8:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři !!!


Branky


38. S. Eret , 48. M. Wagner , 55. S. Eret , 58. S. Eret , 62. V. Calta , 70. R. Švarc (vl.) , 73. M. Wagner , 82. V. Calta
0

Král je mrtev, ať žije král! Noví mistři z Chlumu o svém titulu rozhodli symbolicky v zápase s loňským vítězem, který musel navíc zkousnout drtivou porážku 0:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tady jde o hodně!

První poločas odpovídal důležitosti utkání a hra z obou stran byla spíše z kolonky opatrných. Chlum si mohl v případě výhry připsat mistrovský titul, Hradec potřeboval pro udržení alespoň teoretické naděje na obhajobu brát všechny tři body. Šancí bylo proto poskrovnu, ale když už nějaká, tak stála za to. První z nich měl útočník Hradce, který se řítil sám na Dušana Kvíderu, dokonce ho po kličce obešel, ale z úhlu odkrytou svatyni netrefil.

 

Podobná situace se později odehrála i na druhém konci hřiště, s tím rozdílem, že z ní padl gól. U dlouhého pasu byl jako první kanonýr Stanislav Eret, a rozšířil tak svou bohatou gólovou sbírku. Tentýž hráč mohl přidat i druhý gól, když si krásně zasekl obránce a navedl míč na střelu, ale ta skončila pouze na Janečkově tyči. Do kabin tak šli s hubeným náskokem domácí.

Smršť ve druhé půli

Druhá půle začala o poznání živěji. Možná to bylo touhou chlumských po navýšení vedení, možná snahou hostů o vyrovnání, ale pro diváka jen a jen dobře. Hned v 46. minutě se snažil o technickou střelu Pavel Bořík, Janeček ovšem zasáhl. Na Michala Wagnera už však byl hostující brankář krátký. V 55. minutě se navíc podruhé v zápase prosadil Stanislav Eret a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Hradec působil odevzdaně, naopak domácí si cestu za titulem užívali a na jejich akce bylo opravdu radost se dívat. V 58. minutě se opět trefil Stanislav Eret a zaznamenal tak další hattrick v sezóně.

 

I za stavu 4:0 neměli domácí dost. Útok střídal útok a po vlastní brance Radka Švarce, přesné střele Michala Wagnera a dvou zásazích aktivního Václava Calty svítilo skóre již 8:0. Závěrečný hvizd Heleny Šálkové, který přišel o něco dříve, už jen ušetřil hradeckou rezervu potupné „desítky“ a odšpuntoval první flašky na oslavu nových mistrů. Titul je to určitě zasloužený, Chlum dominoval prakticky po celý ročník. Gratulujeme!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, sekretář Chlumu: "Věděli jsme, že tento zápas bude hodně důležitý. Po vyrovnané první půli jsme však v té druhé jasně dominovali a konec utkání už jsme si mohli užívat. Hosté se snažili hrát fotbal, ale my jsme trestali okénka v jejich obraně. Někteří hráči by však ještě mohli potrénovat sólové úniky na gólmana. Jsme šťastní, že jsme si první místo pojistili už dvě kola před koncem a poslední utkání si můžeme užívat."

SK Hradec 1946 B
Tomáš Poslední, hráč Hradce: "První poločas jsme hráli vyrovnaný fotbal, bylo to na obě strany, hrálo se spíš veprostřed hřiště. Druhá půle byla pro nás noční mura, když jsme dostali sedm gólů a nedokázali jsme si vůbec přihrát, jenom jsme dělali chyby a hosté z těch chyb těžili."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (58. S. Parák [-] ) , V. Ernest [-] , M. Archalous [-] (46. P. Bořík [-] ) , M. Šlajs [-] (53. L. Hajšman [-] ) , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

SK Hradec 1946 B
J. Janeček [-] - J. Toman [-] , L. Varga [-] , J. Šmejkal [-] , R. Švarc [-] - K. Výrut [-] , J. Kaplan [-] , S. Calpak [-] - M. Douša [-] , R. Fisher [-] , T. Poslední [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šálková Helena - MICHÁLEK Tomáš (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.