1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 16:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec získal na hřišti Unionu další tři body a obsadil suverénně PRVNÍ příčku tabulky.


Branky


0

Utkání prvního Plzence, který měl již postup do vyšší soutěže jistý, a desátého Unionu mělo jasného favorita. Když vezmeme v potaz i úzký kádr Unionu, kde někteří hráči museli hrát za A tým a to ve stejný den, měl Plzenec už dopředu navrch. Domácí ale předvedli velmi pěkný výkon a s favorizovaným Plzencem dokázali uhrát skóre 1:3. Plzenec stabilními výkony jednoznačně potvrdil postup do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

Zápas začal klidně. Domácímu Unionu hrál ten den i A tým, na dvojzápas dali dohromady pouze 17 lidí, takže 8 hráčů domácích nakonec odehráli tři nebo víc poločasů a proto se nehnal nikdo do velkých šancí. Na druhé straně Plzenec nasadil díky bodovému náskoku mladý kádr, který se potřebuje rozehrát. Bylo k vidění několik šancí, ale v průběhu prvního poločasu gól nepadl. Do šaten proto týmy šly za skóre 0:0.

Zkušení hráči Plzence dovedli hosty k výhře

Do druhé půle Plzenec nasadil zkušenější hráče a hra se mírně oživila. První gólový zápis přišel v 65.minutě a to po střele Jana Duspivy, který dorážel do prázdné brány -0:1. Hned na to v 67.minutě zvyšoval Martin Pícka po samostatné akci z kraje zálohy, kdy si obešel obranu Unionu, včetně brankáře Horna a zakončoval s přehledem do otevřené kasy – 0:2. Domácí si po dvou slepených gólech  a úbytku sil uvědomili, že je zápas dost možná rozhodnutý. Znovu se rozvlnila síť Unionu v 75.minutě po střele Vladimíra Brejchy zpoza vápna – 0:3. Domácí ale sebrali poslední zbytky sil a dokázali snížit skóre a to hned v 76.minutě, kdy se Martin Hořánek ze strany protáhl do vápna a zdánlivě ztracený míč nakonec skluzem zakončil přesně k tyči – 1:3. Skóre už se do konce tohoto klidného zápasu nezměnilo. Plzenec si odváží zasloužené tři body a ovládl tabulku na 1. místě. Nám nezbývá než gratulovat a popřát hodně úspěchů v Okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň B
Petr Starý: I přes nedostatek sil jsme předvedli kvalitní výkon, Plzenec si odváží zasloužené tři body.

SK Starý Plzenec B
Marek Hodina: Ukázalo se, že kádr Unionu není dostatečně široký, někdo hrál více než 90 minut během 4 hodin. My jsme na první poločas nasadili mladší hráče, v druhém poločase už zkušené borce, kteří potvrdili své kvality.



Sestavy


TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - V. Jíra [-] , D. Chlumecký [-] (46. P. Šimana [-] ) , Z. Chmelík [-] (46. M. Hořánek [-] ) , P. Chudý [-] - Z. Lhoták [-] , A. Hořánek [-] , P. Kučera [-] , M. Vinický [-] , P. Kutný [-] - P. Starý [-]

SK Starý Plzenec B
T. Brejcha [-] - L. Pištěj [-] (46. P. Brejcha [-] ) , M. Pícka [-] , P. Jíra [-] , J. Csengö [-] , S. Rehák [-] (55. M. Hodina [-] ) , P. Šesták [-] (46. V. Brejcha [-] ) , P. Batěk [-] , R. Trylč [-] , D. Diviš [-] (46. P. Menšík [-] ) , J. Duspiva [-]

ŽK: 5. A. Hořánek , 56. V. Jíra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Votruba Jiří - TEOCHARIS Roman (N), BATĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.