J. Lang 54.
2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj brankářů vyhrál domácí Žemlička!


Branky


54. J. Lang - 20. P. Volín
0

Utkání mezi celky TJ Sokol Plasy B a TJ Sokol Kozojedy nám nabídlo souboj týmů z poloviny tabulky. Pro obě mužstva bylo velmi těžké dát dnšení sestavy dohromady, protože domácím chybělo několik hráčů ze základní sestavy a hosté na tom byli velmi podobně. Navíc Kozojedy odehrály celý zápas v 11 lidech bez možnosti střídání. Zápas lépe vyšel Plasům, které zvítězily šťastně 2:1 na penalty! Penaltový rozstřel dopadl poměrem 2:0 pro domácí. Plasy se tak dnešnímu soupeři přiblížily alespoň o 1 bod a stále drží naději, aby si ještě mohly o nějaké to místečko v tabulce polepšit. Kozojedy trochu ztratily kontakt se čtvrtými Žichlicemi, ale zápasů je ještě před námi dost, aby měly ještě možnost je dostřelit.

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepené sestavy přinesly 1 branku

Oba celky to měly v dnešním utkání velmi složité. Nejtěžší to bylo asi pro trenéry, kteří si lámali hlavu, jak dnešní sestavu dají vůbec dohromady. Domácí měli své hráče hodně zraněné a nebo někdo byl také na dovolené, takže to byla taky pěkná "lepenka." Trochu těžší to měli hosté, kterým chybělo 5 hráčů základní sestavy a musel dokonce nastoupit i sám trenér a ještě hrál 1 hráč, co už tak 2 roky neodehrál ani 1 zápas. Hned v úvodních minutách Kozojedy na svého soupeře vlítly a domácí tak hodně zaskočily. Domácím to až tolik ze začátku nešlo a nejtěžší to bylo se prosazovat po středu, kde měli velmi zkušeného hráče. Proto také obdrželi 1. branku zápasu. Po rychlém protiútoku se z řad hostů prosadil nejlepší hráč a velký tahoun Pavel Volín, který dostal pěknou přihrávku od Petra Štola. Volín vystřelil z mírného úhlu ve vápně na domácího gólmana a ten měl tuto střelu chytit. Jenže trenér pro dnešek udělal v domácí bráně změnu a poslal tam méně zkušeného brankáře, který tak dostal trochu smolný gól. Stav utkání se měnil ve 20. minutě na 0:1. Pak domácí trochu více zabojovali a hra se pomalu srovnávala. Šance byly na obou stranách. Plasům se už žádnou branku v tomto poločase nepodařilo vstřelit. V 1. poločase se objevila jediná žlutá karta celého zápasu. Obě mužstva tak za příznivého stavu 0:1 pro domácí odešla do kabin.

 

 

Zvýšená aktivita Plasů + chytrý tah od domácího trenéra

Domácí trenér Daniel Braun byl s výkonem svého gólmana trochu nespokojen a musel ho tak ihned vystřídat na začátku 2. poločasu a to byl ten velmi správný tah, který v tomto zápase udělal. Domácí hráli ve 2. poločase o dost lépe, protože hosté začali v průběhu 2. poločasu pomalu fyzicky odpadat, jelikož neměli nikoho na střídání. Plasům se tak povedlo vyrovnání velmi brzo a to v 54. minutě. O branku se postaral Josef Lang, který vystřelil těsně před vápnem a poslal míč po zemi k tyči. Brankář hostů Václav Hach si na míč lehce šáhl, ale nedokázal už vytěsnit balon mimo 3 tyče. Po tomto vyrovnání domácí ještě více zabrali a snažili se strhnout vedení na svou stranu. Dokázali si vytvořit spoustu šancí. Z přímého kopu trefili domácí břevno. Pak se jim i povedla střela "jen" do pravé tyče Hachovy branky. Plasy měly i pár breaků, ale Hach jim všechny gólové příležitosti úspěšně zneškodnil. Brankář hostů tak svůj tým podržel a dokázal udržet remízový stav 1:1 do konce základní hrací doby. Nezbývalo tak nic jiného, než že tento zápas rozhodnou pokutové kopy. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme brankáře Karla Žemličku a hráče Davida Hanzlíčka. Za hosty jmenujeme jako nejlepšího hráče také brankáře a to Václava Hacha. Jelikož sestava kola může obsahovat max. 1 gólmana, tu čest si zaslouží právě Žemlička, který vychytal pokutové kopy. A tak za hosty budeme jmenovat jediného autora branky Pavla Volína. Pro jmenované hráče můžete hlasovat do polední středy!

 

 

Karel Žemlička vychytal Kozojedy!

Jako první začínali hosté. Ti se ale nedokázali ani jednou prosadit a penaltová série skončila už ve 4. sérii za stavu 2:0. Domácí brankář tak senzačně pomohl k vítězství domácích. 2 penalty dokázal chytit, 1 střela letěla mimo brankovou konstrukci a 1 střela letěla do břevna. Domácí tak mohli slavit vítězství v podobě 2 cenných bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun (trenér): Se zápasem jsem určitě spokojen. Dokázali jsme našeho dnešního soupeře dotáhnout v tabulce o 1 bod i když jsme chtěli dnes vyhrát za 3 body. Útočíme tak na 4. místo tabulky. Kozojedy byly naštěstí také oslabeni a chybělo jim asi 5 hráčů ze základu. Náš tým dnes podal výborný výkon.

TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín (trenér): Podle toho jak jsme nastoupili k zápasu, tak jsem spokojen. Lepili jsme sestavu na poslední chvíli. Sice jsme ztratili body, ale za to, že jsme neměli nikoho na střídání a musel jsem nastoupit i já (směje se), tak je to pro nás příznivý 1 bod do tabulky. Byl to pro nás těžký zápas.



Sestavy


TJ Sokol Plasy B
K. Žemlička [-] - J. Lang [-] , L. Černý [-] , V. Wollráb [-] , D. Hanzlíček [-] , M. Brtko [-] , P. Topinka [-] , V. Plic [-] , M. Špelina [-] , T. Vaňourek [-] , M. Halilov [-] (46. M. Kroupa [-] )

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - M. Pešek [-] , T. Hach [-] , V. Folk [-] - P. Volín [-] , V. Görner [-] , J. Krev [-] , M. Prusík [-] - L. Němec [-] , P. Štol [-] - P. Volín [-]

ŽK: 33. M. Brtko .
Místo: Plasy. Počet diváků: 43. Rozhodčí: KLIK Karel - KLAUB Michal (N), KAZDA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.