Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová splnila povinnost!


Branky


0

Utkání mezi TJ Sokol Vysokou Libyní vs. TJ Sokol Trnová B byl nejvíce jasnou záležitostí z celého kola. Domácí nastoupili akorát o 11 hráčích a neměli nikoho na střídání. Hned první půlka je "poslala do pekla" a oni nemohli s tím nic udělat. Hosté se zmocnili své šance, které naplno využili a zvítězili tak v poměru 1:6! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černá půlka pro Vysokou Libyni

V úvodních minutách zápasu bylo znát kdo je tady favoritem. Trnová se hned pustila do domácích s chutí. Diváci se mohli dočkat prvního gólu ještě v polovině 1. poločasu. Domink Mazák dostal míč krásnou přihrávku od svého spoluhráče, který běžel po kraji hřiště a jak už ukazuje jeho jméno, ten si s míčem mazácky poradil a uklízel balon do prázdné branky. Hosté se tak ujali vedení 0:1. Domácí už pomalu věděli, že je zle. Navíc, když neměli nikoho na střídání a to se jim stalo osudným ve 30. minutě se jim zranil jeden hráč a museli zápas dohrávat o 10 hráčích. Hosté nenechali nikoho na omylu a svoji šanci proměnili. Už v 35. minutě Radek Končal vběhl mezi 2 stopery a obral je šikovně o míč a brankáři nedal žádnou šanci. Skóre se tak měnilo na 0:2. A aby toho nebylo málo, kolem 42. minuty se zranil domácím další hráč a to je srazilo doslova na kolena. Odehrát pak celou 2. půli pouze o 9 hráčích je proti tak silnému týmu velký oříšek. Po skončení poločasu šli domácí do kabin se špatnými pocity, že tento zápas už nedopadne dobře. Přesto nic ale nevzdali a do 2. půle nastoupili alespoň s tím, že vstřelí minimálně 1 branku.

 

Hosté si hráli po svém

Do druhé poloviny zápasu nastoupili hosté ve velké pohodě. Ještě aby ne, když měli náskok 2 branek a naproti nim stálo jen 9 hráčů. Domácí byli často zalezlí ve svém vápně. Když přišla 51. minuta, míče se na polovině hřiště ujal Radek Končal, který s balonem udělal pár kroků a když viděl, že brankář domácích nedává dostatečný pozor. Vystřelil projektil snad ze 35 metrů a míč nádherně zaplaval do sítě. To byla veliká potupa pro domácího gólmana Karla Štrunce obdržet gól z tak velké vzdálenosti. Hra pokračovala v rychlém sledu. V 62. minutě se zmocnil míče Patrik Kříž a utíkal sám proti brankáři, svoji šanci samozřejmě proměnil a poslal svoji střelu po zemi k tyči. Skóre bylo tak už 0:4, to ale nebylo ještě vše. Domácí vsadili vše na jednu kartu: "Za každou cenu musíme vstřelit gól." A to se jim také povedlo, v 65. minutě vstřelil hráč Petr Pacourek gól a dal tak malou náplast domácím. Trnová byla ale ve svém živlu a již pátý zásah do Štruncovy branky přidal svým dnešním druhým gólem Patrik Kříž. Skóroval hlavou do prázdné branky z krásné akce, když se dostal k centrovanému balonu od svého spoluhráče, který běžel po pravé straně hřiště. No a za 2. minuty později nám tečku na závěr udělal autor první branky Dominik Mazák, který opět skóroval do prázdné branky již v 70. minutě, znovu po přihrávce od svého spoluihráče. Od té doby se už nic významného na hřišti neudálo a Trnová tak mohla slavit skvělou výhru 1:6! Pro domácí to muselo být velmi těžké odehrát vůbec tento 2. poločas a klobouk dolů před nimi, že to nezabalili. Vysoká Libyně tak bude mít co napravovat v dalších zápasech.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vysoká Libyně
Miroslav Šlechta (předseda, trenér): S výsledkem rozhodně nejsem spokojený, ale je to hlavně dáno tím, že se nás dnes tolik nesešlo. Hráli jsme akorát o 11 lidech na hřišti a hned v polovině 1. poločasu se nám zranili 2 hráči, takže to pro nás bylo velmi těžké. Odehrát celý zápas o 9 to prostě nejde.

TJ Sokol Trnová B
Jiří Webr (hrající trenér): Splnili jsme povinnost. Tady nevyhrát, to by byla velká rána pro nás. Po herní stránce jsme předvedli pěkný výkon. Soupeři jsme nedali šanci. Obzvlášť, když museli dohrávat zápas o 9 hráčích. Jsme druhý v tabulce a bojujeme i nadále o postup. Máme před sebou ještě spoustu zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Vysoká Libyně
K. Štrunc [-] - D. Boháč [-] , P. Hubka [-] , P. Malý [-] , T. Soukup [-] - P. Janáček [-] , P. Kopka [-] , P. Pacourek [-] , P. Hájek [-] - D. Horký [-] , L. Jindra [-]

TJ Sokol Trnová B
J. Finklar [-] - V. Hlávka [-] , J. Webr [-] , M. Hauzner [-] , D. Mazák [-] - P. Bauer [-] (46. L. Klik [-] ) , R. Končal [-] (60. P. Kříž [-] ) , P. Pešek [-] , A. Borisov [-] - B. Švancar [-] (78. J. Kubík [-] ) - M. Klik [-] (60. J. Kříž [-] )

ŽK: 11. P. Bauer .
Místo: Vysoká Libyně. Počet diváků: 35. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - ŠMAUS Ladislav (N), MAZÁK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.