Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radim Kuřátko vstřelil čtyři branky a Polnička veze výhru z Bohdalce


0

Polnička se veze na vítězné vlně, tentokrát vyhrála v Bohdalci 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka

Prní půle začala jednoznačně v podání hostů. Zcela přehrávali domácí Bohdalec, ale domácí obrana stačila na poslední chvíle zabraňovat příležitostem. 

V 33. minutě ale přišel zlom, hosté vystřelili ze vzdálenosti 30 metrů, balón se odrazil od obou tyčí a dobíhající Kuřátko poslal hosty do vedení. Do konce poločasu už žádná větší příležitost nepřišla. 

Radim Kuřátko režíroval utkání

Začátek druhé půle začal úplně opačně. Bohdalec zatlačil domácí a po krásné souhře v 46. minutě srovnal stav utkání Morkus. Domácí převzali iniciativu a začali soupeře přehrávat, ale v 49. minutě po velikém tlaku přišel brejk a Kuřátko opět překonal domácího golmana. Domácí se nevzdávali a stále tlačili, ale opět přišel jak přes kopírák  brejk, tentokrát v 55. minutě a znovu Kuřátko zvýšil vedení na - 1:3. Po tomto momentu domácí semkli hosty úplně a  snažili se za každou cenu srovnat, ale v 67. minutě přišla rozhodující situace, hostující Kohout likvidačně sestřelil domácího Sklenáře, ale rozhodčí, který vypadal, že píská fotbal poprvé, udělil jen žlutou kartu. Sice Sklenář dokázal v 72. minutě obstřelit golmana a snížit na - 2:3, ale to bylo tak vše, domácí kteří hráli prakticky v deseti lidech a mezi nimi chodil kulhající Sklenář, už nedokázali konkurovat soupeři a v 81. minutě opět Kuřátko rozhodl svojí čtvrtou brankou stav utkání.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: Do zápasu jsme vstoupili zle, nechali jsme se zatlačit. Vzpamatovat jsme se dokázali až v druhém poločasu. V druhé půli jsme soupeře zatlačili, ale po 2 chybách v obraně jsme opět prohrávali. Zlom přišel v 67. minutě, hosté se takticky zbavili Sklenáře a do konce zápasu už jsme prakticky dohrávali o deseti hráčích.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Zápas začali domácí v tlaku , ale my jsme odolali . Ohrozili jsme soupeře z protiútoku, jen škoda šancí nevyužitých v prvním poločase. Polnička ukázala , že má kvalitní tým, fotbalový srdce a také, že má nejlepší fanoušky v soutěži . Jsem hrdý a rád , že trénuji tento vynikající fotbalový tým. Nejlepší hráč vyhraného zápasu byl Radim Kuřátko.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Nedoma [-] (71. J. Dostál [-] ) , V. Petříček [-] (58. F. Franěk [-] ) , R. Morkus [-] , L. Jaša [-] , J. Sklenář [-] , J. Dostál [-] , B. Nedoma [-] , T. Dostál [-] (77. P. Dostál [-] ) , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , J. Štíbal [-] , T. Litochleb [-] - J. Kohout [-] , K. Podloucký [-] , O. Průža [-] (32. M. Jirásek [-] ) , M. Neubauer [-] - R. Kuřátko [-] , Z. Lojek [-] (90. R. Synek [-] ) , J. Víška [-] (68. M. Podloucký [-] )

ŽK: 85. M. Kučera - 67. J. Kohout .
Hráči zápasu: R. Kuřátko .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LANDSMAN David - JAŠA Vladimír (N), KOVÁŘ Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.