Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřená výhra Plasů!


Branky


0

Toto utkání mělo malého favorita, kterým byly TJ Sokol Plasy B. Ty měly dneska co dělat, aby porazily poslední tým tabulky TJ Sokol Mladotice B. Hosté zvítězili v tomto utkání 1:3! Každopádně i když tomu výsledek neodpovídá Plasy se na vítězství trochu více nadřely, navíc také měly problémy se sestavou. Přesto si ale domů vezou 3 pěkné body. Plasy jsou sice na 6. místě, ale střed tabulky se pomalu čím dál tím více zamotává. Mezi 3. a 6. místem je nyní rozdíl pouhých 5 bodů. Ale zápasů máme ještě dost. Mladotice zůstávají nadále poslední a na devátou pozici Vysoké Libyně ztrácí pouhé 3 body. V příštím kole si to právě mezi sebou rozdají Vysoká Libyně a Mladotice B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladotické trápení + Vaňourkova série pokračuje

V tomto utkání měli mít navrh Plasy, které ve své sestavě mají velmi silného střelce Tomáše Vaňourka. Hosté měli před zápasem trochu problémy se sestavou a neměli to vůbec to jednoduché. Mladotice trochu svého protivníka kousaly. Přesto skóre zápasu otevřely více favorizované Plasy. V 8. minutě se prosadil Tomáš Vaňourek, který stojí za polovinou branek celého svého týmu. Domácí tento gól nějak výrazně neovlivnil. Právě domácí byli překvapivě lepším týmem, ale nedokázali proměňovat svě šance. Mezi špatnými zakončovateli byli i velmi zkušení hráči Mladotic. Brankář Plasů Karel Žemlička dnes chytal opět dobře jako v minulém zápase s Kozojedy. Domácí většinou hráli na polovině hostů. Přesto se už nic podstatného v 1. půli neudálo a mužstva tak odešla do kabin za stavu 0:1.

 

 

 

 

 

 

Plasy využily chyby Mladotic

Domácí se i nadále ve 2. půli snažili vstřelit svou první branku zápasu, ale neproměňovali spoustu dalších šancí. Když to prostě domácím v koncovce nešlo tak zaúřadovaly Plasy. O balon se postaral Vojtěch Wollráb, který z rychlého breaku dostal přihrávku mezi 2 stopery a už byl sám před brankářem, kterému nedal šanci. Hosté se dostali do vedení 0:2 v 70. minutě. Domácí měli prostě smůlu a ještě třetí brankou je dorazil Tomáš Vaňourek, který zahrával přímý kop, ten ale skončil pouze ve zdi. Jenže míč se k němu od zdi odrazil a zkusil tak svůj pokus č.2, který byl už úspěšný. Svou střelou propálil všechno co mohl a v 86. minutě byl stav 0:3. Tímto gólem byly naděje Mladotic utnuty a už nebyla skoro žádná šance něco s výsledkem udělat. Alespoň na konci zápasu se Mladoticím podařilo vstřelit alespoň 1 branku. Autorem nemohl být nikdo jiný než právě nejlepší střelec Mladotic Radek Kučera, který skóroval hlavou po rohovém kopu v 90. minutě. Tento gól byl tím posledním co se v zápase událo. Plasy tak mohly slavit vítězství 1:3! Zápas byl ale celkem vyhrocený, přesto se udělila jen 1 žlutá karta. Byl to zkrátka hodně ostrý zápas. Hosté dnes přišli o 2 hráče. Střední obránce Plasů má naštípnutý palec a druhý hráč má oteklý kotník, což pro trenéra Daniela Brauna není moc příjemná zpráva. Jako nejlepšího hráče za domácí nejmenujeme nikoho vzhledem k výsledku zápasu. Za hosty jmenujeme jako nejlepší hráče Tomáše Vaňourka a Karla Žemličku. Pro jmenované hráče můžete hlasovat v sestavě kola, které bude probíhat až do středy do 12 hodin!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (trenér): Náš výkon se o 100% zlepšil, ale neproměňovali jsme šance, jinak by jsme vyhráli. Kdybychom je proměnili tak vyhrajeme, ale na kdyby se nehraje. Předvedli jsme pěkný výkon, ale nevyvarovali jsme se chybám a proto jsme prostě prohráli. Dnes jsme měli na střídačce i patnáctiletého dorostence. Náš tým má velmi staré hráče. Hodně jim je přes 40 let. Máme dost kluků v mládeži, takže chce to ještě čas, abychom mohli doplnit kádr těmito mladými kluky. Příští zápas hrajeme tzv. o krále pralesa (směje se). Už je čas vyhrát.

TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun (trenér): S výsledkem jsem spokojený, ale hodně nám chyběla mezihra. Ta byla z naší strany špatná. Jsou to ale pro nás dobré 3 body. Byl to dneska velmi ostrý zápas a také se nám zranili 2 hráči. Pomalu se dotahujeme na týmy před námi.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice B
J. Šmídl [-] - V. Janeček [-] , P. Krejčí [-] , K. Šírek [-] (46. L. Hubáček [-] ) , L. Záhrobský [-] (82. P. Šimera [-] ) , D. Hynek [-] (82. J. Jánský [-] ) - P. Novotný [-] , V. Sebránek [-] , V. Mour [-] - R. Kučera [-] - V. Houdek [-] (82. F. Šimera [-] )

TJ Sokol Plasy B
K. Žemlička [-] - P. Košťál [-] (46. A. Kubík [-] ) , J. Lang [-] , L. Černý [-] , V. Wollráb [-] , V. Růžička [-] , M. Brtko [-] , P. Topinka [-] , J. Skyba [-] , L. Socha [-] (82. J. Korec [-] ) , T. Vaňourek [-]

ŽK: 89. V. Mour .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SOPR Dušan - KUČERA Jaroslav (N), KLAUB Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.