3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozojedy si poradily s Vysokou Libyní!


Branky


15. M. Holzman , 20. P. Štol , 89. M. Pánek
0

Utkání mezi týmy TJ Sokol Kozojedy a TJ Sokol Vysoká Libyně mělo jasného favorita v podobě domácích. 2 velké opory Kozojed protentokrát byly zraněné a tento tým to měl trochu stížené. Hosté se snažili, ale tahali za kratší konec. Kozojedy využily své šance a ty proměnily v konečný výsledek 3:0! V dnešním utkání zastoupil roli tahouna nejmladší hráč Martin Pánek. Kozojedy se touto výhrou výrazně přiblížily ke 3. místu na které momentálně ztrácí 1 bod. Kozojedy se teď dlouhodobě budou muset obejít bez tahouna týmu Pavla Volína, který má zranění stehenního svalu. Tak doufejme, že se uzdraví co nejrychleji. Kozojedy v příštím kole zavítají do Kožlan. Vysoká libyně se utká v boji o 9. pozici s Mladoticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé obavy domácích přinesly 2 branky

V tomto utkání měl domácí trenér Pavel Volín obavy z toho, jak dnešní utkání dopadne, protože se musel obejít bez velkých 2 opor. A to konkrétně o Pavla Volína ml. a Martina Prusíka. Za domácí tak musel nastoupit i hráč, který více jak rok nehrál. Byl jím Marek Holzman, který byl tak nejstarší hráč z týmu. Ze začátku byla Vysoká Libyně o něco lepší a domácím trvalo než se rozkoukali. Poté se domácí rozjeli a v 15. minutě načali skóre zápasu. Autorem branky se stal Marek Holzman, který dostal přihrávku od Martina Pánka. Po tomto gólu Kozojedy začaly hosty přehrávat. Ve 20. minutě zvyšoval náskok domácích Petr Štol, který dostal přihrávku od Martina Pánka. Pánek měl na tomto gólu velikou zásluhu, který po napadání obránců vybojoval míč. Na konci 1. půle se hostům povedl break, ale zakončení bylo bohužel nepřesné. Střela letěla pouze do boční sítě bránky. Byla to snad jediná vážnější šance hostů za celý poločas. Z významných událostí to bylo tak vše a obě mužstva odcházela do šaten za stavu 2:0.

 

 

Pánkův den

Domácím začátek 2. poločasu nesedl stejně jako ten první. Poté ale zase domácí opět úřadovali. Hra byla jednoznačně na jejich straně. Vysoké Libyni se přesto podařilo dostat do slibných šancí. Hráči hostí velmi hrozili z breaků a utíkali i sami na brankáře. Jenže vždy dokázali míč napálit do připraveného gólmana. Poté hosté zahrávali i přímý kop asi tak 5m za vápnem, ze kterého nebezpečně ohrozili branku domácích. Střela jen těsně minula pravou tyč. Utkání se pomalu blížilo ke konci a ještě třetí stvrzující branku domácích přidal Martin Pánek, který dnes již 2 branky připravil svým spoluhráčům. Branka padla po rohu, kde si Pánek mezi vápnem a penaltou naběhl na načechraný míč a poslal svoji hlavou balon do sítě v 89. minutě. V celkovém poměru mohli domácí slavit zasloužené vítězství 3:0! Kozojedy si tak poradily i bez Volína ml. a Prusíka. Utkání probíhalo v poklidném duchu. Zápas se odehrál bez karet. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Martina Pánka a Marka Holzmana. Za hosty vzhledem k výsledku nejmenujeme nikoho. Pro jmenované hráče můžete hlasovat až do středy do 12 hodin!

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín (trenér): S výhrou jsem dnes spokojen, ale hra za moc nestála. Jsou to dobré 3 body. Jsem rád, že jsme to zvládli i bez našich opor. Náš Pavel Volín ml. má natažený sval ve stehně, takže to bude v příštích zápasech pro nás těžké.

TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta (trenér): Zápas vypadal špatně. Udělali jsme velké chyby. Dneska jsme měli i hráče na střídání. Máme právě zraněné hráče. Jeden má problém s kolenem a druhý s kotníkem. Příští zápas to musíme nějak dát dohromady. Dnes měli domácí více ze hry. Škoda, že jsme takto prohráli 3:0. Obdrželi jsme zbytečné 2 góly hned na začátku zápasu. My jsme měli nějaké ty šance. Pár breaků bylo, dokonce jsme utíkali i sami na brankáře, ale zakončení se nám nepovedlo. Dneska jsme tahali za kratší konec. Bohužel, co se dá dělat. Příští zápas bude boj o 9. pozici. Naši kluci by se mohli vzpamatovat a v tomto zápase něco předvést.



Sestavy


TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - V. Folk [-] , T. Hach [-] , M. Hach [-] - M. Holzman [-] (66. V. Šubrt [-] ) , L. Zábranský [-] , V. Görner [-] , P. Pánek [-] - L. Němec [-] , M. Pánek [-] , P. Štol [-]

TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - T. Soukup [-] , R. Cepek [-] , P. Hubka [-] , D. Boháč [-] - P. Kopka [-] , P. Hájek [-] , L. Staněk [-] (30. P. Pacourek [-] ) , T. Malý [-] - D. Horký [-] , L. Jindra [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - VOLÍN Pavel (N), KADAVÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.