0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 16:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhým postupujícím je TJ Lučina Ptenín


Branky


11. K. Sedláček (p.) , 24. J. Podzimek , 56. Z. Smítka
1

Hosté věděli, že díky sobotnímu zaváhání Seče šance na postup stále žije. Lučina musela bezpodmínečně vyhrát a zároveň doufat, že Mantov si ze souběžně hraného duelu neodveze tři body z půdy Starého Smolivce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lučina vykročila za body rázně

Neurazy oproti posledním zápasům pozměnily sestavu a vstup do utkání se jim povedl. Když už se však zdálo, že by mohli mít domácí více ze hry, přišla 11. minuta a penalta pro Lučinu. Jan Strejc se prodral až do pokutového území a jasný faul viděl i sudí Langmajer, který bez váhání nařídil pokutový kop. K exekuci se postavil velezkušený Karel Sedláček a proti jeho střele neměl gólman Marian nejmenší šanci – 0:1. Inkasovaná branka samozřejmě s Tatranem zamávala, navíc museli domácí kvůli zranění stopera Josefa Vladaře, kterého nahradil Jiří Hanzlík, přeskupit řady.

 

Stoper Vladař však na hřišti ještě byl, když ve 24. minutě zvyšoval po akci Jana Strejce a Patrika Sedláčka Jan Podzimek na 0:2. Další velikou šanci měl na kopačce Patrik Sedláček, ale v tutovce trestuhodně přestřelil. A jelikož si domácí v úvodním dějství nevypracovali žádnou větší šanci, natož gól, šlo se do šaten za stavu 0:2. Zaslouženě.

Jakub Maršálek udržel třetí nulu v sezóně

Druhý poločas byl atraktivnější než ten první, protože šance měla v deštivém počasí jak Lučina, tak konečně i Neurazy. Například Jaroslav Bouzek, kterého skvěle našel Kůs, ale obávaný střelec v relativně snadné pozici selhal. A hosté trestali. V 56. minutě na rohový kop naskočil Zdeněk Smítka a o vítězi bylo více méně rozhodnuto. Od dalšího inkasovaného gólu zachránil Tatran skvěle chytající Marian. Po kolmé přihrávce taktéž skvěle hrajícího Romana Hnojského si na něj podruhé v zápase nepřišel mladý Sedláček.

 

Zápas tak skončil ptenínskou výhrou 3:0, která vedla k zisku celkem 38 bodů a k postupu ze druhého místa do třetí třídy. Neurazy nakonec skončily poslední, když nasbíraly patnáct bodů za čtyři výhry a tři remízy. Tatran doplatil především na úzký kádr i na veliké množství inkasovaných branek. Uvidíme, jak se oběma celkům bude dařit v příští sezóně. V té postupující Chlum a Ptenín nahradí sestupující Soběkury a Záhoří, které se po roční anabázi vrací opět o soutěž níž.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Výraz zmaru po hvizdu rozhodčího za stavu 0:3 pak jen dokládal, jak mizerné jaro jsme odehráli. Ze hřiště jsme se odšourali opravdu jako zmoklé slepice a těžko najdeme za tohoto stavu sílu postavit se v příští sezóně opět na hřiště. To už by byl ale zase jiný článek."

TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček, útočník Ptenína: "Do zápasu jsme šli určitě vyhrát a odvézt si z Neurazů tři body, což se nakonec podařilo. Po sobotním zápase Seče s Hradcem jsme věděli, že naděje na postup stále žije. Spoléhali jsme se na to, že rozjetý Mantov zaškobrtne na půdě Starého Smolivce. Po zápase jsme byli všichni v klidu a modlili se v kabině. Poté přišla fantastická zpráva, že Mantov ztratil body. A my díky třem bodům z Neurazů postupujeme do III. třídy. Jsem rád, že se nám podařilo vykopat postup i po některých méně úspěšných výkonech. Chtěl bych poděkovat trenérovi, který s námi měl tak pevné nervy a hlavně fanouškům, kteří nás nenechali ani po prohrách ve štychu. Slibujeme, že přijdou i lepší výkony. Děkujeme moc za podporu v sezóně 2015/2016."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - V. Kuska [-] , M. Kuták [-] , J. Vladař [-] (39. J. Hanzlík [-] ) , J. Bouzek [-] , V. Kůs [-] , S. Jágr [-] , P. Tříska [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - P. Sedláček [-] (71. J. Černý [-] ) , J. Strejc [-] , R. Kukeně [-] , J. Podzimek [-] (59. M. Pelant [-] ) , R. Hnojský [-] , Z. Smítka [-] , K. Sedláček [-] , L. Kaufner [-] , V. Rajšpís [-] , J. Schejbal [-]

Hráči zápasu: V. Marian - R. Hnojský .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - VLADAŘ Josef (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 6. 2016 18:50
PTENÍN DOBŘE :-) Jste tam Borci :-)