6:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná potvrdila svoji roli favorita!


Branky


5. V. Mareš , 13. V. Mareš , 17. M. Beránek , 25. P. Šerý , 67. M. Beránek , 87. D. Hrdina (p.) - 84. R. Kučera
0

V zápase 12. kola mezi TJ Tatran Třemošná B a TJ Sokol Mladotice B se nic překvapivého neudálo. Domácí zcela zaslouženě zvítězili 6:1. Byl to také souboj 3.celku tabulky s posledním týmem. Ale díky tomuto vítězství se posunula Třemošná na druhé místo a využila tak zaváhání Trnové. Nyní mají na kontě 27 bodů, ale první Dolní Bělá má 31 bodů, takže zaváhání Trnové jim také velmi prospělo a všechny trumfy v rukách drží právě D. Bělá . Mladotice tak zůstávají i nadále posledním týmem tabulky se 3 body. 

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Třemošné

Tento zápas měl velmi jasnou záležitost a to bylo vítězství domácích. Ti se své role velkého favorita ujali velmi dobře. Hosté měli hned ze začátku co dělat, aby domácí hráče vůbec stíhali. Navíc Mladotice byly celý zápas bez možnosti střídání a byly rádi, když před zápasem daly dohromady sestavu, protože moc jejich hráčů jim chybělo. Hned v úvodních minutách se dokázala Třemošná prosadit. V 5. minutě skóroval hlavou po rohovém kopu Václav Mareš, který dostal domácí do vedení 1:0. To byl teprve začátek ze strany domácích. O chvíli později se ve 13. minutě prosadil opět Václav Mareš, který znovu dal gól hlavou po rohovém kopu. Třemošná i nadále pokračovala v drtivém tlaku a v 17. minutě už zvyšovala svůj náskok na rozdíl 3 branek. O branku se postaral Martin Beránek. Hosté se nedokázali v celém poločase vůbec prosadit. Další čtvrtý přesný zásah přidal Patrik Šerý v 25. minutě. Stav se měnil na 4:0. Pro hosty to vypadalo velmi hrozivě, že si domů možná odvezou i desetibrankový příděl. Naštěstí pro Mladotice už domácí nedokázali skórovat v 1. půli a obě mužstva odešla do kabin za stavu 4:0.

 

Povolený výkon domácích

2. půlka vypadala trochu více vyrovnaněji než předešlé dějství. Bylo to dáno tím, že domácí tým výrazně povolil ve své aktivitě, protože hráči viděli, že se nemusí nikam hnát, když mají pohodlný náskok 4 branek. Jinak by výsledek vypadal jinak. Třemošná tak spíš více šetřila síly na další zápasy. Přece jenom sezóna je dlouhá. Další gól padl v 67. minutě zápasu, zásluhu na tom měl Martin Beránek, kterého to byl dnešní druhý úspěšný zásah do soupeřovy branky. Hosté se alespoň dočkali jednoho šťastného gólu. V 84. minutě se o jediný zásah hostů postaral Radek Kučera. Poslední tečku za celým zápasem udělal Daniel Hrdina, který skóroval za domácí z penalty v 87. minutě. Poté se už nic významného v zápase neudálo a domácí tak zcela zaslouženě slavili vítězství 6:1! Pro Mladotice byl tento výsledek milosrdným, kdyby Třemošná hrála v neustálém tlaku, kdo ví kolik by nasázela branek. Ještě musíme dodat, že Třemošné se podařilo trefit asi 4 tyčky. Takhle to pro Mladotice dopadlo ještě celkem dobře. Utkání se dnes obešlo bez karet, což je velmi dobře. Byl to tak čistý zápas. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Stanislava Váchu a Martina Beránka. Vzhledem k výsledku zápasu nejmenujeme za hosty nikoho. Jmenované hráče najdete v sestavě kola pro které můžete hlasovat až do polední středy! (Hlasování bude spuštěno v pondělí v pozdě večerních hodinách).

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (sekretář a kapitán týmu): Tento zápas byl naší povinností, abychom zvítězili. Utkání jsme zcela jasně ovládli. Soupeři jsme nedovolili se dostat do nějakých větších příležitostí. V průběhu 2. poločasu se hra trochu srovnala. Bylo to dáno tím, že jsme ubrali trochu plynu a nikam jsme nespěchali. Šli jsme si jasně za vítězstvím, takže jsem se zápasem spokojen.

TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (trenér, kapitán): Pro nás je takový výsledek špatný. Přijeli jsme sem akorát v 11 lidech. Sestavu jsme dávali horko těžko dohromady. Domácí byli jasně lepším týmem na hřišti, obzvláště v 1. půli zápasu. Ve 2. půli se hra trochu srovnala, ale z naší strany to bylo moc špatné. Snad se nám příště podaří dát dohromady lepší sestavu.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - L. Radič [-] , P. Šerý [-] , M. Beránek [-] , J. Dobrý [-] , V. Mareš [-] , M. Kecer [-] , A. Houška [-] , L. Pech [-] , S. Vácha [-] , M. Pešek [-]

TJ Sokol Mladotice B
J. Šmídl [-] - V. Janeček [-] , K. Šírek [-] , D. Hynek [-] , J. Kučera [-] - V. Mour [-] , V. Houdek [-] - P. Šimera [-] , R. Kučera [-] , L. Záhrobský [-] , J. Jánský [-]

Místo: Třemošná. Počet diváků: 44. Rozhodčí: KRAUZ Jan - MACHALA Miloslav (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.