. Většina hry se odehrávala na mladotické půlce. Diváci si tento zápas mohli jenom užívat, jelikož hned v 1. půli Dolní Bělá udělila Mladoticím sedm přesných zásahů do Šmídlovy svatyně. Začneme tedy popořadě. Už první branka padla ve 4. minutě zásluhou Martina Schneidera. Hned za pár minut přidal druhou branku Lukáš Kolář a to v 8. minutě. Po třetí musel brankář Mladotic tahat míč ze sítě znovu od Lukáše Koláře v 16. minutě. Brankář Mladotic měl hodně práce v bráně a zahrál si dnes na "rybáře". Každou chvíli lovil míč ze sítě. Ve 23. minutě brankář Dolní Bělé Štěpán Toman šel zahrávat pokutový kop a bezpečně svoji střelu proměnil. Pro Mladotice to bylo opravdu velmi těžké, kterým dnes chyběl nejlepší hráč Radek Kučera. Pátou branku přidal jeden z nejlepších hráčů Dolní Bělé Oldřich Kroj. Už v 25. minutě to bylo 5:0. Přeci jen se někomu z Mladotic podařilo vstřelit branku, ale byla to branka vlastní, na které se podílel Pavel Šimera v 41. minutě. Tímto gólem potvrdil, že dnes to nebyl moc dobrý den pro mladotické hráče a jejich vedoucího. Na závěr poločasu přidal už sedmou branku Pavel Čása v 45. minutě. Poločas tedy skončil celkem 7:0! Pro hosty to muselo být velmi kruté a bylo těžké najít vůbec nějakou chuť do 2. půle. Tato půle mohla skončit klidně i vyšším rozdílem, kdyby domácí ještě více proměnili své šance. Byla to zkrátka suverénní půlka ze strany domácích. Rozdíl mezi týmy byl opravdu markantní.  

 

Ukončení sezóny jedenáctkou

2. půle probíhala stále stejně, jen s tím rozdílem, že domácí lehce povolili ve svém tlaku. Přes to se jim úspěšně podařilo rozšířit sbírku branek. Hned krátce po přestávce byla odpískána dnešní druhá penalta pro domácí a opět si ji šel zkusit Štěpán Toman, který nezaváhal a v 49. minutě přidal další kousek do sbírky. Asi bychom dlouho hledali, kdy brankář v jednom zápase vstřelil 2 branky. Štěpán Toman se tímto činem hodně vyznamenal. Střelecká série Dolní Bělé nadále pokračovala. V 54. minutě Jan Volf přiblížil svůj tým ke krásné desítce. O pár minut později přidal jubilejní desátou branku Dolní Bělé právě Jan Volf. Na závěr jako posledním úspěšným střelcem zápasu se stal Jan Pechát v 71. minutě. Pechát uzavřel tímto gólem bohatou sérii gólů dnešního zápasu, tak i sezóny. Mladotice dnes vyšly střelecky naprázdno a prohrály tak 11:0! Dolní Bělá letos zaznamenala 73 branek. Nejvíce jich ovšem vstřelila Třemošná, která měla o jednu vstřelenou branku více - tedy 74 branek. Utkání dnes probíhalo v poklidném duchu bez karet. Obě mužstva letos obsadila druhá místa na opačných koncích tabulky. Zatím co Dolní Bělá bere to krásné druhé místo, tak Mladotice si vybojovaly devátou pozici. 

Dolní Bělá končí na krásném druhém místě. Jen škoda pro ně, že jim utekl postup o pouhé 2 body.

 

Gratulujeme Dolní Bělé k 2. místu v sezóně!!!

 

Gratulujeme Mladoticím k 9. místu v sezóně!!!

 

Přejeme oběma týmům, ať se jim daří i nadále v dalších následujících sezónách!!! 

 

Sestava roku:

Nezapomeňte, že nás všechny čeká sestava roku, kde budou vybráni jen ti nejlepší hráči z každého týmu. Jak z Dolní Bělé, tak i z Mladotic bude alespoň 1 zástupce v této sestavě. Ještě bohužel nevíme, kdy anketa o hráče roku odstartuje. Dá se předpokládat, že to bude po skončení IV. třídy sk. A, kde se ještě bude hrát 2 týdny. Proto nezapomeňte tento web sledovat i nadále. Až dostaneme nějaké informace, budete včas o tom informováni prostřednictvím článku na tomto webu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá B
Michal Dobrý (vedoucí, kapitán mužstva): Od začátku bylo jasné, jak to skončí. Kdyby to bylo v 1. půli 10:0, tak by se nikdo nedivil. Výsledek 11:0 hovoří za vše. Dnešní sezóna byla celkem povedená. Jen je škoda toho 1. kola, kde proběhla kontumace. Jinak bychom postoupili.

TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (vedoucí, kapitán mužstva): Předvedli jsme jeden z nejhorších výkonů sezóny. Hodně jsme to domácím usnadnili. Není k tomu, co říci. 2 penalty a 1 vlastní gól hovoří také za vše. V příští sezóně nějaké zlepšení nevidím. Bude to podobné jako letos. Máme ještě mladé kluky, kterým je 16 a 17 let, takže to chce ještě čas, než dozrají. Pak by to mohlo být lepší.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá B
Š. Toman [-] - M. Schneider [-] , M. Dobrý [-] , J. Turjanica [-] , M. Dobrý [-] - J. Volf [-] , F. Hrubec [-] , O. Kroj [-] , T. Polcar [-] - P. Čása [-] , L. Kolář [-] (63. J. Pechát [-] ) -

TJ Sokol Mladotice B
J. Šmídl [-] - L. Hubáček [-] , F. Šimera [-] , D. Hynek [-] , V. Janeček [-] - V. Houdek [-] , V. Mour [-] , J. Jánský [-] , V. Soukup [-] - K. Šírek [-] (47. L. Honal [-] ) , P. Šimera [-] -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - NIGRINI Milan (N), KUČERA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.