2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 14:00

14.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nikdo nedokázal zastoupit nejlepšího hráče Aleše.


Branky


0

Poláček Aleš z týmu TJ Sokol Teplá B měl ve dvacáté minutě na kontě dva góly. Bohužel po zranění ve 21. minutě se musel ze hřiště odporoučet a nikdo ho v týmu nedokázal nahradit. Ze zdánlivě vyhraného zápasu si Teplá přivezla pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění vše zmařilo.

Poláček Aleš fanoušky nenechal dlouho čekat a již v osmé minutě otevřel skóre zápasu. Krásnou střelou ze šestnáctky míč uklidil za bezmocného Miroslava Šipulu. Hosté začátek zápasu ovládli a v 18. minutě Teplá opět slavila. Průnik Poláčka Aleše do vápna byl zastaven za hranicích pravidel. Faulovaný si penaltu také kopnul a proměnil. Ovšem gólové tažení Aleše ve 21. minutě zhatilo zranění. Na nerovném hřišti si Poláček udělal výron na kotníku. Poláčka vystřídal Káva Rudolf. Do konce poločasu se hra vyrovnala. Hosté, kteří byli do této chvíle lepší se přizpůsobili hře domácích. 

Chceme, aby si každý zahrál.

Druhý poločas probíhal v pomalejším tempu,než předchozí poločas. Hosté se stále podřizovali tempu domácích a bez Poláčka Aleše už si nedokázali vytvořit natolik velkou šanci, aby z ní dokázali vstřelit branku. Na druhé straně udeřil kapitán Beníšek Filip. Hosté vytřídali v druhém poločase tři hráče, jak už to u Teplé bývá zvykem. Ovšem náhradnící z lavičky se nepředvedli ve správném světle. V poslední minutě zápasu, kdy už rozhodčí Varga Marian nabíral vzdcuh do plic k záverečnému hvizdu, se opět prosadil Beníšek Filip. Střelec gólu pro svůj tým urval cenný bod, který jim možná pomůže z poslední příčky tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Teplá B
Charvát Pavel: Chceme,aby si u nás zahráli všichni. Dneska se náhradníkům nedařilo a zbytečně jsme se přizpůsobili hře soupeře.



Sestavy


TJ "Budoucnost" Otročín
M. Šipula [-] - I. Šoulej [-] , P. Matouš [-] (21. R. Beck [-] ) , V. Grban [-] , F. Beníšek [-] , T. Vaňousek [-] , R. Pečimúth [-] , J. Oslík [-] , K. Baxa [-] , J. Červený [-] , O. Nepraš [-]

TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - T. Hejda [-] , S. Mydloch [-] (65. P. Procházka [-] ) , P. Kocourek [-] , P. Charvát [-] , R. Mydloch [-] , O. Suja [-] - S. Mydloch [-] (46. S. Čáp [-] ) , J. Rychtařík [-] (80. J. Čubr [-] ) , A. Poláček [-] (21. R. Káva [-] ) - R. Peřina [-]

ŽK: 43. S. Mydloch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Varga Marian - POLICAR Pavel (N), HRABOVSKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.