2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy oplatili Hadačce porážku z podzimu!


Branky


0

Utkání horších týmů tabulky mez TJ Sokol Plasy B vs. FK Trafo Hadačka nenabídlo až tolik zajímavou podívanou. Domácí se pomstili hostům za podzimní porážku 3:0. Dnešní výsledek skončil poměrem 2:0! Utkání přineslo i celkem dost faulů. Celkem se rozdalo 5 žlutých karet, což je na IV. třídu celkem dost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a nudná půle

Domácí nastoupili v nejsilnější možné sestavě, protože chtěli oplatit Hadačce porážku z podzimu. A hned v úvodu vykročili tím správným směrem. Ve 2. minutě zahrávali domácí rohový kop, po rozehraní se nejlépe dostal k míči Aleš Kubík  a ten hlavou nekompromisně skóroval. Domácí se tak ujali rychlého vedení 1:0. Poté museli hosté nečekaně ve 3. minutě střídat. Po této události se moc ani jeden z celků do velkých šancí nedostávali. A když už nějaké to hrožení branky přišlo nic z toho vůbec nebylo. Za to se až moc neobvykle faulovalo. Už ve 32. minutě obdržel první žlutou kartu hráč hostů Dominik Píša. Ke konci 1. poločasu ještě nějaká ta šance ze strany domácích přišla, ale opět nedokázali toho využít. Hostům nic nezbývalo než v 2. půli se pokusit o nějaký ten gól.

 

 

Zranění, šarvátka, zlomení odporu hostů

Hned na úvod se zranil domácím kapitán Lukáš Černý, který již musel být vystřídán ve 46. minutě. O další 3 minuty později se zranil Plasům další hráč, jednalo se o autora první branky Aleše Kubíka, to nebylo pro domácí nic příjemného. Hra pak začala opět nabírat na obrátkách. V 57. minutě se trochu zvedli vášně brankáře hostů Vlastimila Pecha a domácího záložníka Michala Brtka. Dnešní sudí pan Ladislav Walter musel oba aktéry napomenout žlutou kartou. Když pak hra plynula dále, domácí zahrávali trestný přímý kop, který ale bohužel skončil jen ve zdi, tak z toho nakonec nic nebylo. Hosté si ale dokázali vytvořit taky několik příležitostí, měli pár šancí, dokonce trefili i břevno, což byla opravdu škoda. Když už se zápas chýlil pomalu ke svému závěru, tak po zmatku ve vápně Hadačky se k odraženému míči dostal domácí Bunda Martin a ten skóroval střelou po zemi z kraje velkého vápna. A tento gól v 85. minutě definitivně zlomil odpor hostů. Hadačka si ještě na konci zápasu vypracovala jednu standartní situaci. Tato střela ale těsně minula branku a to bylo tak vše z tohoto zápasu. Domácí si přes větší tlak a více vypracovaných příležitostí vítězství zasloužili.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun (trenér): Terén zde byl velmi těžký. Jsem rád, že jsme utkání zvládli a vrátili jim porážku z podzimu. Mužstvo splnilo má očekávání po všech stránkách a musím je pochválit. Jsem velmi spokojen s celkovou hrou. Snad v příštím kole předvedeme podobný výkon nebo klidně i lepší.

FK Trafo Hadačka
Vlastimil Pech (předseda, hráč): Spokojený rozhodně nejsem i když domácí byli jasně lepší. Jen nedokázali využít své příležitosti. To jsme měli trochu štěstí, ale škoda těch našich nevyužitých šancí na konci zápasu. Co se dá dělat, musíme se dívat dopředu.



Sestavy


TJ Sokol Plasy B
M. Halilov [-] - A. Kubík [-] (49. S. Cvrček [-] ) , L. Černý [-] (46. V. Plic [-] ) , V. Wollráb [-] , D. Hanzlíček [-] , M. Brtko [-] (80. J. Sainer [-] ) , P. Topinka [-] , M. Bunda [-] , M. Kroupa [-] , M. Špelina [-] , T. Vaňourek [-]

FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - J. Střelec [-] , M. Junek [-] (3. M. Beneš [-] ) , D. Píša [-] , M. Junek [-] - J. Zajíček [-] , J. Krša [-] , A. Běhounek [-] , F. Hausner [-] - R. Knedlhans [-] - T. Verner [-]

ŽK: 57. M. Brtko , 79. D. Hanzlíček - 32. D. Píša , 57. V. Pech , 78. R. Knedlhans .
Místo: Plasy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: WALTER Ladislav - KLAUB Michal (N), PÍCL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.