Válec jménem TJ Baník Mantov


Branky


0

Líšina, Neurazy, Starý Smolivec a teď i Hradec. Baník si na jaře připisuje jeden skalp za druhým. Kde by tento celek byl, kdyby takové výkony podával i na podzim...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neměli jsme radši zůstat doma?

Dlouho se zdálo, že utkání mezi ve skvělé formě hrajícím Baníkem a nevyzpytatelným Hradcem skončí nerozhodně. A navíc bez branek. V první půli toho totiž příliš k vidění nebylo. Chudáci reportéři, kteří mají předepsaný povinný počet znaků na report ze zápasu. Ale tak něco vymyslet musím. Fakt jo. Opravdu! Tak teď přeskočím řádek, ať to vypadá delší a dole už něco sesmolím...

 

Všech 55 přítomných diváků se v první půli asi příliš nebavilo. Hradečtí výborně bránili, a proto se Mantov, který byl naopak více na míči, nedokázal dostat do pořádné šance. Výjimkou byla šance Martina Wizovského, která po gólu volala, ale střelec v klíčový moment selhal. Jinak se toho v první půli příliš neodehrálo, takže se bez lítosti můžeme podívat na půli druhou.

 

To je kapitán!

I druhý poločas se nesl ve znamení dobývání hradecké tvrze. Svou neproměněnou "tutovku" mohl napravit Wizovský, ale nastřelil pouze tyč branky Tomáše Posledního. A když už přítomní začali podléhat skepsi a v hlavách je napadaly nejrůznější černé myšlenky, kde se vzal, tu se vzal kapitán domácích Jan Hrubý, který poslal svůj celek do vedení. Brance předcházel rohový kop, nedůrazný odkop právě ke střelci, a ten hlavičkou přeloboval hostujícího brankáře.

 

Ani tento moment nepřiměl Hradec k nějaké ofenzivní snaze. V 90. minutě pojistil další výhru Mantova nejlepší hráč minulého kola Daniel Tichý. Celou akci založil Michal Šimandl, který vysunul nabíhajícího Angela Ulče, a ten našel ještě lépe postaveného Tichého. Zakončení bylo už jen formalitou. Baník se tak mohl radovat z prodloužení vítězné šňůry, naopak hostům se utkání vůbec nevyvedlo. Vždyť na brankáře Janečka nevyslali jediný pokus! Uvidíme, jak se oběma celkům bude dařit v příštím kole. Hradec přivítá Líšinu, Mantov čeká silný Ptenín.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Lubomír Housar, trenér a manažer Mantova: "Odehráli jsme dobré utkání, i když to fotbal nebyl zrovna oku lahodící. Šlape nám defenziva, v čele s Tomášem Bystranem. Celý tým odvedl slušný výkon, záloha podpořila útok a plnila i defenzivní úkoly. Ve předu to měl dnes hodně těžké Kuba Janouškovec, soupeř si ho ohlídal. Velký kus práce odvedl Petr Šmrha, zahrál si na třech pozicích - v útoku, středu a kraji zálohy, a všude hrál výborně, naběhal toho z týmu nejvíce, vybojoval dost míčů a málo chyboval. Tým chválím za odvedený výkon a obhajobu tří bodů i proti soupeři z horní poloviny tabulky."

SK Hradec 1946 B
Tomáše Kodera, trenér Hradce: "Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli. My před týdnem porazíme v deseti lidech silnou Seč a tentokrát jsme ani jednou nevystřelili na bránu. K tomu snad není ani co dodávat."



Počet diváků: 55. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KOLÁČEK Karel (N), TÜRK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.