Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Takhle chutná výhra!


Branky


0

Osmnácté kolo proti sobě postavilo poslední Starý Smolivec a šestou Líšinou. Jinými slovy, dvě nejděravější obrany v lize. Po devadesáti minutách se radovali domácí, kteří po pěti porážkách v řadě konečně zase okusili výhru. Líšina na první jarní body stále marně čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli remíza

Zápas začal v neděli již v 15 hodin. Oba mančafty opět zápolily se sestavou. Domácí měli nakonec k dispozici dva náhradníky, Líšina bohužel ani jednoho. Otěže zápasu měli od úvodního hvizdu sudího Michala Volfa pevně v rukou domácí. Ti si vypracovali jednoznačnou územní převahu a častěji drželi míč na svých kopačkách. Obléhání soupeře vyvrcholilo ve 14. minutě, kdy padl vedoucí gól. Postaral se o něj Pavel Nachtman, a toto jméno si rozhodně zapamatujte! Jak jsem již řekl, hrálo se převážně na polovině Líšiné. To dávalo hostujícím možnost podnikat rychlé kontry. A přesně o to se postupně pokusili Pivoňka, Větrovský a Hrdonka. Ani jeden z nich však neuspěl.

 

A přesto přišlo vyrovnání. V 36. minutě se k technické střele z rohu velkého vápna dostal Miroslav Pivoňka, a jeho pokus zaplul za brankáře Smolivce. To bylo z první půle vše.

 

 

Hattrick Nachtmana rozhodl

Po změně stran byl k vidění podobný obraz hry. Ten, kdo chtěl vidět hráče z blízka, si přesedl na druhý konec hřiště a mohl opět pohodlně sledovat, jak Líšina odolává svému soupeři. Hned po pěti minutách druhého poločasu šli domácí opět do vedení. Pavel Nachtman propálil gólmana Žigmunda tvrdou střelou k tyči. Asi rozhodujícím momentem celého utkání se stala penalta ve prospěch domácích, která byla nařízena po faulu na Jiřího Beneše. Situaci bohužel neunesla opora Sokola Milan Klich, který tak dostal v krátkém sledu dvě žluté karty a musel pod sprchy. Pokutový kop navíc bezpečně proměnil hrdina utkání Pavel Nachtman.

 

Dvoubrankové vedení domácí uklidnilo, naopak hráčům Líšiny již viditelně docházely síly a střídat nemohli. Zápas se tak už jen víceméně dohrával. Na 4:1 upravil Milan Puškár, který své sólo přes tři soupeře završil přesnou střelou k tyči. Poslední trefu odpoledne zaznamenal Karel Bouše, když využil zaváhání obrany a přehodil bezmocného Romana Karlíka.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
David Šíma, hráč Starého Smolivce: "Konečně se nás sešlo alespoň jedenáct. Všichni jsme věděli, že vzhledem k našemu umístění v tabulce potřebujeme výhru jako sůl. Navíc se na nás přišlo podívat poměrně hodně lidí. Proto jsme chtěli předvést hlavně atraktivní fotbal pro diváky. Ze začátku naše snaha neměla moc výsledků, ale v druhé půlce jsme si to začali více užívat a fotbal začal být atraktivnější na pohled. Myslím si, že dnes naše odměna v podobě tří bodů byla zasloužená."

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiny: "Opět jsme se sešli jen v jedenácti lidech, takže střídat jsme nemohli. První půle byla z naší strany dobrá, hrál se, troufnu si tvrdit, vyrovnaný fotbal. Soupeř byl po většinu utkání nastěhovaný na naší půlce, takže jsme se snažili hlavně o brejky. Dobré šance měli Pivoňka, Větrovský i Hrdonka. Po změně stran jsme museli hrát dlouho o deseti, což nás stálo hodně sil a soupeř dovedl zápas k vítězství."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - V. Spour [-] - V. Nachtman [-] (58. K. Bouše [-] ) , P. Pechr [-] - D. Šíma [-] - M. Puškár [-] , P. Nachtman [-] , V. Fiala [-] , J. Beneš [-] , T. Houlík [-] , M. Krejčí [-]

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - Z. Větrovský [-] , M. Pivoňka [-] , Z. Hrdonka [-] , M. Hrdonka [-] , J. Langmajer [-] , J. Jarošík [-] , M. Skala [-] , V. Kříž [-] , T. Benda [-] , M. Klich [-]

ŽK: 82. D. Šíma - 55. J. Zikmund , 55. M. Klich , 84. M. Skala . ČK: 56. M. Klich .
Hráči zápasu: P. Nachtman - M. Pivoňka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - BEJČEK Tomáš (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.