Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavá přestřelka v Bochově!


Branky


3. J. Brabenec , 32. A. Rendla (p.) , 40. J. Peha , 80. P. Hebert , 89. L. Kyrián - 9. D. Rubický , 15. J. Bauer , 17. D. Rubický , 42. J. Nagy , 55. D. Rubický , 65. J. Nagy
0

Při přestřelce v Bochově musela zasahovat sanitka. Přijela si pro zraněného Antonína Rendleho, jehož tým podlehl po napínavém boji 6:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté urvali do šatny vedení.

Od začátku to byla přestřelka. Oba dva týmy se neustále přetahovaly o vedení. Jako první se už ve třetí minutě dostali do vedení domácí,  o což se postaral Brabenec Jiří. Hosté s odpovědí dlouho nečekali a již v deváte minutě srovnali na 1:1 po brejku Daniela Rubického. V následujíci desetiminutovce se hosté utrhli o 2 góly, o které se zasloužili Bauer Jan a opět Daniel Rubický. Domácí se nenechali zahanbit a ve 32. a 40. minutě odpověděli dvěma góly. Góly si připsali Rendla Antonín z penalty a Peha Julius. Ani tady přestřelka neskončila a ve 42. minutě hosté strhli vedení na svou stranu. Do šaten se šelo za stavu 3:4.

Neštěstí.

Na začátku poločasu, ještě než padl gól se na hřišti muselo řešit neštěstí. Rendla Antonín, autor druhé branky domácích, si zranil koleno. Zranění bylo natolik vážné, že musela zasahovat na místě sanitka. Z hostůjícího celku nikdo nebyl ze zranění obviněn. Bohužel velká smůla pro Rendla Antonína. Doufáme, že se brzo uzdraví. Nicméně přestřelku v druhém poločase započali hosté, které po gólech Daniela Rubického, autora hattricku, a Nagyho Jakuba strhli tříbrankové vedení na svou stranu. Ani tady přestřelka neskončila. Do konce to byl ještě nervák, který si hosté pohlídali. Poslední gól na 5:6 padl v 89. minutě. Nechci ani vědět, jak by přestřelka pokračovala, kdyby jí devadesáta minuta neukončila.



Ohlasy k zápasu



SC Stanovice
Josef Nyeki: Divoká přestřelka, ze které jsme vyšli jako vítězové. Jsem rád za tři body a přeji brzké uzdravení Antonínovi Rendlemu.



Sestavy


FK SMB Bochov B
J. Gallšneider [-] - M. Egert [-] , J. Odlévák [-] (85. L. Kyrián [-] ) , T. Cita [-] , M. Heimerle [-] , A. Rendla [-] (49. J. Tomka [-] ) , J. Peha [-] (45. M. Chytka [-] ) , P. Hebert [-] , K. Buxbaum [-] , P. Hazucha [-] , J. Brabenec [-] (45. F. Duda [-] )

SC Stanovice
T. Novák [-] - J. Nagy [-] , P. Diviš [-] , J. Bauer [-] , L. Hrudkaj [-] , R. Langmaier [-] , F. Waldman [-] , P. Keranič [-] , D. Rubický [-] , R. Neudert [-] , V. Klauz [-]

ŽK: 44. J. Odlévák , 78. L. Kyrián - 17. J. Nagy , 68. L. Hrudkaj .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Ferkl Josef - KRATOCHVÍL Jaroslav (N), HAZUCHA Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.