0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas druhého poločasu


Branky


0

V prvním poločase nepadl gól ani na jedné straně hřiště a muselo se rozhodovat ve druhém poločase. Hosté potvrdili a využili svojí převahu a ze Žlutic si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádný gól

V zápase se nám prezentovaly dva vyrovnané týmy ze třetí a páté příčky tabulky, a proto žádný z týmů neměl vyloženou převahu. V první půli měli lehce navrch domácí ze třetí příčky tabulky, kteří měli blíže ke skórování. Jako první byl ke střelení gólu vyzván Jiří Vodička, který se uvolnil a šel sám na brankáře. Ovšem ze souboje vyšel brankář jako vítěz, který ubránil svojí svatyni. Domácí si nemohli na domácím hřišti dovolit předvést špatný výkon a také se snažili útočit, ovšem bezvýsledně. Další větší šanci na gól měli opět hosté, kdy se krásnou střelou z vápna prezentoval Michal Diviš. Ovšem jeho střela gól nepřinesla a skončila těsně nad soupeřovou brankou. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhá půle přinesla dva góly

Na druhý poločas se divákům koukalo lépe, protože přinesl gól i za první poločas. Hosté svojí dobře zformovanou obranou domácí nepouštěli k velkým šancím a polehounku mířili k vítěznému konci. Pavlík Jiří  si nejvýše naskočil na centrovaný míč z rohového kopu, který má na svědomí Vladimír Hudec  a hlavičkou překonal brankáře soupeře. Upravuje tak skóre zápasu na 2:1. Hosté v 73. minutě ukázali svojí dobrou kopací techniku, konkrétně Jiří Vodička, který si napravil chuť z prvního poločasu. Jiří Vodička a jeho levačka vyslali z vápna gólovou střelu, kterou navýšili své vedení o dva góly. Domácí se do konce zápasu ještě snažili s výsledkem něco udělat, leč marně. Zápas skončil 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Útvina
Pavlík Václav: Předvedli jsme dobrý výkon, kterému sluší výhra. Myslím, že jsme byli o něco lepší než náš soupeř a za jeho hru mu děkuji.



Sestavy


FK Sokol Žlutice B
L. Volf [-] - J. Bártko [-] , J. Molek [-] (46. J. Vorel [-] ) , J. Píša [-] , J. Beran [-] (80. F. Vojík [-] ) , A. Čech [-] , D. Záluský [-] , V. Vaněček [-] (35. M. Thai [-] ) , M. Rybka [-] (77. P. Wolf [-] ) , V. Hrachovec [-] , J. Šmídmajer [-] (58. D. Běhal [-] )

TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] - F. Chrenák [-] , V. Hudec [-] - M. Diviš [-] , V. Hrdina [-] , L. Tomášek [-] , J. Vodička [-] , T. Kříž [-] (85. L. Kavúr [-] ) , R. Krása [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - LEVANSKÝ Roman (N), CERHA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.