Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odry dohnaly v druhém dějství čtyřbrankovou ztrátu a Jistebníku se tak vzdaluje postup


Branky


5. P. Mohyla , 14. M. Pasker , 48. M. Lebica , 54. M. Pasker , 56. M. Lebica - 33. L. Maléř , 76. L. Maléř , 85. J. Repta , 88. L. Maléř , 90. F. Murín (p.)
0

Neskutečný zápas se odehrával v Jistebníku, který stále ještě usiluje o postup do vyšší souteže. Jistebník se velice rychle ujal dvoubrankového vedení. Odry však dokázaly ještě do poločasu snížit na jednobrankový rozdíl. Začátek druhé části, ale zasáhjl Jistebník ve skvělé formě. Během asi deseti minut vsítil další tři branky a na ukazateli skóre svítil výsledek 5:1 a zdálo se, že si Odry odvezou pořádný nářez. Odry, ale nehodily flintu do žita a neskutečně se vzpeřely a v závěrečné čtvrhodince dokázaly vsítil čtyři branky. Nejdříve na 2:5 snížoval Maléř. Na dvoubrankovou ztrátu upravoval šest minut před koncem Repta. V 88. minutě na 5:4 upravoval Maléř. V nastavení navíc domácí faulovali v pokutovém území hostující brankáře, který šel v závěru podpořit hostující ofenzívu. Nařízenou penaltu s přehledem v 93. minutě proměnil Murín a upravila na konečných 5:5. Odry si díky neuvěřitelnému finiši odvezly z Jistebníku bod. Domácím zbyly jen oči pro pláč a naděje na postup se jim pořádně vzdálila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jistebník
Martin Štverka (trenér, pro novojicinsky.denik.cz: Takhle si prohrát postup, to se jen tak nevidí. Gólman nám ještě navíc při vedení 5:1 chytil další tři branky. Nemám vysvětlení pro to, co se v těch patnácti minutách stalo. Tohle jsem ještě nezažil Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz/fotbal_region/blazniva-nedele-v-jistebniku-odry-stahly-ztratu-1-5-20160613.html

TJ Odry
Jan Stibůrek (trenér, pro novojicinsky.denik.cz)): Po páté inkasované brance jsme hráli převážně na půlce soupeře a nakonec se nám podařilo šťastně vyrovnat. Ale abychom v posledních patnácti minutách dohnali ztrátu čtyř gólů, tak to opravdu nepamatuji.



Sestavy


TJ Jistebník
L. Malý [-] - L. Pietras [-] , J. Štandl [-] , R. Koudelný [-] (63. O. Veselý [-] ) , J. Veselý [-] , M. Tyleček [-] (87. P. Štandl [-] ) - M. Lebica [-] , L. Košina [-] (66. L. Andrys [-] ) - D. Štverka [-] , M. Pasker [-] (75. A. Babušík [-] ) , P. Mohyla [-] (89. J. Bednář [-] )

TJ Odry
R. Mališ [-] (66. D. Strempek [-] ) - F. Veselý [-] , J. Repta [-] , J. Rybařík [-] - D. Frais [-] , J. Vidlák [-] , F. Murín [-] , E. Chuděj [-] - L. Maléř [-] - L. Hurta [-] , P. Chuděj [-] (72. M. Anděl [-] )

ŽK: 44. R. Koudelný , 92. J. Bednář - 50. D. Frais , 79. L. Maléř .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - ČECHÁČEK Petr, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.