5:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

16.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj "péček" (Potůčky a Počerny)


Branky


30. P. Malý , 52. P. Malý , 62. M. Šípek , 80. M. Šípek , 85. D. Nádler - 20. L. Filek , 40. L. Filek
0

 Před zápasem nastaly komplikace. Nikde nebyl k nalezení rozhodčí Jíří Závorka. Problém vyřešil Ladislav Mrázek, trenér Potůčků, který převzal práci arbitra a společně s hráči běhal na hřišti. Pro fanoušky to byl velmi zajímavý zápas. Aktéři předváděli rychlý fotbal se spoustou šancí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující péčko v převaze.

V prvním poločase mělo navrch hosté a udávali tempo zápasu. Vsadili na kombinační fotbal, který se jim dařil. Domácím se na mokrém povrchu nehrálo dobře. Většina pokusů o přihrávku končila na kopačkách soupeře. Celý první poločas domácí trápila nepřesná rozehrávka a trvalo dlouho, než si na mokrý povrch zvykli. Hosté ukázali svůj kombinační um ve 20. minutě zápasu. Zábranský Vít z postu záložníka poslal precizní nahrávku na hranici velkého vápna, kterou si šikovně zpracoval kapitán hostů Filek Lukáš. Jeho ráně nechyběla přesnost a vymetla domácím pavučiny. Na druhé straně tam také něco spadlo. Přihrávka do vápna našla Petra Malého, který vyrovnával na 1:1. Poslední gól poločasu střelil opět kapitán hostů, který zopakoval střelu z vápna. Zábranský Vít se asistencí podílel na brance.

Domácí zabojovali

Gólový účet zápasu na začátku poločasu byl 1:2 pro hosty. Jenže tentokrát se karta obrátila ve prospěch domácích. Domácí si už na mokrý terén zvykli a do druhého poločasu nastoupili mnohem aktivněji. Začali bojovat a hrát fotbal, na který jsme od nich zvyklí. Pořád ´hosté měli míč častěji na svých kopačkách, ale nedokázali využit svých šancí. Naopak domácím tam začli padat góly. Petr Malý v 52. otevřel skóre druhého poločasu a vyrovnal na 2:2. Poté dvakrát napřáhl na hranici vápna Šípek Miroslav a dvakrát úspěšně. Svými dvěma góly Potůčky poslal do dvoubrankového vedení. Ke svému vedení domácí ke konci poločasu přidali ještě branku. Branku střelil náhradník, který do zápasu naskočil v 75. minutě a svůj prostor na hřišti maximálně využil.



Ohlasy k zápasu


TJ Potůčky
Ladislav Mrázek: Dneska nemůžu z pozice rozhodčího ani trenéra hráče pochválit. Jsem rád, že nám tam padly góly a tři body nikdy neurazí.

TJ Počerny
Filek Lukáš: Zajímavé utkání, ve kterém jsme ovládli první poločas. Ovšem v druhém poločase jsme výkon z prvního poločasu nezopakovali.



Sestavy


TJ Potůčky
P. Jaroš [-] - P. Kraus [-] , Š. Trojek [-] (75. D. Nádler [-] ) , R. Trojek [-] - J. Poliščuk [-] , P. Malý [-] , M. Otradovec [-] , P. Chvapil [-] , P. Groh [-] - M. Šípek [-] , T. Grim [-]

TJ Počerny
A. Opl [-] - D. Petrides [-] , M. Beran [-] , M. Karnet [-] , P. Krajsa [-] - L. Filek [-] (85. R. Košek [-] ) , V. Zábranský [-] , P. Sluka [-] , M. Valta [-] - M. Husar [-] , R. Žlůva [-] -

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - KŘIVAN Milan (N), RYSL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ RZ Abertamy 16 114:13 45
2 TJ Sokol Hájek 17 86:21 43
3 TJ Počerny 17 69:20 43
4 SC Stanovice 18 92:36 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 17 33:48 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 25
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 62 63,9% 1
2 Radek Hruška 55 53,4% 1
3 Venca Likeš 54 59,3% 0
4 Karel Chovánek 33 55,9% 1
5 Miroslav Liška 10 55,6% 1
Zobrazit celou tabulku