M. Petr 78.
M. Petr 87.
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička neudržela dvougólové vedení a uhrála ve Vlachovicích remízu


Branky


0

V souboji dvou sousedů v tabulce si nakonec Vachovice s Polničkou rozdělily po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička šla v první půli do vedení

První utkání jara přinesl velmi tvrdý boj o body. Polnička vlétla do zápasu ve velkém stylu a už od začátku přehrávala domácí. Svoje velké příležitosti ale nedokázala proměnit. Hlavně standardní situace v podání hostů výrazně volaly po gólu. Vlachovští hráči se dlouho hledali,  pokulhávaly jim základní fotbalové dovednosti a byli, alespoň v první půli, převýšeni bojovností soupeře. A Polnička se dočkala chvíli před půlí, kdy se po krátkém obléhání prosadil hostující útočník Radim Kuřátko ze standardní situace a do kabin se šlo za stavu - 0:1.

Domácím vyšel finiš a vyrovnali v poslední desetiminutovce

Druhá půle byla opět spíše boj o střed hřiště. Hráči Polničky působili fotbalověji a domácí spíše nestíhali. Oproti první půli ale ubyly gólové šance. A když se asi po hodině hry prosadil z hranice vápna hostující Neubauer, zdálo se býti rozhodnuto. Domácí se ale nevzdali a zatlačili soupeře. V poslední čtvrthodině vše vrhli do útoku a povedlo se jim díky dorážce Miroslava Petra snížit. Závěr byl velmi hektický a tvrdý. Rozhodčí ale zvládl situaci velmi dobře a i ve značně vypjatých okamžicích udržel zápas ve svých rukou. Snahu domácích o vyrovnání přetavil ve skutečnost vlachovský matador Miroslav Petr, když se dokázal prosadit na malém vápně přes soupeřovu obranu a umístil chvíli před koncem svoji střelu do černého. A i přes snahu vlachovských hráčů zvrátit zápas na svoji stranu se už skóre neměnilo. Zápas skončil remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Karel Petr, trenér: Šťastná remíza. Hráči Polničky bojovali, rvali se, ale nás zachránil závěr zápasu. Jinak bylo vidět, že hrajeme první zápas. Nebyli jsme schopni si pořádně nahrát, zpracovat míč. Bod je dnes pro nás velmi dobrý.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara, trenér: Zápas jsme měli vyhrát šancí jsme měli hodně, ale hráči zapomněli, že se hraje až dokonce. Domácí si bod zasloužilí za bojovnost.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - K. Tatíček [-] , J. Nečas [-] (66. V. Kucharčík [-] ) , M. Janošec [-] , M. Němec [-] (57. K. Hlaváč [-] ) , M. Petr [-] , J. Šandera [-] , L. Gabriel [-] (71. T. Beneš [-] ) , J. Petr [-] , J. Hamřík [-] , L. Sláma [-]

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , J. Štíbal [-] , V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] - M. Jirásek [-] , M. Neubauer [-] (68. J. Kohout [-] ) , K. Podloucký [-] , O. Průža [-] (61. J. Víška [-] ) - Z. Lojek [-] (82. J. Ondráček [-] ) , R. Kuřátko [-]

ŽK: 72. T. Beneš - 19. K. Podloucký , 77. J. Víška .
Hráči zápasu: M. Petr , J. Hamřík - V. Moravec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: INVALD Lukáš - JANEBA Julius (N), KREJČÍ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.