Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I v deseti lidech se dá (vy)hrát.


0

Potůčky přijely do Nových Hamrů bez svých dvou hráčů a byli nuceni nastoupit v 10. Ovšem z bryndy je vytáhl Pješčák Štefan, který se blýskl hatrickem a dovedl svých devět statečných k nečekanému vítezství. Na druhé straně se nenechal zahanbit Rudolský Michal, který také nastřílel hatrick. Domácí celek po zimní pauze nepředváděl fotbal, na který jsme u tohoto celku, který se celou sezónu držel na nejvyšším místě tabulky a prohra by mu nejen neslušela, ale také sesadila z čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelné.

Domácí Nové Hamry vstoupily do zápasu lépe než výborně. Už v páté minutě vstřelily gól, kterým otevřeli skóre zápasu. Po výborném začátku, ovšem přišla studená sprcha v podobě dvou rychlých po sobě jdoucích gólů ve 14. a v 18. minutě, o které se postaral Pješčák Štefan. Na další gól se nemuselo dlouho čekat a kupodivu opět slavila desítka z Potůček, která ve 26. minutě zvýšila na 1:3 po kombinační akci, kterou zakončil Šípek Miroslav. Gól na 1:4 padl hned následující minutu po rychlé rozehře. I v deseti lidech hosté předváděli neuvěřitelný fotbal s velkým množství přesných přihrávek a ani fyzička jim nechyběla. Ještě před odchodem do šaten se domácí lehce zmátořili a snížili stav na 2:4.

Rozdíl tří branek se těžko dohání.

Druhý poločas nepřinesl tak rychlý gól jako poločas první. Hra začala být více vyrovnaná a absence jednoho hráče šla pomalu znát. Domácí se vrátili do hry po pokutovém kopu. Tím Rudolský Michal završil svůj hatrick a domácím opět svitla naděje. Potůčkům pomalu docházely síly, ale na pátý gól se ještě zmohli a opět šli do dvou brankového vedení. Střelcem gólu byl opět Pješčák Štefan, který završil hatrick. Do konce poločasu padl už jen jediný gól a to na straně domácích, kterým domácí snížili na konečných 4:5.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hamry
Jaroš Dan: Dneska jsme nebyli ve své kůži. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a soustředit se na následující.

TJ Potůčky
Ladislav Mrázek: Vítězství si kluci rozhodně zasloužili. Dneska předvedli výborný výkon. Patří jim veliká pochvala.



Sestavy


FC Nové Hamry
M. Bali [-] - D. Slavík [-] , Z. Krajňák [-] , M. Wendler [-] , D. Jaroš [-] - K. Dejl [-] , Š. Pazdera [-] , M. Novák [-] - M. Rudolský [-] (76. Z. Krajňák [-] ) - M. Soukup [-] , R. Vlasatý [-]

TJ Potůčky
P. Jaroš [-] - D. Nádler [-] , R. Trojek [-] , Š. Trojek [-] , Š. Pješčák [-] , P. Kraus [-] - P. Chvapil [-] , M. Otradovec [-] , P. Groh [-] - T. Grim [-] , M. Šípek [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Granec Jan - MACHEK Arnošt (N), NÝBER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Hájek 16 85:18 43
2 TJ RZ Abertamy 15 111:12 42
3 TJ Počerny 16 67:19 40
4 SC Stanovice 17 91:34 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 16 29:47 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 23
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 62 63,9% 1
2 Radek Hruška 55 53,4% 1
3 Venca Likeš 54 59,3% 0
4 Karel Chovánek 33 55,9% 1
5 Miroslav Liška 10 55,6% 1
Zobrazit celou tabulku