3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov je před posledním kolem druhý!


Branky


15. D. Tichý (p.) , 44. M. Wizovský , 77. J. Hrubý - 7. L. Brabec
0

Ano, už je tomu tak. Mantovská jízda pokračuje a podceňovaný celek má po 20. kole postup ve svých rukou! O výhře 3:1 nad Neurazama rozhodli Tichý, Wizovský a Hrubý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší

Domácí favorité od úvodu diktovali tempo hry. Byli jistí na balónu a přesní v přihrávkách. Hráčům Tatranu muselo být zřejmé, že v tradičně úzké sestavě budou muset hrát hlavně ze zabezpečené obrany a doufat, že se jim povede vstřelit gól z protiútoku. Zajímavou zápletku přinesla 7. minuta. Ke střele z dálky se odhodlal Lukáš Brabec a jeho skákavý pokus, který se svezl po mokrém pažitu, nachytal brankáře Janečka. No jo, když nevíš, co s míčem, tak vystřel… Mantovští však neznervózněli. Pokračovali ve velmi dobrém výkonu a od vyrovnání je dělily jen pohotové zákroky brankáře Mariana. I on však nakonec kapituloval. Akci dravého Martina Wizovského zastavil soupeř pouze za cenu faulu a sudí Szikszay nemohl jinak, než nařídit pokutový kop. Míč si postavil Daniel Tichý a i s trochou štěstí srovnal na 1:1.

 

Neurazy mohly jít opět do vedení, ale jejich několik šancí po samostatných únicích hatilo nepřesné zakončení. Ještě do přestávky byl obrat dokonán. Ve 44. minutě poslal Baran dlouhý pas na rozběhnutého Hrubého, ten z první prodloužil na Ulče, který ještě lehce přiťukl na nabíhajícího Martina Wizovského a ten po zemi obstřelil brankáře na zadní tyč. Krásná akce a zasloužené vedené domácích.

Mantov si vedení pohlídal

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Baníkovci hráli s velikým zaujetím a chutí, hosté museli hlavně bránit, ale i oni si vypracovali několik dobrých šancí. Úzký neurazský kádr se postupem času projevoval a unavení hráči nestíhali pokrývat rychlé akce domácích na jeden či dva doteky. V 77. minutě padl gól na konečných 3:1. Po rohovém kopu se míč odrazil ke kapitánu Janu Hrubému a ten přízemní „pumelicí“ na zadní tyč nedal brankáři šanci. Do posledního hvizdu si ještě oba týmy vypracovaly řadu dobrých šancí, ale zejména hostující Marian chytal opravdu skvěle, a především díky němu byl výsledek „jen“ 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, kapitán Mantova: "Před zápasem jsme si museli vyříkat několik negativních věcí, které nás provázely posledních pár zápasů a bylo to znát. Tentokrát jsme měli utkání pevně v rukách, soupeř také měl své příležitosti, ale určitě jsme byli na hřišti po celých devadesát minut lepším týmem a zaslouženě jsme brali tři body. Odvedli jsme dobrý, týmový, disciplinovaný výkon, určitě zlepšení oproti minulému týdnu. Už podruhé za sebou jsme museli otáčet nepříznivý stav, podruhé jsme to zvládli. To je samozřejmě velmi povzbudivé, naše bodová šňůra na jaře je skvělá a doufám, že příští týden zvládneme i poslední zápas a zakončíme fantastické jaro vítězstvím."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Mantov od začátku diktoval tempo hry a byli jsme si vědomi, že budeme celý zápas spoléhat spíše na brejky. Celkově se domácím hodně dařilo využívat celou šířku hřiště a nebýt naší jistoty v brance, bylo by už po zápase. Ve druhém poločase jsme si sice po samostatných únicích vytvořili pár velkých šancí, ale naše střely nemířily mezi tři tyče. Postupně nám docházely síly a po několika střídáních soupeře už jsme často nestíhali včas přistupovat k hráčům, natož abychom byli schopní ve více hráčích zakládat útočné pokusy. Třetí branka do naší sítě tak jen už potvrdila, že všechny body zůstanou zaslouženě domácím a spíše už jsme pak jen čekali, až rozhodčí ukončí zápas. To samozřejmě znamenalo více práce pro našeho brankaře, který nás několika skvělými zákroky zachránil od výprasku."



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - M. Wizovský [-] (60. T. Rehák [-] ) , J. Dráždil [-] , O. Baran [-] (80. L. Housar [-] ) - D. Tichý [-] , T. Behenský [-] - A. Ulč [-] , P. Šmrha [-] - J. Machač [-] , J. Hrubý [-] , T. Korba [-]

TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - M. Kuták [-] , J. Hanzlík [-] , J. Bouzek [-] , V. Kůs [-] , L. Brabec [-] , S. Jágr [-] , P. Tříska [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

ŽK: 75. L. Brabec .
Hráči zápasu: J. Dráždil - V. Marian .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - KOLÁČEK Karel (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.