Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice slaví druhé vítězství v řadě!


Branky


0

Utkání mezi dvěma horšími týmy tabulky TJ Sokol Mladotice B a TJ Olympie Kožlany B nabídlo celkem 5 branek. Utkání zvládli lépe domácí, kterým se povedlo zahrát nejlepší poločas jara. Tak dobrý poločas na jaře ještě nezahráli. V 2. poločase si domácí svůj náskok pohlídali a zvítězili celkovým poměrem 3:2! Mladotice se tak odpoutaly od Vysoké Libyně a mají na ně náskok 3 bodů. Kožlanům zůstává 8. příčka a stále ztrácí na sedmou Hadačku 2 body. Mladotice v příštím kole zavítají do Trnové a Kožlany doma přivítají lídra Třemošnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladotická nejlepší půlka jara

Hned od začátku poločasu byli domácí jasně lepší a dostávali se víckrát do zakončení než jejich soupeř. Kožlanům to tolik nešlo a během celé půle si nevytvořily žádnou gólovou příležitost. Domácí hodně tlačili, ale nedařilo se jim vstřelit branku, protože spálili velký počet šancí. Domácím se podařilo skórovat až na konci poločasu z rychlého protiútoku. Jeden z řady domácích běžel po levé straně a Radek Kučera si dobře naběhl před branku a dostal pěknou přihrávku a se svojí šancí naložil na výbornou. Domácí se tak dostali do vedení 1:0 ve 40. minutě. Po tomto gólu přišel následovně druhý. Autorem gólu se stal Lukáš Záhrobský ve 41. minutě, který vstřelil obdobně branku jako jeho předchůdce Kučera. Domácí si tak zasloužili tento poločas vyhrát a to se jim povedlo celkovým poměrem 2:0. Pro hosty to bylo velmi těžké dotahovat takovou ztrátu, když domácí hráli o dost lépe. Obě mužstva tak odešla do kabin za stavu 2:0.

 

 

Pohlídaný poločas

V této půli domácí trochu povolili na své aktivitě a hosté si začali dostávat více do šancí. Kožlanům se povedlo snížit na 2:1, když Jaroslav Jícha dostal míč na úrovni malého vápna a poté obstřelil gólmana. Hosté tak využili svoji šanci. Domácí ale měli tento poločas pod kontrolou a podařilo se jim znovu dostat na rozdíl 2 branek. Po rychlém vhazování se dostal k míči nejlepší hráč domácích Radek Kučera, který se ocitl sám před brankářem a v této pozici vůbec nezaváhal a domácí vedli v 80. minutě 3:1. Poté hosté už neměli moc času, aby něco s výsledkem mohli udělat. Povedlo se jim pouze výsledek zkorigovat na konečných 3:2. Autorem branky se stal v 88. minutě Jan Špaček, který vystřelil ve vápně a nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci. Mladotice dnes zaslouženě zvítězily 3:2 a připisují si cenné 3 body do tabulky, díky kterým utekly Vysoké Libyni na rozdíl 3 bodů. Dnešní utkání bylo čisté a hlavní arbitr pan Josef Bohun nemusel rozdávat žádné karty. Jako nejlepšího hráče z řad domácích jmenujeme opět Radka Kučeru. Za hosty jmenujeme jako nejlepšího hráče Jana Špačka. Hlasování bude probíhat od pondělní půlnoci až do středy do 12 hodin!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (vedoucí, hráč): Dneska jsem moc spokojen. Náš 1. poločas byl výborný. Byl asi nejlepší z celého jara. Hostům jsme nedali moc šancí. 2. poločas byl z naší strany tzv. udržovací a výsledek jsme si také pohlídali. Máme tak druhé vítězství v řadě.

TJ Olympie Kožlany B
Jaroslav Jícha (vedoucí): Byl to pěkný zápas. 1. poločas byli domácí lepší, ale poté už to bylo docela vyrovnané. Škoda, že jsme nezvládli 1. půli, kdy jsme obdrželi po vlastních chybách 2 branky a to bylo pro nás těžké, abychom to dotáhli. Dnes nám nepřijelo pár kluků, ale na to jsme už zvyklý.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice B
J. Šmídl [-] - D. Hynek [-] , V. Janeček [-] , L. Hubáček [-] , P. Krejčí [-] - V. Mour [-] , P. Novotný [-] , V. Sebránek [-] , L. Záhrobský [-] , O. Jánský [-] - R. Kučera [-]

TJ Olympie Kožlany B
J. Švamberg [-] - R. Vališ [-] , J. Špaček [-] , P. Krev [-] , L. Štrunc [-] , R. Vopata [-] , J. Fiala [-] , M. Melichar [-] , Z. Polcar [-] , P. Jícha [-] , J. Jícha [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - KUČERA Jaroslav (N), KRAFT Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.