Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlaté vítězství domácích


Branky


0

Úvodní zápas 10. kola mezi týmy TJ Sokol Žichlice vs. TJ Olympie Kožlany B nám nabídl velmi zajímavou podívanou. Obzvlášť, když rozhodčí trochu ovlivnil celý zápas. To si povíme až níže. Utkání nám přineslo celkem 6 branek! V celkovém výsledku domácí vyhráli 4:2. Hosté ale neměli nikoho na lavičce a museli doufat, že zvládnou celé utkání odehrát o 11 hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pikantní vyrovnaná půle

Hned z kraje zápasu se postaral rozhodčí o penaltu, která podle hostů neměla být pískána. Za domácí si míč postavil na pokutový puntík Petr Habrych, který nedal sebemenší šanci brankáři Jiřímu Švambergovi ml. a domácí šli tak do vedení 1:0 už v 2. minutě. Zanedlouho se v 10. minutě po krásně vyšperkované akci radovali domácí z gólu na 2:0 zásluhu na tom měl opět Petr Habrych. Kožlany ale ještě nic nezabalili, protože teprve ještě ani nebyla polovina 1. poločasu a měli dostatek času na snížení. A to se jim povedlo ve 20. minutě, kdy hráč Michal Kraft střelou po zemi poslal míč za záda Jiřího Hanzlíčka. Poté se už nic zásadního nestalo a domácí šli do kabin s 1 gólovým náskokem. Hosté, ale přece jen byli lehce podrážděni výkonem rozhodčího.

 

Radost domácích a smůla pro hosty

Úvod 2. poločasu probíhal v rychlém sledu. Po rozehrávce hned z kraje poločasu se domácí opět dostali do dvou gólového vedení ve 46. minutě. Velký podíl na této brance měl domácí Aleš Rampich. Hrstka diváků co mohla dnešní utkání vidět, tak musela být určitě spokojena. Jelikož v 52. minutě přišlo opět snížení ze strany hostů. Svou přesnou střelou se o snížení postaral Pavel Krev.  Když už se Kožlany znovu nadechovali k vyrovnávacímu gólu a mohli pomýšlet tak alespoň na nějaký ten bodík z dnešního zápasu, tak znovu se jen o 15 minut později prosadili Žichličtí a znovu tak vedli o 2 branky, skóre momentálně bylo 4:2. Autorem branky byl Karel Šrámek. Od 67. minuty už nepadl vůbec žádný gól, což byla škoda. Navíc hosté, kteří ještě neházeli "flintu do žita" a chtěli se ještě trochu o nějaký ten gól poprat, tak v 70. minutě dostali "kulku do zad". Zranil se jim jeden hráč a oni už neměli nikoho na střídání a museli tak zbytek zápasu odpracovat v 10 hráčích, což bylo pro ně kruté. Žichlice této příležitosti nedokázali naplno využít a tak se s konečným skórem už nehlo. Domácí tak mohli slavit výhru 4:2! I když výkon domácích hráčů podle slov trenéra nebyl nějak senzační, přesto to stačilo na zlaté 3 bodíky do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žichlice
Luděk Štrunc (vedoucí): Jsem opravdu velmi rád, že jsme tento zápas zvládli. 3 body jsou pro nás moc moc zlaté. Ale výkon našich kluků neodpovídal výsledku. Musím pochválit našeho brankáře Jiřího Hanzlíčka bez kterého by to celé dobře nedopadlo.

TJ Olympie Kožlany B
Jaroslav Jícha (vedoucí): Pro mě je výsledek určitě zklamáním, měli jsme navíc. Mohlo to být určitě lepší. Musíme se s tím nějak poprat. Nechce se mi ani komentovat výkon rozhodčího. Byla to bída. Nebýt té penalty, mohlo to vypadat celé jinak. Ale co se stalo, stalo se. Teď se musíme dívat dopředu a dělat body někde jinde.



Sestavy


TJ Sokol Žichlice
J. Hanzlíček [-] - T. Krofta [-] , P. Habrych [-] , J. Šrámek [-] , A. Rampich [-] , K. Šrámek [-] , J. Fencl [-] , P. Zuska [-] , A. Chramosta [-] , P. Plaščiak [-] , M. Habrych [-]

TJ Olympie Kožlany B
J. Švamberg [-] - J. Špaček [-] , J. Fiala [-] , M. Kraft [-] , J. Jícha [-] , P. Jícha [-] , Z. Polcar [-] , P. Fiala [-] , P. Krev [-] , M. Melichar [-] , R. Müller [-]

Místo: Žichlice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - JANČOVIČ Pavel (N), KRAUS Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.