Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichlice si došly suverénně pro vítězství!


Branky


0

Zápas 11. kola mezi týmy TJ Sokol Žichlice a TJ Sokol Mladotice B představoval jasnou záležitost pro Žichlice. Důležitá poznámka: Žichlice odehráli tento zápas doma, protože na podzim bylo pořadatelství týmů obráceně. V zápisu je právě tento zápas veden obráceně. Proto budou Žichlice v tomto reportu vedeny jako domácí a Mladotice jako hosté. Domácí nedali hostům v tomto utkání ani čuchnout a zvítězili tak jednoznačně 5:0 (píšu podle správnosti). Hosté si v tomto utkání moc neškrtli, navíc museli celý zápas odehrát jen v 11 lidech bez možnosti střídání. Žichlice se s 20 body nachází na 5. místě a jen o horší skóre jsou těsně za Kozojedy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích

Tento zápas byl pro Mladotice trápením od samého začátku až do konce zápasu. Hosté přijeli zaparkovat autobus a pokusit se tak alespoň o remízu, jelikož do zápasu nastoupili pouze o 11 hráčích a neměli tu možnost někoho vystřídat. Podle toho také vypadal obraz 1. půle zápasu. Aktivita byla převážně na straně Žichlic. Hned v úvodních minutách si domácí vypracovali šance. O úvodní gól zápasu se postaral Aleš Rampich z penalty, která prý byla odpískána trochu přísněji. Domácí se tak ujmuli vedení v 10. minutě zápasu. O 5 minut později se prosadili opět domácí. Autorem branky se stal Josef Šrámek, který dostal načechraný centr od svého spoluhráče a ten uklidil míč do sítě hlavou. V tu chvíli se naděje na remízu Mladoticím velmi rychle vzdalovala. Domácí pokračovali ve velkém tlaku a mohli vstřelit několik dalších gólů, ale trápili se trochu v koncovce. Poločas tak skončil za stavu 2:0 pro domácí, ale stav mohl vypadat klidně 5:0. Hosté se za celý poločas dostali tak snad jen jednou na polovinu domácích. O jedinou žlutou kartu zápasu se postaral právě v 1. poločase Karel Šírek.

 

 

 

 

 

Doražení soupeře

Obrázek 2. půle vypadal úplně stejně jako ten první. Domácí nepřestávali ve své hře a určitě je tento fotbal bavil. Pro hosty to muselo být velké trápení. Přesto moc branek nepadalo. Žichličtí zahazovali své velké šance a svoji 3. branku přidali až ke konci zápasu. V 80. minutě dorážel do prázdné brány odražený míč Alex Chramosta. To ale ještě nebylo vše. O svůj dnes již druhý gól se zasloužil Josef Šrámek, který v 88. minutě střílel z pozice za velkým vápnem a svou střelou po zemi k tyči nedal mladotickému brankáři žádnou šanci. No a na závěr se nám v 90. minutě prosadil Karel Šrámek, který skóroval hlavičkou po dobře rozehraném rohu. V konečném výsledku utkání skončilo 5:0, což bylo ještě pro hosty přijatelné. Mohlo to skončit klidně i 10:0, kdyby Žichlice proměnily své šance. Mladotice měly snad jen 1 střelu na bránu. Celkový zápas probíhal v poklidném duchu. Za domácí jako nejlepší hráče musíme jmenovat Josefa Šrámka, který měl velký podíl na dnešním vítězství a k němu musíme přidat i Aleše Rampicha. Vzhledem k výsledku a průběhu zápasu za hosty nemůžeme jmenovat žádného hráče. Jmenované hráče pak později můžete najít v sestavě kola a pro ně tak hlasovat! 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (trenér): Domácí vyhráli zaslouženě. Zklamáním tento zápas pro nás není, jelikož jsme odehráli celý zápas jen v 11 lidech na hřišti. Navíc náš jeden hráč byl lehce zraněný a tak šel do brány a náš brankář musel hrát v poli. Takže prohru jsme očekávali. Snažili jsme se bránit, co to šlo. Měli jsme málo lidí, protože většina našich lepších hráčů hrála v A týmu. Museli jsme nastoupit i s náhradníky naší sestavy. V takovém to složení je těžké udělat nějaký pěkný výsledek.

TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc (vedoucí): Bohužel jsme nevyužili tolik šancí kolik jsme jich měli. Nebýt našich neproměněných příležitostí, mohli jsme vstřelit klidně 10 až 15 branek. Soupeře jsme během celého zápasu nepustili do nějaké výrazné šance. Hrálo se prakticky jen na jejich polovině hřiště. Vítězství našeho týmu bylo zcela jasně zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice B
P. Krejčí [-] - J. Kučera [-] , D. Hynek [-] - V. Houdek [-] , V. Baum [-] , V. Mour [-] , J. Šmídl [-] , J. Jánský [-] - J. Houška [-] , K. Šírek [-] , P. Šimera [-]

TJ Sokol Žichlice
J. Hanzlíček [-] - T. Krofta [-] , P. Rozpopčuk [-] , P. Habrych [-] , J. Šrámek [-] , A. Rampich [-] , K. Šrámek [-] , P. Zuska [-] (60. M. Schneider [-] ) , A. Chramosta [-] , P. Plaščiak [-] (70. M. Krofta [-] ) , M. Habrych [-]

ŽK: 22. K. Šírek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.