0:1
(0:1)
25. P. Štol
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepříliš pohledné utkání vyšlo lépe Kozojedům!


Branky


25. P. Štol
0

Utkání mezi Hadačkou a Kozojedy nepřineslo žádnou skvělou podívanou pro diváky. Kozojedy to měly ztížené, jelikož nejsou moc zvyklé hrát na specifickém hřišti Hadačky. Přes to tento zápas Kozojedy úspěšně zvládly. Zvítězily 1:3 a navázaly na vítěznou sérii jara. Nebýt zranění kozojedských hráčů, jejich postavení v tabulce mohlo vypadat ještě o něco lépe. Nyní ztrácí Kozojedy pouhý bod na třetí Trnovou. Sezóna tak spěje úspěšně do svého konce a na Kozojedy čeká Dolní Bělá a v samém závěru Žichlice, což je pro tento tým ohromně těžké, aby tyto zápasy zvládly. Na druhé straně Hadačka se stále drží na 7. pozici. Lépe už skončit nemůže a jediný kdo ji zespodu ohrožuje, jsou Kožlany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudná půle přinesla jednu branku

Na začátek musíme zmínit, že kvůli sobotním výpadkům internetu není vložen celý zápis do systému, takže zde nebudou s výjimkou 1. poločasu uvedeny přesné minuty. Před začátkem zápasu se dalo očekávat, že diktovat tempo budou hosté.  Domácí měli před utkáním pouze jednoho hráče na střídání a hosté měli alespoň dva střídající hráče. Utkání bylo od prvních minut špatné. Oba týmy nevyzařovaly nějakou kvalitou a špatně se na tento zápas koukalo. Na zápas přišlo hodně lidí, jak už je známo na Hadačce. Jest-li chodí na fotbal nebo na klobásu už je věc druhá. Šťastnějším týmem byli ale hosté, kteří otevřeli skóre zápasu. Branku vstřelil Petr Štol v 25. minutě po rohovém kopu, kdy dostal přihrávku od svého stopera a Štol z úrovně penalty byl sám před brankářem a bez problému svoji šanci proměnil. Kozojedy se tak ujaly vedení 0:1. Jinak na šance to byla veliká bída na obou stranách. Pro Kozojedy to musel být také nezvyk hrát na menším hřišti. Branka tak padla po jediné akci 1. půle a obě mužstva za stavu 0:1 odešla do kabin.

 

 

Šťastnějším týmem se staly Kozojedy

Ve 2. půli to bylo stále stejné. Hlavně ze strany domácích to bylo moc špatné. Hosté pak zahrávali trestný kop, který zahrával Lukáš Zábranský a míč letěl až do vápna a nejlépe se po něm natáhl Petr Pánek, který takovou polorybičkou skóroval hlavou k tyči. Hosté tak vedli 0:2. Pro hosty to vypadalo jako pohodové utkání, ale za nějaké asi 4 minuty dali domácí nákop do vápna Kozojed. Jeden z řady Hadačky hlavičkoval míč pouze do obránce Kozojed, od kterého se míč nešťastně odrazil a zapadl přímo do sítě. Domácí tak šťastně snížili na 1:2. Asi v 75. minutě Petr Štol poslal centrovaný balon na Martina Pánka a ten stál sám před brankářem, kterému nedal moc šancí a krásně zavěsil míč do brány. Před koncem přišel ve vápně hostů zmatek a brankář musel jednu střelu domácích vyrazit nad břevno. Pak ještě hosté měli šance. Jaroslav Krev utíkal sám na domácího brankáře, kterého nedokázal překonat. Asi posledních 10 minut museli hosté dohrávat zápas o 10 hráčích, jelikož už neměli nikoho na střídání. Utkání se už jen pouze dohrávalo. Celkově tak v nezajímavém zápase Kozojedy zvítězily 1:3! Utkání bylo ale z obou stran velmi špatné, jen o něco lepším týmem byli hosté, kteří byli v zápase favoritem. Dnešní utkání pískal "laik" Aleš Běhounek. Vzhledem k výsledku zápasu a výkonu nejmenujeme za domácí žádného hráče. Jako nejlepšího hráče za hosty jmenujeme Tomáše Hacha. Pro jmenovaného hráče máte možnost hlasovat tradičně až do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


FK Trafo Hadačka
Vlastimil Pech (předseda, hráč): Výkon to byl od nás velmi špatný. Hráli jsme hrozně. Byl to celkově hodně špatný zápas na pohled. Nedalo se na to koukat. Podle mě obě mužstva hrála špatně, jen hosté byli o něco lepším týmem a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín (vedoucí): Výkon hráčů byl dobrý. Někteří mě překvapili, od nějakých jsem čekal víc, pro nás je to takové malé derby. Naše vesnice jsou tak přibližně nějakých 7 nebo 8 km od sebe. S výhrou jsem spokojen. Zase se nám zranil další hráč. Celkově to byl ale špatný zápas. Je to dáno i tím, že je tam malé hřiště.



Sestavy


FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - F. Hausner [-] , J. Střelec [-] , D. Píša [-] , J. Junek [-] - J. Krša [-] , T. Verner [-] , J. Zajíček [-] , M. Junek [-] - R. Knedlhans [-] , T. Valenta [-]

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - L. Zábranský [-] , O. Balý [-] , P. Pánek [-] , L. Němec [-] , T. Hach [-] - Š. Folk [-] , J. Krev [-] , V. Görner [-] (46. V. Šubrt [-] ) - M. Pánek [-] , P. Štol [-] -

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.