Jak se čekalo


Branky


0

Zápas dopadl, tak jak se čekalo. První tým tabulky TJ Sokol Hájek duel vyhrál a odskočil Novým Hamrům o čtyři body. Hosté ovšem nehráli vůbec špatně a v prvním poločase dokázali svého soupeře pěkně potrápit. První poločas byli hosté dokonce lepší než domácí, jen nedokázali vsítit branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedokázali vsítit branku

Tým TJ Olympie Hroznětín B měl těžkou úlohu na půdě prvního týmu tabulky Hájku. Přesto v prvním poločase předváděli lepší výkon než soupeř a dokázali si vypracovat velké šance. Nejdříve slibná střela z vápna, která směřovala do šibenice domácí brány. Ovšem brankář domácích odvedl dobrou práci a krásnou střelu výborným zákrokem zažehnal a k senzaci nedošlo. Další šance se hostům naskytla v podobě přečíslení, ze kterého opět nedokázali vytěžit gól. Ke vší smůle hosté nedokázali udržet své čisté konto do konce poločasu a pět minut před koncem poločasu inkasovali gól, který zařídil Jiří Kníže.   

Lídr nezklamal

V druhém poločase lídr tabulky potvrdil svojí pozici a převzal nadvládu na hřišti, proti které už se hosté nedokázali bránit. Domácí potvrzovali svoje kvality a fotbalovou techniku. O tři góly zápasu se podělili tři hráči. Skóre druhého poločasu otevřel Petr Toth po přečíšlení. Závěrečnou branku zápasu i tohoto poločasu z postupného útoku přidal Jiří Kožíšek. Zápas dopadl podle očekávání a domácí celek utvrdil svoje první místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Hroznětín B
Petr Zahrádka: Proti vedoucímu týmu tabulky to bylo velmi těžké. Ovšem v prvním poločase jsme předváděli dobrý výkon snad i lepší než soupeř. Škoda neproměněných šancí.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Sakáč Jan - HROMÁDKO Tomáš (N), HAVLÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ RZ Abertamy 16 114:13 45
2 TJ Sokol Hájek 17 86:21 43
3 TJ Počerny 17 69:20 43
4 SC Stanovice 18 92:36 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 17 33:48 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 25
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 62 63,9% 1
2 Radek Hruška 55 53,4% 1
3 Venca Likeš 54 59,3% 0
4 Karel Chovánek 33 55,9% 1
5 Miroslav Liška 10 55,6% 1
Zobrazit celou tabulku