2:1
(2:0)
78. R. Rysl (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počerny neskončí poslední


Branky


5. V. Zábranský , 17. M. Valta - 78. R. Rysl (vl.)
0

Zápas přinesl překvapení. Poslední Počerny dokázaly na svém hřišti udolat tým s jistou druhou pozicí. Touto výhrou se v tabulce posunuly o jednu příčku, což je pro Počerny veliký rozdíl být poslední nebo ne. Navíc mají ještě jedno kolo před sebou a mají velikou šanci se v tabulce ještě posunout. Na druhé straně Nové Hamry by nejspíš tak jako tak skončily druhé, což je postupové místo, takže v Nových Hamrech se prohra zas tak neprožívá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perný začátek

Kdo by na začátku řekl, že domácí budou skórovat jako první? A kdo by řekl, že budou skórovat již v 5. minutě? A přeci se tak stalo. Centrovaný balón do šestnáctky měl mít brankář hostů Bali Michal, který svým spoluhráčům dal jasný signál "mám". Ovšem míč nedokázal chytit. Z části za to mohlo deštivé počasí v Počernech. Každopádně míč brankářovi proklouznul mezi prsty a dopadl přímo na nohu Vítovi Zábranskému, který neváhal skórovat. Brzký gól hosty trochu probral a zařadili dvojku. Zápas začal být vyrovnaný a přesunul se do středu hřiště. Ze středu hřiště si domácí dokázali vytvořit šanci. Ze středu byl vyslán krásný přizemní centr za obranu hostů, kde si ho krásně zpracoval Martin Valta a krásně přehodil vybíhajícího brankáře. Stav zápasu 2:0. Po druhém gólu hosté zařadili trojku a začli se tlačit do šancí. Největší šanci na srovnání měl nejmladší hráč hostujícího celku Jan Krajňák, který se ocitl ve slibné pozici, avšak jeho střela zasáhla pouze břevno.  

Dobrá práce obrany

V druhém poločase měla domácí obrana co dělat. Hosté do druhého poločasu nastoupili s větším odhodláním dát gól. Hra se ze středu přesunula na půli domácích, kde vykonávala svojí povinnost domácí obrana. Obrana domácích se spoluprácí s brankářem předváděla výborný výkon a hosté se těžko dostávali do vápna. Ovšem z vápna se také často nedostávali. Jediná šance na útok se domácím naskýtala pouze v brejcích. Ovšem když už se nějaký brejk naskytl, domácího ho nedokázali proměnit, a tak to v druhém poločase musela odmakat obrana. V 78. minutě došlo ke snížení na 2:1. Po rohovém kopu se míč šťastně odrazil od domácího obránce směrem k domácí bráně, kterému do brány pomohl Roman Rysl. Nic víc tento zápas nepřinesl, tak gól Romana Rysla z rohu bylo to poslední, co fanoušci na hřišti mohli vidět.



Ohlasy k zápasu


TJ Počerny
Filek Lukáš: Velkou pochvalu si zaslouží naše obrana, která odvedla výtečnou práci a dokázala udržet vedení. Vítězství si zasloužíme a jsme rádi, že jsme se zvedli ze dna tabulky a doufám, že se od dna ještě vzdálíme.

FC Nové Hamry
Jaroš Dan: Hrála se nakopávaná nahoru dolu. Takovému fotbalu neholdujeme a bohužel jsme prohráli. Ovšem druhá příčka je jasná.



Sestavy


TJ Počerny
A. Opl [-] - P. Krajsa [-] , M. Beran [-] (85. R. Žlůva [-] ) , R. Čiviš [-] (55. R. Rysl [-] ) , L. Filek [-] - M. Valta [-] , V. Zábranský [-] , P. Sluka [-] , A. Krajsa [-] , M. Karnet [-] - M. Husar [-] -

FC Nové Hamry
M. Bali [-] - J. Krajňák [-] (65. M. Wendler [-] ) , M. Rudolský [-] , J. Krajňák [-] , M. Novák [-] , Z. Krajňák [-] , Š. Pazdera [-] , D. Jaroš [-] (45. Z. Krajňák [-] ) , A. Ullmann [-] , J. Pazdera [-] , D. Slavík [-]

ŽK: 19. L. Filek , 45. M. Husar - 26. A. Ullmann , 33. M. Rudolský .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ferkl Josef - DEJL Karel (N), PETRIDES Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ RZ Abertamy 16 114:13 45
2 TJ Sokol Hájek 17 86:21 43
3 TJ Počerny 17 69:20 43
4 SC Stanovice 18 92:36 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 17 33:48 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 25
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 62 63,9% 1
2 Radek Hruška 55 53,4% 1
3 Venca Likeš 54 59,3% 0
4 Karel Chovánek 33 55,9% 1
5 Miroslav Liška 10 55,6% 1
Zobrazit celou tabulku