2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urputný boj až do konce.


Branky


0

Urputný boj od začátku až do konce mezi týmy z odlišné půli tabulky. Tedy boj začal až po první minutě, kdy už skóre zápasu bylo 0:1. Stejnou chybu už domácí nedopustili. Mladičký kádr Útviny předvedl velmi bojovný výkon, který se od mladých jen tak nevidí. Za zmínku také stojí výborný golman hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuta první gól.

Jak už nadpis napovídá, na gól se nemuselo dlouho čekat. Po zahajující rozehře na půli hřiště domácí ztratili míč, kterého se bleskurychle zmocnili domácí. Ztráta na půlce hřiště se okamžitě změnila v gólovou šanci, kterou Vladimír Hudec proměnil. Od této chvseíle započal urputný boj, ve kterém si nikdo nedal nic zadarmo. Domácí měli pár šancí na vyrovnání, ale nedokázali míč správně usměrnit mezi tyče. Do konce poločasu už 40 diváků, kteří přihlíželi zápasu gól neviděli a napjatě vyhlíželi poločas druhý.

Zápas rychlých gólů.

V druhém poločase se opět na gól nemuselo dlouho čekat a vychladlé fanoušky zahřál Jan Bauer. Dvě minuty po rozehře dostal Jan Bauer na hranici velkého vápna přihrávku, kterou z otočky vyslal na bránu. Míč cinkl o konstrukci branky a skončil v síti. Se třetím gólem domácí neotáleli a za další tři minuty slavili znovu. Z hlavičkového soubeje ve vápně se míč šťastně odrazil k domácímu Romanu Neudertovi, který ,jinak skvělého gólmana, propálil.  Do konce poločasu měli domácí co dělat, aby stačili mladíčkům z Útviny. Ovšem hráči ze Stanovic ukázali, že  nejsou staří, nýbrž zkušení. Dvěma slepenými góly v druhém poločae rozhodli zápas a vybojovali si výsledek 2:1.



Ohlasy k zápasu


SC Stanovice
Josef Nyeki.: Celý zápas jsem bedlivě sledoval z brány, do které jsem se po nějaké době dostal, abych nahradil našeho brankáře. Z mého pohledu můžu říci, že to byl opravdu těžký boj a hráči si pořádně proti mladíčkům protáhli perka.




Sestavy


SC Stanovice
J. Nyeki [-] - D. Rubický [-] , J. Nagy [-] , P. Diviš [-] , J. Bauer [-] , L. Hrudkaj [-] , R. Langmaier [-] , F. Waldman [-] , J. Kadera [-] , R. Neudert [-] , V. Klauz [-]

TJ Sokol Útvina
M. Levko [-] - J. Nováček [-] , J. Pavlík [-] - V. Hudec [-] - J. Kamenický [-] (75. R. Krása [-] ) - M. Diviš [-] , V. Hrdina [-] (65. J. Slabý [-] ) , V. Gabriško [-] , J. Vodička [-] (86. L. Lipavský [-] ) , P. Staněk [-] (46. F. Chrenák [-] ) , L. Tomášek [-]

ŽK: 49. L. Tomášek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - KRATOCHVÍL Petr (N), LAVO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.