2:3
(2:0)
52. P. Volín (p.)
75. M. Pánek
80. P. Volín
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozojedy dokázaly otočit celý zápas!


Branky


30. R. Kučera , 36. V. Baum - 52. P. Volín (p.) , 75. M. Pánek , 80. P. Volín
0

Souboj předposledního a čtvrtého celku tabulky TJ Sokol Mladotice B a TJ Sokolu Kozojedy nám představil zajímavou podívanou. Domácí již po poločase měli nášlapnuto k zisku cenných 3 bodů. Ale Kozojedy ve 2. půli výrazně zabrali a potvrdili roli favorita. Obrat nastartovali proměněnou penaltou a celý zápas tak otočili na konečný výsledek 2:3! Což pro domácí byla velká smůla, ztratit takto dobře rozehraný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvostná 1. půle pro Mladotice

Domácí se do zápasu pustili s odhodláním a chtěli tak oplatit Kozojedům nepříjemnou porážku z podzimu. Hned v úvodních minutách bylo znát, že se dotoho pustili po hlavě. Mladotičtí téměř nepustili celý poločas hosty do vyloženě brankové šance. Hosté sice byli o kousek lepší ve hře, ale dostali se maximálně jen k vápnu domácích. Mladotice to měli moc pěkně pohlídané. Za jejich velmi dobrý výkon byli odměněni v 30. minutě brankou Radka Kučery, který utíkal sám proti brankáři, kterému nedal žádnou šanci. Domácí tak šli do zaslouženého vedení 1:0. Tento gól Mladotice ještě více napumpoval. Již v 36. minutě si mohli připsat druhý zásah do sítě Václava Hacha. Ale tento gól byl výstavní, který se jen tak nevidí. Míče se ujal Václav Baum a těsně před vápnem poslal nechytatelnou dělovku do sítě hostů. Hrstka diváků,co se dnes přišla na tento zápas podívat musela být u vytržení. Poté se už nic podstatného nestalo a domácí tak zaslouženě šli do kabin za stavu 2:0!

 

 

 

 

 

Penalta nastartovala veliký obrat

Hned z kraje 2. poločasu se po vystřídání jednoho hráče z hostů hra rapidně zvedla. Mladotická obrana ale pokračovala ve své soustředěné hře a hosté se v úvodu 2. poločasu nemohli dostat do velkých šancí. Pak přišel obrovský zlom v celém zápase. Když už to nešlo jinak, tak si Kozojedy oprávněně vybojovaly penaltu. Domácí jim ji ale trochu darovali. Míč si na pokutový puntík postavil Pavel Volín a dokázal tak snížit nepříjemný stav na 2:1 v 52. minutě zápasu. Domácí tento gól lehce nalomil a Kozojedy pokračovali ve svém tlaku. Pro domácí to bylo těžké ustát celý zápas. Kozojedským se povedl stav skóre vyrovnat ze standartní situace. V 75. minutě se nejlépe ve vzduchu zorientoval Martin Pánek a svoji přesnou hlavičkou uklidil míč do sítě. Domácí po tomto gólu začali pomalu odpadat fyzicky. Byla to hra na jednu bránu. I když se hosté nedokázali dostat moc ke střelám, protože Mladotice měli dnes dobrou a sehranou obranu, přesto jim to nestačilo. Skvělý obrat hostů dokonal svým 2. gólem Pavel Volín v 80. minutě. Kdy po zmatku ve vápně se k němu odrazil míč a Volín z hranice vápna propálil vše co mohl. A to byl poslední gól v tomto zápase. Výsledek tak pro domácí skončil smolně 2:3! Dnešní hlavní arbitr pan Václav Reiprich musel potrestat 3 hráče žlutou kartou.

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice B
Dušan Hynek (hrající trenér): Byla to pro nás veliká škoda, takto ztratit rozehraný zápas. Hostům jsme v 1. půli toho moc nedovolili a my jsme zaslouženě vedli 2:0. Celý zápas jsme si prohráli sami po vlastních chybách, které soupeř bohužel pro nás dokázal využít. Kozojedy měly tak za celý zápas max. 4 střely na bránu a z toho nám daly 3 branky. Je to pro nás smůla, protože jsme podali dobrý výkon a mohli jsme jim tak oplatit podzimní porážku.

TJ Sokol Kozojedy
Pavel Volín (trenér): S celkovým výsledkem jsem určitě spokojen. V 1. poločase naše hra nebyla nic moc. Pak jsme se do 2. půle zvedli a senzačně jsme dokázali celý zápas otočit. Náš obrat načala hlavně penalta, která nás nastartovala k obratu. Za stavu 2:2 to byla hra už jen na 1 bránu. Domácí fyzicky odpadli a nám se povedlo vypracovat hodně šancí ke skórování a jednu jsme dokázali ke konci zápasu proměnit. Výhru bereme všemi deseti.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice B
J. Šmídl [-] - V. Soukup [-] , V. Janeček [-] - V. Baum [-] , P. Novotný [-] , V. Mour [-] , V. Houdek [-] - L. Záhrobský [-] (77. D. Hynek [-] ) , R. Kučera [-] - P. Krejčí [-] , V. Sebránek [-] (71. K. Šírek [-] )

TJ Sokol Kozojedy
V. Hach [-] - T. Hach [-] , T. Schejbal [-] , V. Folk [-] , M. Hach [-] - P. Volín [-] , L. Zábranský [-] , V. Görner [-] (62. V. Šubrt [-] ) , M. Prusík [-] - P. Štol [-] (46. L. Němec [-] ) , M. Pánek [-]

ŽK: 52. V. Sebránek , 62. V. Soukup - 19. T. Hach .
Místo: Mladotice. Počet diváků: 32. Rozhodčí: REIPRICH Václav - HAUZNER Jiří (N), JÍCHA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.